Forum Spletni simbol je virtualni prostor kjer se srečujejo vsi, ki jim starodavna znanja, vključno z vse današnjimi tabuji niso tujka. Kajpak ne gre le za starodavna znanja, temveč med drugim tudi za problematiko med spoloma, v družinah, ali celo v širših skupnostih, kar je del vsakdanjika slehernega posameznika.

Author Topic: Predikcije za nazaj  (Read 2147 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

July 04, 2011, 07:27:53 PM
Reply #45
  • Mojster

Evo Bojan, par odgovorov na tvoje predikcije... nisem utegnila prej.

Pika

Natalno imaš nekaj pokazateljev, da občutiš da se moraš skozi življenje precej boriti. Da ne prihajaš enostavno do rezultatov. Prav tako je tukaj odgovornost, ki si jo nalagaš in občutek, da moraš izpolniti samonaložene kriterije. Si precej občutljiva in morda uporabljaš to potrebo po produktivnosti ali po neki funkcionalni drži, kot filter pred emocijami.

Zanimivo..., da me sicer celo najboljši prijatelji večkrat označijo kot velikega srečkoviča z ogromnim krompirjem.
Ker navzven resnično izgleda, da mi vse rata, česar se lotim, vse naredim z levo roko... skratka, videti je, da nimam nikakršnih razlogov za jamrat, ker sem tatamata in mi zmeraj rata. Oz. med drugim - da sem kot mačka, ki vedno pristane na nogah.
Dejansko... pa se dogaja natančno to, kar si napisal... nenehen boj, ...
Sem zelo občutljiva, ja. Vendar bi to potrebo po produktivnosti raje imenovala potrebo po stalnem kreativnem izražanju... kamor vpletam tudi svojo občutljivost, emocije...

Skoraj celo to leto, vse taj do jeseni, ti je Saturn deloval na planete, ki so po mojem odgovorni za to kar sem pisal zgoraj. Ker je deloval iz prve hiše, ti je dal realnejši pogled na tvoj jaz; njegovi vplivi so izhajali zaradi realnejšega pogleda nase. Sedel je na Plutona in bil v opozicijo na Sonce, torej je deloval na ta močan natalni aspekt ki ga imaš. Saturn na Plutonu je neprijeten, ker ustvarja blokado močne energije, ki je zaradi Plutonove pozicije v 1. hiši še toliko opaznejša. Vendar je hkrati preko opozicije izzval Sonce, položil karte na mizo, terjal odločitev; tako mislim, da je s tem, ko je povzročil tole nevšečnost s Plutom, tebi v bistvu jasneje pokazal tale tvoj notranji občutek konstantnega boja za premoč v osebnih odnosih, osvetlil to področje... tako da si lažje lahko delovala. Mislim, da je tukaj veliko doprinesel, da so se prebudili (skriti) talenti in jasno pripomogel k temu, da je tvoja kreativnost dobila krila in se tudi konkretno začela realizirat v poslu. Začetek nove kariere in možnost zaslužka sta se pojavili.

Občutek konstantnega boja za premoč (?) v osebnih odnosih... zelo sem se morala naučit postavit zase, izražat, kaj želim, kdo sem... s tem sem imela v življenju precejšnje probleme in sem na sebi precej delala na tem področju. Tudi v zadnjih letih, vendar na drugačen način. Torej to traja že nekaj časa, je pa res, da imam zdaj bolj občutek, da to obvladam.. recimo.  ;) In mislim, da je bilo ravno to izziv oz. ovira, ki je bila dejansko moja zaveznica, saj sem s premagovanjem le-te precej "daleč" poletela.  ;) Realnejši pogled nase, kot praviš? ... bolj sem se "zavedla" lastne vrednosti, bolj sem začela verjeti vase, prenehala sem se ozirat na to, "kaj rečejo drugi", drugače sem se začela odzivat na kritike.
A nimam jaz Plutona v 2. hiši? .

Zaradi nečesa v zvezi s tvojo družino, si bila prisiljena v reorganizacijo tvojega jasnega statusa, v končni fazi še enkrat več kariere. Neka bližnja oseba je tukaj bila pomembna, prijateljica, fant, nekdo s kom si pogosto v kontaktu (naj je prijatelj ali konkurent).
Lahko je partner, lahko kolegica, s katero delam v timu. Najbrž pa oboje.

Ta spremeba se je zelo dolgo vlekla, morda je že v najstniških letih bilo posejano to seme, sicer si ti redno na tem delala, z občasnimi pavzami predvidevam, je pa komaj lani občutno, konkretno uspešno obliko začelo dobivat. Ampak ravno zaradi vseh izkušenj, ki si jih nabrala skozi leta.

Seme trenutnih zadev je bilo po mojem posejano, ko sem se vpisala na faks... mogoče še malo kasneje. Imela precej uspehov, ampak je sledil padec na začetek, pa ponovno velik uspeh, pa spet padec na začetek. To se je ponavljalo leta in leta in me zelo izčrpavalo.Hecno... navzven je bilo videti, kot da sem konstantno srečkovič. Tako so me dojemali drugi. Znotraj pa res hude psihične krize.

Vsakodnevne navade so se ti spremenile in ponudila se ti je neka iznenadna priložnot, katero si pa morala izrabiti.
To je spet izhajalo od te iste osebe. Skratka, zaključek nekega do zdajšnjega utečenega življenjskega ritma, preobrazba.
Zadnja tretjina leta energična, močna vitalnost, odločnost, dober občutek v lastni koži... morda si nekaj skrivala pred svojo družino, vendar so spremembe v tvojem nastopu bile vidne.

Energičnost zadnje tretjine je bila res, dobro sem se počutila, samozavestno. Se je vleklo nekako do aprila letos, ko sem padla v čudno depro. Ampak je že boljš.
Da bi kaj skrivala pred družino, pa mislim, da ne.

A lahko glede na napisano predvidiš, kako bodo zadeve tekle v bodoče?

Naj naj hvala!
« Last Edit: July 04, 2011, 08:01:52 PM by Pika »

July 06, 2011, 03:49:04 AM
Reply #46
  • Administrator
  • Spletni Simbol
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
    • Email
Tole je pa zelo lep feedback Pika. Bo verjamem Bojan brez dvoma vesel.

Andres

July 06, 2011, 07:41:06 AM
Reply #47

July 06, 2011, 09:07:33 AM
Reply #48
Tudi je vesel.
Kako bo šlo naprej pogledam, samo ne vem še kedaj...

July 06, 2011, 09:54:00 AM
Reply #49
  • Mojster
Me veseli, Bojan.
Ti si kar vzemi čas. Čeprav sem firbčna, ne gori voda. Lep dan!
« Last Edit: July 06, 2011, 09:55:38 AM by Pika »