Author Topic: Theta zdravljenje na daljavo-2. del  (Read 80408 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Theta zdravljenje na daljavo-2. del
« Reply #105 on: February 18, 2009, 09:01:46 PM »
Uau, to je pa res lepa novica, bik  ang:
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #106 on: February 18, 2009, 09:06:14 PM »
A sta bila zdajle pri njemu oba?

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #107 on: February 18, 2009, 09:08:00 PM »
A sta bila zdajle pri njemu oba?

Ne nisva bla zdej. V dopoldanskem času en sam bu pr njemu. Zdej sva pa bila doma v Theti.
Theta Practitioner™

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #108 on: February 18, 2009, 09:10:10 PM »
Aha. Ker sem vaju videla (upam,da je prav, bi bila ful vesela) stati/sedeti ob njegovi postelji. Tea je bila bolj pri vznožju, ti pa bolj pri glavi. Videla sem te v hrbet.
Mogoče sem si samo jaz tako zamislila, ne vem.

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #109 on: February 18, 2009, 09:10:48 PM »
Dobra novica. Pa še barve so bile danes precej bolj "živahne" :)

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #110 on: February 18, 2009, 09:12:42 PM »
Aha. Ker sem vaju videla (upam,da je prav, bi bila ful vesela) stati/sedeti ob njegovi postelji. Tea je bila bolj pri vznožju, ti pa bolj pri glavi. Videla sem te v hrbet.
Mogoče sem si samo jaz tako zamislila, ne vem.

Nikoli se ne ve če res nisva bila tam nikoli se ne ve Tea pa pravi da je bila tam.
Theta Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #111 on: February 18, 2009, 09:13:08 PM »
Hvala za vašo potrpežljivost in milost. S Teo sva čutla da sprejema in da se oprijema tega življenja. To je blo danes tudi čutit ko sn bil pri njemu in ga lepo obril. Potem pa namazal s kremo. Kr malo čudni občutki ko očeta božaš po obrazu. Toliko let kot se poznava pa tega še vsaj da bi jst vedu še nism počel. A ja sn hotu povedat da se mu vrača volja do življenja sej me je prosu če mu prinesemo nogavice pa visoke škornje. No pa še njegov časopis EKIPA. Kr dobr znak od nekaj dni nazaj ko se je komaj premikal in komaj kaj spregovoril v glavnem spal.

Toliko za danes in še en bot hvala.

Ena misel se mi je utrnila...začutil je tvojo ljubezen in predanost....za kar je pa vredno živeti :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #112 on: February 18, 2009, 09:15:03 PM »

Ena misel se mi je utrnila...začutil je tvojo ljubezen in predanost....za kar je pa vredno živeti :)
[/quote]

Zmeraj je vredno živeti kajti življenje je lepo.
Theta Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #113 on: February 19, 2009, 12:35:02 AM »
Hvala za vašo potrpežljivost in milost. S Teo sva čutla da sprejema in da se oprijema tega življenja. To je blo danes tudi čutit ko sn bil pri njemu in ga lepo obril. Potem pa namazal s kremo. Kr malo čudni občutki ko očeta božaš po obrazu. Toliko let kot se poznava pa tega še vsaj da bi jst vedu še nism počel. A ja sn hotu povedat da se mu vrača volja do življenja sej me je prosu če mu prinesemo nogavice pa visoke škornje. No pa še njegov časopis EKIPA. Kr dobr znak od nekaj dni nazaj ko se je komaj premikal in komaj kaj spregovoril v glavnem spal.

Fantastična novica Bik. Že nekaj dni bo od tega, ko sem tudi sam začutil, dobil sporočilo, kakor koli vzamemo, da bo oče še živahen. Tvoj post to deloma potrjuje, da pa bo še naprej tako, oziroma bolje se bomo v bodoče prepričali tudi sami.  Ima tvoj oče oranžen privesek za ključe, ali nekaj v tem stilu?  Če je tako mu ga odnesi v bolnico. Verjamem, da tam nima nekega žepa, kot kadar je oblečen, zato mu ga daj na nočno omarico. Ta predmet mu je v lep spomin, obenem pa mu bo služil tudi kot dobra motivacija za naprej, ter s tem psihična podpora ob premagovanju težav naslednje dni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #114 on: February 19, 2009, 10:14:41 AM »

Bik,

ceprav se zadnje case nisem udelezevala theta zdravljenj (za kar mi je zal) sem zelo vesela takih novic.
Edino kar sem jaz spoznala iz svoje izkusnje je, da je zelo pomembno, da se clovek ne pocuti osamljenega, ko ni vse v redu. In verjamem, da se tvoj oce pocuti obdanega z ljubeznijo, ceprav morda tega ne bo povedal.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #115 on: February 19, 2009, 10:23:27 AM »
To je pa res lepa in razveseljujoča novica, bik :) ang:
Naj se dogaja v najvišje dobro vseh :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #116 on: February 19, 2009, 10:53:07 AM »
Krasno, Bik. Veselim se skupaj z vami. Včeraj sem na žalost prepozno opazila, da bi sodelovala, ampak v mislih sem vedno z vami.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #117 on: February 19, 2009, 01:54:17 PM »
Ne se sekirat kdor ne more pač ne gre vsakič da bi vsi prisostvovali. Lih tako sem vaju srečn brat ker vsak tu gor želi le dobro ne pa slabo pa čeprav včasih drugače izpade. Andres se bom potrudu in v soboto ko bom šel k njemu ga bom nesu.

Lepo se mejte.
Theta Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #118 on: February 26, 2009, 06:08:54 AM »
Dragi moji

Ljubotov oče napreduje, včeraj so ga posadili v invalidski voziček in je sam jedel. Čeprav so še v ponedeljek zdravniki kar zmajevali z glavo in ni bilo kakšnih šans, da bi ga pošiljali na fizioterapevtske nadaljne terapije, je sedaj stanje bistveno drugačno. Pripravlja se počasi za odhod na rehabilitacijo. Čeprav je bil hrom po levi polovici telesa, že pokrči desno nogo.

Ves čas delam zanj theta zdravljenje, Andres pa se trudi z biokibernetskimi postavitvami alfa točk, čiščenjem in zdravljenjem z BK. Oče se je odločil za življenje in sprejema zdravljenje pozitivno.
Včeraj sem ga v theti videla hoditi okrog hiše, tako da THETA DELA. In tako bodi. Amen

Hvala tudi vam tukaj za podporo.

Danes zvečer ob 20. uri bom delala zdravljenje. Če bo uspel kdo podpreti energijo bova hvaležna

:-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #119 on: February 26, 2009, 07:37:44 AM »
Z veseljem, Tea.  :-*
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com