Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Theta zdravljenje na daljavo-2. del

<< < (67/69) > >>

Tea:
Takole

Naredila čiščenje in zdravljenje, ter pošiljanje ljubezni, ovila sem ga v slap bele svetlobe in kreatorju ukazala, naj pošlje N Rafaela, da mu v tem času in prostoru stoji v pomoč in zdravljenje

Predvsem pri čiščenju Gaja sem naletela na nekaj črnine, predvsem gre za psihične napade nanj. Očitno je prišel v nek konflikt in besede misli nekoga so ga prizadele in se nalepile na njegov avričen ovoj. Nekaj jeze je bilo nakopičene in nesproščene.

Po zdravljenju je ostala še nekoliko široka in dolga rdečina, potem sem ukazala odpraviti še to.

Neo veliko ljubeče energije ti dajem. Amen

ang:

Princes:
Tako, moj prispevek pri zdravljenju opravljen. Bila je intenzivna izkušnja. Angeli so ga posedli na stol in njegovo glavico obvezali z snežno belim povojem, še in še. In čez čas so ta ovoj nežno odvili. Na njem je bil temen madež.  Potem se je nadenj zgrnil ogromen šop svetlobe in sedel je tam, čisto miren.

Ne razumem pa, zakaj so se mi vrteli prizori iz arabskega sveta, ljudje s turbani, ženske v svetlečih oblekah,  šotori iz tančic. Sicer miroljubni prizori, ampak vseeno, ne vem, kaj ima to povezave z njim.

Gaia:

--- Quote from: Tea on June 11, 2009, 02:39:21 PM ---Takole

Naredila čiščenje in zdravljenje, ter pošiljanje ljubezni, ovila sem ga v slap bele svetlobe in kreatorju ukazala, naj pošlje N Rafaela, da mu v tem času in prostoru stoji v pomoč in zdravljenje

Predvsem pri čiščenju Gaja sem naletela na nekaj črnine, predvsem gre za psihične napade nanj. Očitno je prišel v nek konflikt in besede misli nekoga so ga prizadele in se nalepile na njegov avričen ovoj. Nekaj jeze je bilo nakopičene in nesproščene.

Po zdravljenju je ostala še nekoliko široka in dolga rdečina, potem sem ukazala odpraviti še to.

ang:

--- End quote ---

Hvala Tea. Zanimivo je to glede črnine, ker sem zvečer izvedela, da je bil včeraj v vrtcu udeležen v pretep in je ta konfliktna situacija bila danes predstavljena možu na govorilni uri. So se pa najbrž v času zdravljenja ravno pogovarjali o tem dogodku.

Nisem hotela vplivati na vas pred zdravljenjem, ampak na licu ima črno črto, ker mu je kožo prav scvrlo. Gre samo za vrhnjo plast, ki se bo kmalu olupila in bo kot nov. Drugače ga nič ne boli. Malo ga je srbelo danes v vrtcu in ker je njegova vzgojiteljica pranoterapevtka, sem ji že prej dala dovoljenje, da ga zdravi, če je to potrebno. Res sem srečna, da je ta angel ob njem.

:-* Gaja

Gaia:

--- Quote from: Princes on June 11, 2009, 10:34:52 PM ---Tako, moj prispevek pri zdravljenju opravljen. Bila je intenzivna izkušnja. Angeli so ga posedli na stol in njegovo glavico obvezali z snežno belim povojem, še in še. In čez čas so ta ovoj nežno odvili. Na njem je bil temen madež.  Potem se je nadenj zgrnil ogromen šop svetlobe in sedel je tam, čisto miren.

Ne razumem pa, zakaj so se mi vrteli prizori iz arabskega sveta, ljudje s turbani, ženske v svetlečih oblekah,  šotori iz tančic. Sicer miroljubni prizori, ampak vseeno, ne vem, kaj ima to povezave z njim.

--- End quote ---

Princes, hvala tudi tebi. Tole z arabskim svetom tudi mene bega, ker sem že parkrat med vodenjem skupinskega zdravljenja videla podobno situacijo. Morda pa nekaj zdravimo sami pri sebi iz tistega obdobja, ko smo živeli skupaj.  ??? Kdo bi vedel?

Tea:

--- Quote from: Gaja on June 12, 2009, 12:45:53 AM ---
--- Quote from: Tea on June 11, 2009, 02:39:21 PM ---Takole

ang:

--- End quote ---

Hvala Tea. Zanimivo je to glede črnine, ker sem zvečer izvedela, da je bil včeraj v vrtcu udeležen v pretep in je ta konfliktna situacija bila danes predstavljena možu na govorilni uri. So se pa najbrž v času zdravljenja ravno pogovarjali o tem dogodku.

Nisem hotela vplivati na vas pred zdravljenjem, ampak na licu ima črno črto, ker mu je kožo prav scvrlo. Gre samo za vrhnjo plast, ki se bo kmalu olupila in bo kot nov. Drugače ga nič ne boli. Malo ga je srbelo danes v vrtcu in ker je njegova vzgojiteljica pranoterapevtka, sem ji že prej dala dovoljenje, da ga zdravi, če je to potrebno. Res sem srečna, da je ta angel ob njem.

--- End quote ---

Prosim Gaja in hvala tebi za povratne informacije.

Zdelo se mi je zanimivo, da me je Kreator opomnil na čiščenje, kajti sicer pri tako majhnih otrocih ni navada, sploh če imajo mamo thetko  ;)

No, samo da je bolečina mimo. Fizično se že pozdravi.

Objem  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version