Author Topic: Alergije  (Read 59095 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Alergije
« on: October 16, 2006, 04:16:03 PM »
Opažam, da se mi v zadnjem času dogaja nekaj česar moje telo ni vajeno.  Očitno sem postal alergičen na deodorante.  Prej sem se po kopanju namazal, ali našprical s katerim koli, zdaj po novem, pa  vidim, da dobim izpuščaje pod pazduho po katerem koli.   Namreč, menjal sem vse živo od Fa, do Boss, Oriflame ipd, toda vedno sem brez alergije kakšen mesec, eventuelno dva, nakar se le ta pojavi.   Mogoče bi bilo pa res najbolje, če bi se s kocko soli mazal.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Alergije
« Reply #1 on: October 17, 2006, 05:09:10 AM »
S kocko soli? A s tem so se včasih mazali??
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: October 17, 2006, 06:15:04 AM »
Sol je čudovita zadeva. Midva si priskrbiva naravno sol iz solin.
- za hrano
- za čiščenje obraza zvečer /naravni tonick/
- za piling
- za masiranje limfnih pretokov /odprava celulita, hujšanje/
- dva zrnca soli, kapljica limone in tri deci vode, pospešite prebavo itd....

Še posebno dobra je "Solni cvet", to je tista sol, ki se nabere čisto na vrhu, torej vrhnja plast in jo solinarji pobirajo posebej. Vsa sol ni nič mleta, torej čisto naravna, malo mastna in mokra.

V Mojstrani so včasih kopali kredo. Če se vam ljubi na kakšen izlet, greste lahko po tisto blato "kredo".
Jaz jo dam v plastično posodo, potem pa zalijem z malo vode in dodam pest soli.

Ta zadeva je dobra za odpravo alergij, posušijo se mezolji, odpravimo lahko tudi luskavico. Ženske pa lahko naredijo lepotno masko. Koža po tem je mehka in gladka.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #3 on: October 17, 2006, 02:05:21 PM »
Imam še himalajsko sol v omari. Kar nekaj kock je še tam.  Samo nastane problem, da če se z njo drgneš, se ta sčasoma normalno stopi in nastane ostra kot nož.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #4 on: October 24, 2006, 04:19:52 PM »
mogoce pa si alergicen na nekoga?
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #5 on: October 24, 2006, 06:53:36 PM »
To sem itak. Kot je kdo drug na mene. Vendar pazduha s tem nima veze menim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #6 on: October 25, 2006, 10:53:55 PM »
To sem itak. Kot je kdo drug na mene. Vendar pazduha s tem nima veze menim.

Andres

čist možno,da ima vezo.Ko smo na koga alergični,se komod tudi potimo.
Podpazduha ni izjema ;)

Offline luxory

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #7 on: January 14, 2007, 04:54:59 PM »
Imam še himalajsko sol v omari. Kar nekaj kock je še tam.  Samo nastane problem, da če se z njo drgneš, se ta sčasoma normalno stopi in nastane ostra kot nož.

Andres

tisto kar je prej napisala Tea, drži sol je odlična, lahko je kamena ali morska, samo v večini preimerov se uporablja tako

daš cca 500g soli in pol litra vode, to pustiš stati več kot 4 ure potem na rahlo premešaš, ko se usedlina usede na dno, previdno odliješ, to dobiš slanico cca26% raztopino, več tudi voda ni zmožna vsrkat mineralov, in potem se s to slanico umivaš mažeš lahko tudi grgraš ali uporabljaš za čiščenje nosu in dihalnih poti, posebno pri nahodu, stem se tudi namažeš pod pazduho, in ne bo alergij,

lahko pa uporabljaš kose, kii se dobijo tudi v obliki mila, tisto pa je za piling telesa, priporoča se, da po vsaki uporabi ko se ta kos osuši, odstranijo vsi ostri deli s površine, nož, strgalo, ali kaj podobnega, tako ne pride do poškodbe kože,
himalajska sol vsebuje več kot 80 mineralov, in vsak se v vodi drugače topi, zato pride do teh trdih in ostrih delcev
misli in besede so najmočnejše

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #8 on: January 14, 2007, 05:10:21 PM »
No, vidim, da smo dobili pravega poznavalca.  ;D Najbrž boš imel z nami veliko dela Luxory
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #9 on: January 14, 2007, 05:12:59 PM »
Tudi jaz opažam, da je Luxury doma pri naravnih rečeh.   In prišel je ravno v času ko se mi pod  brado delajo eni mozolji, za katere menim, da so alergija, skoraj brez dvoma zaradi mlečnih izdelkov.    Bom se drgnil malo s soljo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline luxory

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #10 on: January 14, 2007, 08:58:40 PM »
Andres,
če je to res alergija od mleka in mlečnih izdelkov, bo res slanica ali solni kristal pomagal, v kolikor pa gre za nečisto kožo, pa bo boljše s čajevcem,
misli in besede so najmočnejše

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #11 on: October 22, 2007, 09:41:09 PM »
Zanimiva tema, ker se glih o tem razmišljal. Odkar sem v novem stanovanju, imam "srbečico". Vendar zgleda, da je sestavljena iz 2 stvari. Neko kemikalijo, ki je v barvi za vrate barvat in srebrom. Srebrn prstan imam od novega leta, sedaj v novem stanovanju pa me srbi roka in še kaj a ko si ga odstranim je OK. Je že kdo imel podoben primer? Aja pa luna POZITIVNO vpliva name... ;)  :o

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #12 on: October 22, 2007, 10:18:39 PM »
Podoben problem se mi je kar naenkrat pojavil z zlato verižico, ki sem jo imela na sebi kar nekaj let. Prej nikoli nič in nobene alergije na noben nakit, potem pa naenkrat rdeči srbeči madeži, ki se jih ni dalo umirit. Ni bilo druge, kot verižico odstranit in zdaj je mir. Ne sprašuj, če sem jo kdaj hotela obesit nazaj. Nisem, minilo me je. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #13 on: November 15, 2007, 01:06:27 PM »
Nekje sem prebrala, da različne kovine (kot tudi zlato) ob nošenju iz telesa "vlečejo" strupe. Včasih so ženskam, ki jih je pogosto bolela glava, setovali zlate uhane. Iz lukenj je potem nekaj tednov dobesedno tekel gnoj, potem pa se je stanje normaliziralo in bolečine v glavi ni bilo več.
Danes pa, glede na to, da je vse že "zastrupljeno" do kritične mere, težko rečemo in postavljamo diagnoze ali nam nekaj dolgoročno koristi ali pa škodi, predvsem, če se pojavi kar tako, iz neba...
Meni se je lani jeseni pojavila srbečica po dekolteju in rokah. Bilo je naravnost za znoret. Doma se človeh lahko še nekako čoha ves čas, četudi te ostali malo čudno gledajo, v službi, predvsem na kakem sestanku je pa to že neprimerno  ;D.
Pa me je en ata (stručko v alter medicini) vprašal, če sem slučajno zamenjala olje v kuhinji.
"Ja seveda. Kupila sem tisto novo olje, v katerega so dodane Omega maščobne kisline."

..... pridiga (ki je ne bom napisala)   ;D...

Od takrat naprej uporabljam samo še domače olivno olje in kokosovo maščobo.

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #14 on: November 17, 2007, 03:14:10 PM »
Js pa odkrar nima prstana na roki je bolje. Občasno še imam srbečico vendar za tisto sumim mehčalec...