tudi jaz imam za sabo spremembo imena in priimka...bo letos že 10 let od tega. Prej sem imela priimek 28, ime 16 in ko sem v toku zadnjih dvajsetih let pridno izračunavala vrednosti, števila tudi za ljudi, ki so vstopali in izstopali iz mojega življenja, sem lahko samo zaključila, da sem privlačila podobno ali celo isto energijo. Res zanimivo, ko vidiš kako se te določene številke držijo

sedaj pa so moja števila bolj ali manj skladna

ime: 15=6
priimek: 21=3
( imam v planu dodati še en priimek

- 33= 6
sedaj: skupaj ime in priimek-15+21=36=9
kasneje: skupaj ime in priimek15+21+33=69=15=6
dan rojstva: 3
hišna številka: 8
hišna št. v službi: 8
kot zanimivost - ko sem naredila spremembo, sem seveda zvesto spremljala števila, katera so mi bila dodeljena - brez izjeme podobna energija - npr. takrat sem se vpisala še na eno fakulteto - št. indeksa( seštevek ) 21; zemenjala sem službo: dobila rač. šifro 96=15=6 itd...
seveda, če samo spremeniš števila, ne narediš nič...spremembe so vedno aktivne, akcija-reakcija, ko spremeniš energijo - pričneš privlačiti in odbijati drugačno energijo, kot si je bil vajen....to je moje mnenje...predvsem pa moraš biti dovolj drzen, pogumen...se mi zdi nekakšen test, ali si tako pogumen, da narediš tisto, kar čutiš da je zate prav - ne glede a začudene in dostikrat obtožujoče poglede...lahko tudi najbljižjih

moje izkušnje s to spremembo so samo pozitivne - še dodatno sem sčistila svoje življenje ( nekateri ljudje so nekako kar avtomatsko odpadli ), določeni ljudje so me prav pozitivno presenetili - naši bližnji sosedi sem popestrila mesec, ker sploh ni spala od radovednosti...kako ni mojega moža videla, kdaj sem se poročila itd....meni pa je popestril vse skupaj prijatelj, ki me je vprašal, če sem si tudi rojstni datum spremenila