Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Numerologija
Numerologija
nensi:
Živjo Mavrica in hvala za tvoja opažanja, več takih primerov ko imamo, lažje bo razumeti kaj vse vpliva, kako se vsi delčki potem sestavijo v bolj ali manj harmonično celoto.
Jaz sem imela ime in dekliški priimek 29, čeprav me z imenom skoraj nihče ni klical, vsi z vzdevkom, krajpo različico, s kaero sem se tudi počutila nekako bolje, bolj domače in ga tudi sama uporabljala pri predstavljanju.
V obdobju življenja ko mi je šlo vse narobe sem se pa kar sama začela z "potni list" varianto imena predstavljati ljudem, sem zgleda tako močno rabila to negativno vbracijo, sem se dobro počutila v njej.
S poroko je bila kombinacija rojstnega "pasoš" imena in priimka sicer malo boljša kot prej, ampak sem uporabljala moje kratko ime ob vseh priložnostih, dolgega nekako nisem čutila kot svojega.
Ko sem pred par leti spoznala numerologijo sem se opogumila in naredila tisto, kar sem hotela že dolgo, tudi uradno sem svoje ime spremenila v krajšo različico, tako da je zdaj skupaj s priimkom 36 in moram reči, da kar lažje diham. :)
mavrica:
Sama sem se vedno predstavljala z svojim rojstnim imenom, vzdevke so pa uporabljali drugi, sem jih pa sprejemala in se tudi na njih odzivala.
Je pa zanimivo, da mi to ime najprej ni bilo namenjeno. Mama je po porodu očetu povedala drugo ime (po babici) pa je oče na poti na matični urad malo zamešal in je izpadlo tako kot je zdaj :)
Prvi vzdevek je pravzaprav skrajšano ime s katerim so me klicali doma in v šoli, pa pozneje v službi. Za mojo družino sem uporabljala originalno verzijo in tudi bivši mož me je na mojo željo klical s tem imenom. Zdaj v novih znanstvih tistega kratkega imena sploh ne omenim...vedno ko sem zapisala svoje ime je to bila originalna verzija in sem se jezila če je kdo skrajšano verzijo uporabil v pisni obliki. Zanimivo je bilo, ko mi je tudi numerologinja uporabo tega imena odsvetovala.
Drugega mi je svetovala numerologinja in predlagala, da tako spremenim ime, kar sicer nisem storila, ga pa uporabljam kot nik na nekaterih forumih in so me ljudje na delavnicah kar z njim klicali. Mavrico pa sem si izmislila specijalno za ta forum (v tistem času mi je skoz ena pesem prihajala naproti in zanimivo ko pa sem zapisala tale nik je nisem več tolikokrat slišala)
Gaia:
No, da še jaz dodam svoj piskrček.
ime: 5
priimek ob rojstvu: 9, po poroki: 6
skupaj: 2
rojstni datum: 6
dan rojstva: 6 (24), torek: 9
kozorog: 8
vzdevki: 5, 9, 3
hišna številka: 2
Ključ: 3 in 6
2 = 1,7
3 = 6,8,9
5 = 1,6,7,9
6 = 3,5,9
Glede na to, da se vsa ostala števila razen 2 ujemajo, mislim, da je kar v redu.
:-* Goga
bilka:
Pa še jaz:
ime: 2
priimek ob rojstvu: 5
skupaj: 7
rojstni datum: 6
dan rojstva: 1 (19), nedelja:???
oven:9
vzdevek: /
hišna številka:
stalni naslov:5 (68)
začasni naslov: 8
Ključ: 1/7
osebno leto: 8
2 = 1,7
5 = 1,6,7,9
7 = 1,2,4,5
8 = 3,9
9 = 3,5,6,8
sem pa malo zmedena, ker ne vem, katera števila naj upoštevam kdaj...
Neska:
--- Quote from: nensi on February 02, 2009, 04:25:50 PM ---
--- Quote from: Neska on February 02, 2009, 11:28:11 AM ---uhhhh.... mi je uspelo si vse zračunat ;D
ime 9
priimek 5
oboje skupaj 5
roj. datum 7
dan rojstva 2
zod. znamenje 5
vzdevek 1
Bi rekla da se me petica najbolj drži... se moram še malo poglobit :D.... sicer sem si pa prebrala življ. pot in :o.... moram rečt, da sem se kar našla ;D
Grem v študijo :D :D :D
--- End quote ---
Tvoje prednostno število po ključu, glede na dan rojstva (29.8.) je 1 in drugo 5.
S 5 iz imena in priimka si skladna s to vibracijo, z vdevkom pa tudi, tako da se imaš po mojem kar fajn v svoji koži ::). Uživaj še naprej. :-*
--- End quote ---
Uuuuuu, nensi hvala za tako jasno in jedrnato razlago :-* :-* :-*.... priznam, si nisem še vzela čas za vse preštudirat :P
Bom kmalu ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version