Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta zdravljenje na daljavo-2. del
Andres:
--- Quote from: Tea on May 14, 2009, 09:10:14 PM ---Jaz se al nisem mogla pridruit.
Bom pa čez nekaj trenutkov poslala pozitivne vibracije in ljubezen
ang:
--- End quote ---
Tudi jaz sem odpovedal. Mislim, da si bom moral rihtati alarm na mobitelca, ker dan mi prehitro mine. Bom storil enako kot Tea.
Andres
Gaia:
--- Quote from: Andres on May 15, 2009, 12:41:01 AM ---
--- Quote from: Tea on May 14, 2009, 09:10:14 PM ---Jaz se žal nisem mogla pridružit.
Bom pa čez nekaj trenutkov poslala pozitivne vibracije in ljubezen
ang:
--- End quote ---
Tudi jaz sem odpovedal. Mislim, da si bom moral rihtati alarm na mobitelca, ker dan mi prehitro mine. Bom storil enako kot Tea.
Andres
--- End quote ---
Hcala obema.
:-* Gaja
Gaia:
Neo se danes počuti veliko bolje. Povedal mi je, da je včeraj zvečer ponovno bruhal, ker dobi močne napade kašlja, ampak je noč minila zelo mirno. Kašljal je samo malo zjutraj. Še enkrat hvala vsem.
Princes:
--- Quote from: Gaja on May 15, 2009, 09:57:45 AM ---Neo se danes počuti veliko bolje. Povedal mi je, da je včeraj zvečer ponovno bruhal, ker dobi močne napade kašlja, ampak je noč minila zelo mirno. Kašljal je samo malo zjutraj. Še enkrat hvala vsem.
--- End quote ---
Gaja, ne vem, ali je kaj na tem....ampak, včeraj med zdravljenjem sem dobila informacijo, da je fantek žalosten...mogoče ga kaj muči....
Gaia:
--- Quote from: Princes on May 15, 2009, 10:06:44 AM ---
--- Quote from: Gaja on May 15, 2009, 09:57:45 AM ---Neo se danes počuti veliko bolje. Povedal mi je, da je včeraj zvečer ponovno bruhal, ker dobi močne napade kašlja, ampak je noč minila zelo mirno. Kašljal je samo malo zjutraj. Še enkrat hvala vsem.
--- End quote ---
Gaja, ne vem, ali je kaj na tem....ampak, včeraj med zdravljenjem sem dobila informacijo, da je fantek žalosten...mogoče ga kaj muči....
--- End quote ---
Ja, včeraj je bil zelo žalosten, ker ga z možem nisva spustila ven. Je otrok, ki mora vsak dan ven, vendar se nama to ni zdela dobra zamisel, da ne bi še kaj novega pokasiral. Danes bo malo manj v 'karanteni', jutri pa bo lahko šel ven.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version