Author Topic: Numerologija  (Read 262143 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Numerologija
« Reply #285 on: November 12, 2011, 09:33:31 PM »
Naceloma se strinjam s tabo Tanbos, pa saj ves vse je v energijah, ce neko ime oddaja za nekoga boljso vibracijo, bo z njim veliko vec dosegel.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #286 on: November 13, 2011, 10:54:12 AM »
Tvoje ime – tvoj dar modrosti

Odpravimo blokade

Blokade, ki so posledica neprimernega imena, so lahko majhne ali velike. Če so blokade majhne, potem lahko človek z delom na sebi marsikaj uredi in si tako izboljša življenje. To pomeni, da vzame v roko kakšno dobro knjigo o duhovni rasti, obišče kakšen tečaj in podobno. Če pa so blokade velike, potem ne gre več tako lahko, kajti če smo blokirani na podzavesti, potem tega ne moremo rešiti z branjem knjig in obiskovanjem tečajev, ampak moramo nekaj konkretnega narediti, da odpravimo blokado tam, kjer je, torej na podzavesti. To pa konkretno pomeni, da moramo včasih ugrizniti (vsaj na prvi pogled) v kislo jabolko – torej spremeniti ali ime ali priimek ali oboje –, v jabolko, ki pa potem sčasoma postaja vedno bolj sladko in tudi zelo okusno.

Povedali smo, da je naše ime vpliva na našo podzavest ali dušo. Iz naše podzavesti ali duše pa prihajajo ljubezen, notranji mir in modrost, ki pomeni samo to, da smo v življenju sposobni pravilno se odločati glede ljubezni, poklica in zdravega načina življenja. Če smo na nivoju podzavesti ali duše blokirani, potem do tega ne moremo priti. In če ne moremo priti do modrosti v sebi, tudi nimamo dobrih in primernih  rešitev. Pogosto se napačno odločamo in v življenju nas bolj ali manj spremlja smola.

Jst pa se s tem da je potrebno spremeniti ime v kolikor nismo srečni ali imamo blokade...ne strinjam! ime in priimek ki ga dobimo ob rojstvu oz. dekleta kasneje ko se poročijo...je dobljeno z določenem namenov v tem življenjskem ciklu...to nam pove kaj moramo v tem ciklu predelati,se naučiti itd...zakaj bi s spremembo imena/priimka odpravljali blokade, to ni možno niti ni smislno, saj kako pa bi se drugače kaj naučili v inkrnaciji v kateri smo šli in ki smo si jo sami izbrali? Vsako inkrnacijo si izberimo sami glede na to kaj želimo v tistem ciklu predelovati....moje skromno mnenje...

Deloma se strinjam s teboj; res si izberemo določeno inkarnacijo in z njo določene naloge; a delamo celo življenje na tem, spremenimo ime ali priimek ali ne To, da sprememniš ime in priimek in čakaš, da boš srečno živel, je utopija. Delat je treba na svoji življenjski poti, ne spat in čakat na druge, da ti bodo rešili nekaj, kar je tvoja naloga.

Ko si sprememniš ime, NE ODPRAVIŠ BLOKADE! Vsak ima svojo lastno življenjsko pot, ki se ne spreminja ( izračunaš jo npr. s seštevkom datuma rojstva ) - ta ostane ista. Ko spremeniš ime, spremeniš pristop, vibracijo in s tem tudi privlačiš drugačne izkušnje, ljudi z drugačnimi vibracijami kot pred spremembo imena. Tvoje življ.naloge se ne spreminjajo, tvoja karma ostane ista - oddelati moraš, kar si je duša izbrala.

Meni pa je všeč način razmišljanja, ki ga imajo avstralski Aborigini in sicer - pri rojstvu izberejo otroku ime ( ki ima že v štartu smisel in je povezano z otrokom  - si izmišljujem - npr " rojen ob polni luni ", " sin lovca kengurujev"), ki ga nosi do " naslednje stopnje razvoja "npr. ko se nauči določene naloge, opravila, ko pokaže posebno zanimanje do nečesa, dobi novo ime..in tako se jim parkrat v življenju spremeni ime. Nič ni trajno, življenje je večno gibanje, valovanje, večna sprememba.  ;)
« Last Edit: November 13, 2011, 11:02:00 AM by taja6 »

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #287 on: November 14, 2011, 10:06:20 PM »
Se strinjam s tabo Taja. Ker včasih kar enostavno VEŠ, da si oddelal, kar si imel za oddelati v nekem obdobju svojega življenja in si pripravljen na novo vibracijo, saj svet pričneš jemati drugače.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #288 on: November 15, 2011, 10:14:58 PM »
Zanimivo bi bilo naredit raziskavo, kako se predvsem ženskam po poroki spremeni življenje zaradi druge vibracije imena oz priimka.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #289 on: November 16, 2011, 01:06:15 AM »
Pa ne vem koliko se... Sama sem vedno brala različne numerološke prispevke in na moje ime in priimek opis mi nikakor ni "pasal". Vse dokler nisem ugotovila, da sem rojena v bistvu z drugim priimkom, ki so mi ga kmalu po rojstvu zamenjali... ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #290 on: November 16, 2011, 07:52:20 AM »
Zanimivo bi bilo naredit raziskavo, kako se predvsem ženskam po poroki spremeni življenje zaradi druge vibracije imena oz priimka.
A se "spremeni" zaradi priimka, ali zaradi dejstva, da se ponavadi preseli v novo okolje? Da ne omenjam, da lahko tudi življenje še z nekom bistveno vpliva na dnevni ritem, še preden se sploh kak priimek zamenja.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #291 on: November 16, 2011, 09:15:50 AM »
A se "spremeni" zaradi priimka, ali zaradi dejstva, da se ponavadi preseli v novo okolje? Da ne omenjam, da lahko tudi življenje še z nekom bistveno vpliva na dnevni ritem, še preden se sploh kak priimek zamenja.

včasih se je ženska s poroko preselila v novo okolje, danes redko  ;) ponavadi se življensko okolje ne spremeni, ker večina parov že živi skupaj in se potem poroči. Ta argument odpade.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #292 on: November 16, 2011, 04:04:07 PM »
Jaz resno razmišljam o spremembi imena v Gaia. Kaj pravite?
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #293 on: November 16, 2011, 09:23:06 PM »
Gaja, če tako čutiš, te jaz popolnoma podpiram. Vseeno nas boš pa morala navadit, da te kličemo po novem imenu  :P
9ZK 674

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #294 on: November 17, 2011, 02:59:48 PM »
Jaz resno razmišljam o spremembi imena v Gaia. Kaj pravite?

Meni se dopade. Se mi zdi, da ti bolj pristoji k obrazu in pojavi.
Kako pa je z numerološkega stališča glede vibracije, pa ne vem.
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #295 on: November 17, 2011, 03:16:54 PM »
1.  ime je v 3. hiši, tvoja se začne v kozorogu, kar pomeni zemlja, tvoje izbrano ime GAJA (zemlja)

2. tvoj rojstni datum 24.12.1968, seštevek število 33 - 6
 - Goga - 14-5 (ni v sozvočju z rojstnim številom)
- Gaja ali Gaia 6 (harmonično s 3)
- Goga Pečnik = 38-11-2 (ni v harmoniji s 3)
- Gaja Pecnik = 30-3 (v harmoniji s 6)

to je moj izračun

tu imaš še spletno stran, na kateri imaš potrjeno "NOVO IME JE V HARMONIJI"
http://numerologija.hladnik.net/numeroloski-izracun.html

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #296 on: November 18, 2011, 08:30:27 AM »
Ametist ful zanimiva stran. Še sam ti izračuna.  :) Hvala ti.

Jaz bi po izračunu morala uporabljati svoje rojstno ime - Urška, ki naj bi bilo zelo srečno. In ne Urša. Ta baje oddaja čisto druge vibracije.
Samo kar ne morem se navadit na to, da bi me kdo klical Urška. Kot ena mala punčka  :D

Mogoče mi bo kdaj namenjeno, da bom spremenila priimek.... ;)
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #297 on: November 18, 2011, 08:38:11 AM »
Sedaj sem si izračunala, če bi bila poročena z bivšim partnerjem in ob upoštevanju rojstnega imena - bi bilo totalno vse v harmoniji!!! Kakšna ironija.  :laugh:

Dočim najina hči ima totalno disharmonijo z imenom in njegovim priimkom. Joj, se bo morala čimprej poročit  :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #298 on: November 18, 2011, 08:45:04 AM »
Sem šla še jaz gledat moje rojstno ime in priimek je v totalni harmoniji, najbolje da se spet preimenujem  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #299 on: November 18, 2011, 08:55:21 AM »
Ametist ful zanimiva stran. Še sam ti izračuna.  :) Hvala ti.

Jaz bi po izračunu morala uporabljati svoje rojstno ime - Urška, ki naj bi bilo zelo srečno. In ne Urša. Ta baje oddaja čisto druge vibracije.
Samo kar ne morem se navadit na to, da bi me kdo klical Urška. Kot ena mala punčka  :D

Mogoče mi bo kdaj namenjeno, da bom spremenila priimek.... ;)

URŠKA, ali mogoče govoriš o krstnem imenu in je Urša tvoje uradno ime?

Za začetek prosi Andresa, naj ti tu na spletu popravi v Urška (tako cartl je in toplo) pa mi te bomo vsi klicali Urška, se strinjaš?