Author Topic: Numerologija  (Read 262138 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Numerologija
« Reply #390 on: January 09, 2012, 07:20:25 PM »
Vrstni red naslednjih numeroloških analiz:
- Tea
- Nena na zs
- Neska
- Sanjalka
- Saša
- Hannah
- Tejka
- Gaia
- Daia na zs
- Maja

:-* , pozdravček.

Urška, mene si pa spustila :(

Mene tudi  ::)

Mene tudi.  :(

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #391 on: January 09, 2012, 08:40:47 PM »
Sanjalka in Pika nisem pozabila na vaju. Vse pridete na vrsto v teh dneh. Mogoče se je seznam malo pomešal. Nekatere so mi pisale tudi na zs.
Sem v enem postu prej omenila, da bom najprej odg na to kaj vas čaka oziroma v kakšnem znamenju bo leto 2012, da ne bi toliko čakale.

Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #392 on: January 09, 2012, 08:56:28 PM »
Sanjalka in Pika nisem pozabila na vaju. Vse pridete na vrsto v teh dneh. Mogoče se je seznam malo pomešal. Nekatere so mi pisale tudi na zs.
Sem v enem postu prej omenila, da bom najprej odg na to kaj vas čaka oziroma v kakšnem znamenju bo leto 2012, da ne bi toliko čakale.
:)
 :-*

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #393 on: January 09, 2012, 09:01:28 PM »
Pojasnilo: v postu miskim da januarja sem predlagala, da bi najprej odgovorila tistim, ki jih je zanimalo osebo leto - kaj se bo dogajalo v l.2012, ker se mi zdi, da je v začetku leta to najbolj aktualno. Pa bom potem posameznikom odgovorila še na ostala vprašanja.

Seznam in področja, ki vas zanimajo:
- Neska - ostane še medosebni odnosi
- Sanjalka - življenska pot, medosebni odnosi
- Saša - življenska pot, medosebni odnosi
- Hannah - življenska pot
- Tejka - živiljenska pot
- Gaia - življenjska pot, osebno leto, odnosi
- Daia medosebni odnosi na zs
- Maja - življ.pot
- Pika - življ.pot, osebno leto
- Rena ?

Torej sta za osebno leto še Gaia in Pika.

Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #394 on: January 09, 2012, 09:21:54 PM »
Hehe, ni problema  ;)

Hvala že vnaprej  :-*
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #395 on: January 09, 2012, 09:32:38 PM »
Bi tudi jaz še osebno leto... ;) :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #396 on: January 09, 2012, 09:37:26 PM »
GAIA

OSEBNO LETO 2012 – 5

to je leto olajšanja, razbremenitve, odpiranja in duhovnega prebujenja oziroma krepitve. Osvobodiš se mnogih kriz, problemov in kompleksov.
V tem letu boš imela možnost uresničitve svojih življenjskih želja, posebno v zvezi z bivalnim prostorom.
Leto je v znamenju izobraževanja, dodatnega izpopolnjevanja, najverjetneje v tujini. Veliko bo tudi učenja in svetovanja drugim.

Nekje sem zasledila, da si profesorica angleškega jezika in ne vem ali si še zaposlena kot profesorica ali imaš s.p.  - kakorkoli vsekakor se ti na poslovnem področju kaže napredovanje, pozitivne spremembe, zato se čim bolj angažiraj in izkoristi ugodno obdobje za uresničitev načrtov (glede poslovnega prostora, širjenja dejavnosti ali razširitve nekega dela). Prišlo bo do povečanja prihodkov in kapitala. Lahko bi celo dedovala v tem letu.

Na potovanjih – poslovnih in osebnih te čakajo zanimiva srečanja in nova poznanstva, prijetna in nepozabna doživetja. Nobenih večjih težav ne bi smelo biti na the poteh.
Zaradi pretirane želje po brezskrbnosti in povečane tvoje očarljivosti, se lahko pojavijo težave v krogu družine to je najboljše obdobje za reševanje prikritih družinskih problemov in za odpravo odsluženih družinskih vzorcev in pogojevanj. Soočila se boš z nekimi starimi strahovi pred porazom in poravnala neka stara razočaranja. Zato bi na tem področju utegnilo bolj napeto.

Pazi tudi na zdravje, možne so razne poškodbe med gibanjem, zlomi, tudi v prometu bodi v tem letu še posebno pazljiva.

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #397 on: January 09, 2012, 10:14:23 PM »
PIKA in TEJKA vidve imata obe osebno leto v številki 3

to je leto srca in čustvenega prebujanja, pojavi se potreba po razjasnitvi čustvenih zadev. Lahko se pojavi nova oseba v vašem življenju, ki bo razburkala tvoja čustva, prebudila neka nova hrepenenja, vendar je ta človek v tvojem življenju le pokazatelj, kaj je zate resnično pomembno.
Leto zna biti stresno, nepričakovano se zatresejo tla pod nogami in v trenutku se lahko podre vse v kar verjameš in ustvarjaš. Bolj ko je človek prepričan v svojo superiornost, globji bo padec. Tako bodo vse nerešene zadeve, ki se jim je do sedaj človek uspešno izogibal, terjale odgovore. Zelo uspešno bi bilo, če bi letos končala z morebitnimi uničujočimi navadami, ki te omejujejo v rasti in razvoju.
Globje bosta sprejemali sami sebe, bolj bosta pripravljeni na opuščanje omejujočih potreb lastnega ega. Obdobje je tudi primerno za reševanje odnosa z materjo.

Leto je ugodno za ukvarjanje z novimi interesi in hobiji. Za književne in umetniške aktivnosti. Na poslovnem področju se lahko porodi neka nova revolucionarna ideja. Uspeh bo, če bosta um in srce usklajena.

PIKA velja samo zate dodatno – možne so manjše družinske težave. Na poslovnem področju pa pride do napredovanja v službi, poklicu ter do podpisa pogodb, ki prinašajo dobiček.

TEJKA dodatno – zate bo poudarek v tem letu bolj v znamenju osebne rasti in duhovnega napredka. Lahko te čaka tudi potovanje, razne zveze  s tujci in/ali nosečnost.

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #398 on: January 09, 2012, 10:26:53 PM »
Urška, jaz sem tudi, mislim da, napisala za življenjsko pot, osebno leto in odnose  :)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #399 on: January 09, 2012, 10:48:02 PM »
Evo Nena, sedaj si pa res na vrsti....

ŽIVLJENJSKA POT – 5

tvoje življenje je v znamenju gibanj in sprememb. Imaš močno željo po svobodi, neodvisnosti in po samostojnosti.
Skozi življenje greš na svoj poseben način in si velikokrat korak pred ostalimi. Rušiš neka tradicionalna pričakovanja in razmišljanja. Zate je zelo pomembna filozofija in duhovno delo ter učenje. In v določenih življenjskih obdobjih si lahko dobesedno duhovni učitelj. DRŽI
Težko poženeš korenine na enem mestu, lahko se večkrat seliš. Celo dobro je zate, za tvoj duhovni napredek, da ne ostaneš v svoji rojstni hiši in kraju. OČITNO BO TREBA RES NEKAJ NAREDIT NA TEM
Včasih se do svoje okolice vedeš gospodovalno in vzvišeno s čimer pa le prikrivaš svoje slabosti in prizadetost.  ZNA BIT
Si praktična in imaš smisel za estetiko. ?????? Tvoja najvišja vrednota je ljubezen. Hitro se zaljubiš, in takrat si vse pripravljena podrediti ljubezni. NO TUKAJ SE ČIST NE STRINJAM

Zdravstveneno področje, težave: živčni sistem, pljuča, grlo, nagnjena si tudi k nesrečam in poškodbam.

Od tebe življenska pot zahteva da se naučiš prilagajanja novim situacijam in spremembam ter da sprejemaš in spoštuješ svobodo drugih. VZELA NA ZNANJE

Kakšno bo leto 2012 -   9 – zaključevanja

v takem obobju ni dobro začenjati nekih novih aktivnosti, poslovnih projektov, partnerstev. Saj bi kljub velikim naporom dosegla zelo skromne rezultate in začeta partnerstva ne bi traja dolgo. To je leto zaključevanja in polaganja računov ter opuščanja tistega, kar si prerasla in česar ne potrebuješ več. OK

Na delovnem mestu imaš uspešen zaključek nekega dolgo trajajočega projekta, možna je sprememba dela in konec neke dejavnosti. V tem letu bi bila zelo uspešna pri delu s tujino.HMMM..TUJINA JA...MA NIMAM POJMA KAKO IN KAJ Uspeh ti kaže tudi na področju ročnih spretnosti, kreativnosti in zdraviteljstva. Ljudje bodo v tebi iskali vodnika. TO ŽE POČNEM..SAM ZDAJ NE VEM, ČE SE BO ZAKLJUČILO, KAJ SE POTEM NOVEGA OBETA

Ne vem kako je s tvojim zasebnim partnerstvom, ampak v tem osebnem letu se ljudje niso pripravljeni odrekati svojim potrebam, da bi si pridobila naklonjenost partnerja ali prijateljev. Zato se v tem času prekine mnogo razmerij - ljubezenskih, zakonov tudi prijateljstev. Razveza v tem letu je ena izmed najpametnejših odločitev. Če pa bi začela neko novo, ki je letos usojeno razmerje, žal ne bo trajalo dolgo. Tista razmerja, ki pa se obdržijo, pa so navadno še boljša in trdnješa. TUKAJ NIMAM KAJ KOMENTIRAT
Vsekakor gre za obdobje transformacije, ko je naše življenje po tem obdobju bistveno drugačno kot je bilo. Odnosi, razmerja gredo skozi proces očiščevanja. NA TO LAHKO SAMO REČEM ALELUJA

Hvala Urška :-* :-*..bom malo primerjala s svojim solarcem :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #400 on: January 10, 2012, 01:36:59 AM »
Urška, najlepša hvala za to izčrpno razlago. Čaka me zanimivo leto, kot se je tudi začelo.

:-* Gaia

GAIA

OSEBNO LETO 2012 – 5

to je leto olajšanja, razbremenitve, odpiranja in duhovnega prebujenja oziroma krepitve. Osvobodiš se mnogih kriz, problemov in kompleksov.
V tem letu boš imela možnost uresničitve svojih življenjskih želja, posebno v zvezi z bivalnim prostorom.
Leto je v znamenju izobraževanja, dodatnega izpopolnjevanja, najverjetneje v tujini. Veliko bo tudi učenja in svetovanja drugim. Se je že začelo v tem smislu. Od nekdaj sem bila vedoželjna in še vedno sem.

Nekje sem zasledila, da si profesorica angleškega jezika in ne vem ali si še zaposlena kot profesorica ali imaš s.p.  - kakorkoli vsekakor se ti na poslovnem področju kaže napredovanje, pozitivne spremembe, zato se čim bolj angažiraj in izkoristi ugodno obdobje za uresničitev načrtov (glede poslovnega prostora, širjenja dejavnosti ali razširitve nekega dela). Prišlo bo do povečanja prihodkov in kapitala. Lahko bi celo dedovala v tem letu. Kot profesorica angleščine nisem zaposlena že tri leta in pol. Širjenje dejavnosti se že praktično dogaja.

Na potovanjih – poslovnih in osebnih te čakajo zanimiva srečanja in nova poznanstva, prijetna in nepozabna doživetja. Nobenih večjih težav ne bi smelo biti na the poteh. To tudi drži kot pribito, da bo veliko potovanj v letošnjem letu.
Zaradi pretirane želje po brezskrbnosti in povečane tvoje očarljivosti, se lahko pojavijo težave v krogu družine to je najboljše obdobje za reševanje prikritih družinskih problemov in za odpravo odsluženih družinskih vzorcev in pogojevanj. Tudi to mi je zelo znano. Soočila se boš z nekimi starimi strahovi pred porazom in poravnala neka stara razočaranja. Super, se že veselim. Zato bi na tem področju utegnilo bolj napeto.

Pazi tudi na zdravje, možne so razne poškodbe med gibanjem, zlomi, tudi v prometu bodi v tem letu še posebno pazljiva. Bom, hvala za opozorilo.
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #401 on: January 10, 2012, 05:58:06 AM »
Pojasnilo: v postu miskim da januarja sem predlagala, da bi najprej odgovorila tistim, ki jih je zanimalo osebo leto - kaj se bo dogajalo v l.2012, ker se mi zdi, da je v začetku leta to najbolj aktualno. Pa bom potem posameznikom odgovorila še na ostala vprašanja.

- Maja - življ.pot
- Rena ?

Urška, jaz bi se tudi postavila v vrsto (življenjska pot, leto 2012) :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #402 on: January 10, 2012, 07:57:25 AM »

- Maja - življ.pot
- Rena ?

Urška hvala za pojasnilo :-*
Bi pa še sama prosila za osebno elto 2012 :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #403 on: January 10, 2012, 08:33:28 AM »

to je leto srca in čustvenega prebujanja, pojavi se potreba po razjasnitvi čustvenih zadev. Lahko se pojavi nova oseba v vašem življenju, ki bo razburkala tvoja čustva, prebudila neka nova hrepenenja, vendar je ta človek v tvojem življenju le pokazatelj, kaj je zate resnično pomembno.
Leto zna biti stresno, nepričakovano se zatresejo tla pod nogami in v trenutku se lahko podre vse v kar verjameš in ustvarjaš. Bolj ko je človek prepričan v svojo superiornost, globji bo padec. Tako bodo vse nerešene zadeve, ki se jim je do sedaj človek uspešno izogibal, terjale odgovore. Zelo uspešno bi bilo, če bi letos končala z morebitnimi uničujočimi navadami, ki te omejujejo v rasti in razvoju.
Globje bosta sprejemali sami sebe, bolj bosta pripravljeni na opuščanje omejujočih potreb lastnega ega. Obdobje je tudi primerno za reševanje odnosa z materjo.

Leto je ugodno za ukvarjanje z novimi interesi in hobiji. Za književne in umetniške aktivnosti. Na poslovnem področju se lahko porodi neka nova revolucionarna ideja. Uspeh bo, če bosta um in srce usklajena.

PIKA velja samo zate dodatno – možne so manjše družinske težave. Na poslovnem področju pa pride do napredovanja v službi, poklicu ter do podpisa pogodb, ki prinašajo dobiček.

TEJKA dodatno – zate bo poudarek v tem letu bolj v znamenju osebne rasti in duhovnega napredka. Lahko te čaka tudi potovanje, razne zveze  s tujci in/ali nosečnost.

Hvala Urška. Tole gre čisto skupaj z mojo astro karto :o . No nosečnost odpade, tujci pa ne ravno hihihi ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #404 on: January 10, 2012, 12:03:07 PM »

Ooo, zanimivo.
Hvala, Urška!
Se tudi precej ujema z drugimi sporočili, ki sem jih prejela za tole leto.
 :-*