Author Topic: Numerologija  (Read 262144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
Re: Numerologija
« Reply #255 on: July 13, 2010, 11:24:41 PM »
Sem v 9 trenutno..vse se poklapa..opuščanje vzorcev, preobrazba..zanimivo res  ang:

Hvala Taja  :-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #256 on: July 13, 2010, 11:45:07 PM »
Jaz sem sedaj v 3 in pred dvema letoma, ko sem se podala na samostojno poslovno pot sem bila v 1. Kako dobro! Naslednje leto me pa čaka veliko dela. :D

Hvala, Taja! :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #257 on: July 24, 2010, 11:31:37 PM »
Uporabno  :)

Numerološka zaščita pred sevanjem monitorja Enza Hrovatina:
- v levi spodnji ogel monitorja s flomastrom napiši številko 333, v desnega pa 651;
- v levi zgornji ogel monitorja napiši številko 138, v desnega pa 181.

Škodi ziher ne  ;)

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #258 on: January 08, 2011, 11:24:59 AM »
Katera knjiga iz slovenskih knjižnjic bi bila priporočljiva za uvod v numerologijo?

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #259 on: January 08, 2011, 05:57:20 PM »
Katera knjiga iz slovenskih knjižnjic bi bila priporočljiva za uvod v numerologijo?

Kot vecina sem  tudi jaz sem najprej predelala NUMEROLOGIJO ,Naca Jermanj , a sem to pred leti dopolnila z numerologijo, ki upošteva število življenjske poti itd...O tem piše Taja Veroti  Tjaša v svoji knjigi  ( PO ) MOČ NUMEROLOGIJE - jaz spremljam dogajanje glede na osebna leta po tej numeroligiji zase in za bližnje zadnja 4 leta in lahko potrdim, da presenetljivo drži.

http://www.tan-sp.si/index.php/numerologija

Pri Naci Jermanj se glede na datum roj, določajo ključi ( števila, s katerimi naj bi bila tvoja števila - npr. število imena, priimka, vzdevka, hišne št. kompatibilna ) , druga numerologija pa bazira na številu življenjske poti, ki naj bi nam bila v obliki naših želja, teženj, načinov delovanja, sposobnosti, talentov, položena v zibelko - odvisno od nas pa je, ali in kako bom tej poti sledili ( št. imena, priimka itd... )

Meni se zdi numerologija Nace JERMANJ iz prve knjige pomanjkliva; ko pa skombiniras to z naukom iz knjige Taje; kjer je osnova zivljenska pot; dobis po mojem mnenju pravo sliko  ;)

Zadnji del knjige RESNICE ZIVLJENJA ( Bono BARSEK );;; sorry ni sumnikov na moji tipkovnici  ::) je tudi sestavljena iz osnov numerologije in zanimivih poglobljenih razlag stevil....jaz kombiniram Bona in Tajo, ti se bos pa sam odlocil.

http://www.pasadena.si/knjigarna/?id=51246
« Last Edit: January 08, 2011, 06:03:53 PM by taja6 »

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #260 on: January 08, 2011, 06:04:13 PM »
Da draga Taja6, Resnice življenja so meni pomenile eno dobro podporo v življenju. Pozdravček.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #261 on: January 08, 2011, 06:06:03 PM »
Da draga Taja6, Resnice življenja so meni pomenile eno dobro podporo v življenju. Pozdravček.

Jaz imam to knjigo ze leta ob sebi in na vsake toliko casa zaidem vanjo...; sem pred leti s prijateljco obiskala Bona v Brezicah.  ;)

Pozdravcek na Korosko  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #262 on: January 08, 2011, 06:24:31 PM »

Jaz imam to knjigo ze leta ob sebi in na vsake toliko casa zaidem vanjo...; sem pred leti s prijateljco obiskala Bona v Brezicah.  ;)

Sem hvaležna, da si me napotila na to knjigo, tudi jaz jo imam sedaj doma in spet bo prišla na vrsto. Trenutno "obdelujem" novo knjigo mojega učitelja reiki-ja in že enkrat prebrano Ponovno povezavo dr. Erica Pearla. No, ampak to bi že morala v drugo temo pisati.

Sem bila danes v kitajski restavraciji in se pogovarjala z gospo, ki je prišla s Kitajske in z možem kuhata in strežeta. Je rekla, da je pri njih število 9 najmočnejše. Zato, ker poznajo števila od 0 do 9 in 9 je najvišja.... Žal pa je rekla, da so zaradi komunizma dosti teh izročil zatrli in se kot mladi zanje niso zanimali.

Pozdravček tudi tebi draga. Si še na "toplem"  ;) ?

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #263 on: January 08, 2011, 06:35:27 PM »

Sem hvaležna, da si me napotila na to knjigo, tudi jaz jo imam sedaj doma in spet bo prišla na vrsto. Trenutno "obdelujem" novo knjigo mojega učitelja reiki-ja in že enkrat prebrano Ponovno povezavo dr. Erica Pearla. No, ampak to bi že morala v drugo temo pisati.

Sem bila danes v kitajski restavraciji in se pogovarjala z gospo, ki je prišla s Kitajske in z možem kuhata in strežeta. Je rekla, da je pri njih število 9 najmočnejše. Zato, ker poznajo števila od 0 do 9 in 9 je najvišja.... Žal pa je rekla, da so zaradi komunizma dosti teh izročil zatrli in se kot mladi zanje niso zanimali.

Pozdravček tudi tebi draga. Si še na "toplem"  ;) ?

ja 9 naj bi bila zelo mocna stevilka; najmocnejsa; drugacer mislim, da je  :Ma stevilo ( cista moska energija )

da se se grejem, kratki rokavi in za zvecer tanka jopica cez...bi kar imela taksne zime  ;D naslenjo nedeljo se vracam v SLO

pozdravcek  :-*

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #264 on: January 08, 2011, 06:59:33 PM »
Hvala Taja.

Vse bom sčekiral, mi pa po opisu ta najbolj odgovarja

RESNICE ZIVLJENJA ( Bono BARSEK ) je tudi sestavljena iz osnov numerologije in zanimivih poglobljenih razlag stevil...

Ravno razlage izvora in pomena števil me zanimajo, predvsem osnovnih 10. Ker bi rad malo poglobil svoje razumevanje aspektov in predvsem harmonij in mislim, da bo numerologija uporaben pripomoček.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #265 on: January 22, 2011, 11:20:10 AM »
Hvala Taja.

Vse bom sčekiral, mi pa po opisu ta najbolj odgovarja

RESNICE ZIVLJENJA ( Bono BARSEK ) je tudi sestavljena iz osnov numerologije in zanimivih poglobljenih razlag stevil...

Ravno razlage izvora in pomena števil me zanimajo, predvsem osnovnih 10. Ker bi rad malo poglobil svoje razumevanje aspektov in predvsem harmonij in mislim, da bo numerologija uporaben pripomoček.

Opise pomenov in izvora števil imaš tudi v SLOVAR-JU SIMBOLOV ( Chevalier-Gheerbrant, MK, 2006 ), a mislim, da si tja še pogledal  ::)

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #266 on: January 22, 2011, 06:12:39 PM »
Opise pomenov in izvora števil imaš tudi v SLOVAR-JU SIMBOLOV ( Chevalier-Gheerbrant, MK, 2006 ), a mislim, da si tja še pogledal  ::)
aaa... čist pozabil na to.

Bom pogledal.

Offline Ostara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #267 on: February 23, 2011, 05:43:39 PM »
Mene pa zanima ali je kdo od vas že prebral oziroma slišal za knjigo Mir v srcu avtor Dan Sovina s podnaslovom numerologija. Jaz sem imela zanimivo izkušnjo, ko sem bila ravno v času ko me je numerologija še posebej zanimala se je na mojem delovnem mestu pojavil gospod, ki je prodajal omenjeno knjigo, češ da je avtor le-te. Zanima me kako je kaj z informacijami v tej knjigi, je kar obsežna in polna zanimivih stvari.

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #268 on: March 10, 2011, 03:30:16 PM »
Sem se ravnokar igral z osnovami numerologije in računal t.i. "ekspresijo".

Izračunam, pride št. 3, grem brat in si mislim  ::)
Potem ugotovim, da sem narobe seštel in da opis za pravo število že precej bolj štima  ;D

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
« Reply #269 on: March 17, 2011, 10:25:19 AM »
Nekako sem skeptičen... koliko berem opise so deloma čisto mimo. Če se komu da ukvarjat s tem naj mi napiše svoj pogled na moje glavne značilnosti.

Life path:1
Expression:1
Soul urge:8
Bithday:7

V končni fazi se to razume kot nekdo, ki je samosvoj in svojeglav, ki nerad sledi drugim, ampak preferira vodilno pozicijo... to so te 1-ke (recimo da to drži).
8 pa je k materialnemu uspehu usmerjen človek... in ja, denarja se ne branim, a daleč od tega da bi se grebel za njega. Poleg tega za 8 tudi velja, da je človek zelo delaven, vztrajen in odgovoren... kar pa je pri meni pogosto prav nasprotno.

Saj vem, da je to šele začetek analize, so pa vseeno to glavni faktorji.