Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Numerologija

Numerologija

<< < (26/86) > >>

taja6:
moje izkušnje so takšne, da kjer je vpliv 8 ( Saturn ), se običajno " skriva " čustva- ljudje, ki so npr. rojeni 8 v mesecu so običajno navzven dosti bolj hladnokrvni, umirjeni, kot pa so v resnici, v notranjosti...kot da jih nekaj ves čas bremza.  ;) podobno, če je hišna številka 8  ;)

nensi:

--- Quote from: Neska on February 02, 2009, 11:28:11 AM ---uhhhh.... mi je uspelo si vse zračunat ;D

ime 9
priimek 5
oboje skupaj 5
roj. datum 7
dan rojstva 2
zod. znamenje 5
vzdevek 1

Bi rekla da se me petica najbolj drži... se moram še malo poglobit :D.... sicer sem si pa prebrala življ. pot in  :o.... moram rečt, da sem se kar našla ;D
Grem v študijo :D :D :D

--- End quote ---

Tvoje prednostno število po ključu, glede na dan rojstva (29.8.) je 1 in drugo 5.
S 5 iz imena in priimka si skladna s to vibracijo, z vdevkom pa tudi, tako da se imaš po mojem kar fajn v svoji koži  ::). Uživaj še naprej. :-*

Azra:

--- Quote from: taja6 on February 02, 2009, 03:08:53 PM ---moje izkušnje so takšne, da kjer je vpliv 8 ( Saturn ), se običajno " skriva " čustva- ljudje, ki so npr. rojeni 8 v mesecu so običajno navzven dosti bolj hladnokrvni, umirjeni, kot pa so v resnici, v notranjosti...kot da jih nekaj ves čas bremza.  ;) podobno, če je hišna številka 8  ;)

--- End quote ---

Velja enako za st 17?
1+7=8 ?

Nasa hisna st je 17.

taja6:
ja 17 nosi vibracijo števila 8  ;) gledaš 17 in gledaš 8  ;)

tudi jaz sem na 8 ( samo imam dodatno na mojih vratih št. 1 )

mavrica:
Evo spet mene z opazko...numerologinja, ki mi je pred leti delala numerološko analizo je rekla, da je vedno treba gledat priimek in ime ob rojstvu, ker ta kaže usodo...vsi drugi vzdevki in priimki pa veljajo za tisto obdobje v katerem ga uporabljamo in je celo dobro gledati kako se skladajo z našim rojstnim imenom  ;D

Za naslov pa je tudi treba gledati celoten naslov in ne samo številko.

evo še moj profil:

ime 6

priimek  ob rojstvu 6 -  po poroki 1

skupaj  3 (12) in 7 sem pa uporabljala oba, ker so vsa spričevala in diploma bila na dekliški priimek, torej bi bilo lahko tudi 6 + 6 +1= 13 pa je spet 4

rojstni datum 2 (11)

dan rojstva 4 (13), pa nedelja je bila, torej 4 in 1

vodnar 4

vzdevki: 8, 4, 9

očitno je ta drugi vzdevek še najbolj kompatibilen z ostalimi števili  :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version