Author Topic: Klistiranje in hidrokolon terapija  (Read 38387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Klistiranje in hidrokolon terapija
« Reply #45 on: September 18, 2014, 09:47:22 AM »
Ja, taka sem tudi jaz običajno, čeprav nimam težav z zaprtostjo, takrat pa takoj na začetku napihnjena, zaprta, slabosti.. Pa sovražim mehurčke, samo sem jih morala preživet pri Donatu, če sem hotela druge zadeve rešit, je pa moral biti mrzel.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #46 on: September 18, 2014, 09:51:26 AM »
Naj rit ostane exit only. Tako jo je ustvaril Bog.  :laugh:

Boš povedala kaj več, ko boš šla rodit in to  ;)

Če bom šla kdaj ...

Klistir v takih primerih je nekaj drugega, kot če si nekdo obsesivno-kompulzivno redno rit pere.

Takrat gre ven vse naenkrat.... Meni je pri splavu šlo iz vseh koncev in krajev naenkrat ven.

Ker, ko telo kaj izloča, deluje vsa peristaltika - gibanje gladkega mišičja v smeri navzdol.
Exit only.  :laugh:
9ZK 656

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #47 on: September 18, 2014, 09:55:26 AM »
Škorpijonka ne vem. Če gledaš "stare znanosti", ala indija, kitajska, so že oni imeli vaje in zadeve za čiščenje črevesja. Energetsko, fizično,  je pomembno, da je pretok. Samo pač niso imeli modne podpore, da to naredi nekdo drug :). Tole naredi za začetek...http://www.jana.si/2012/06/najboljse-ciscenje-crevesja/

Meni pa je všeč gospa, ki sem ti jo omenila (oddaja), mam dober feeling. In bi rada izvedla nek kratkotrajni post, ker se res preveč pacam z "belo hrano". Tk...jz nam več o tem  ;)

Ja,ja, tole sem že gledala, ja
:)

Hvala, Rena

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #48 on: September 18, 2014, 09:55:35 AM »
Možno, Maja, samo saj pravim, meni je šlo vse naenkrat ven in čisto zastopim, zakaj dajejo porodnicam klistir.
9ZK 674

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #49 on: September 18, 2014, 10:00:43 AM »
Ma, klinc, nikol nisem mela problemov s tem, zdej od splava/poroda dalje pa skooooz. In se mi že meša.