Ta božji Saturn se bliža mojemu N marsu na 29.st. leva, potem bo srečal N Urana na 1.st. device. Ko bo tu naredil svoje, bo poljubil še N Plutona na 9.st. device. - vse skupaj je zgužvano na koncu 7. hiše, pluton je celo na osi 8.hiše.
Notraji glas mi pravi, da se mi obeta razburkano obdobje. Najbolj se bojim konjukcije z N Plutonom, saj imam v natalu pluton kvadrat sonce.
Pri vsem skupaj me najbolj žalosti to, da vem, da se bo nekaj dogajalo in kljub temu ne vidim jasne slike, kaj moram narediti.
Ta tranzit se je dogodil v mojih najstniških letih 13-14, tako da se ne spomnim, kako je takrat deloval name. Po pravici povedano, strah me je. ???
Sem šel gledat za nazaj, če smo kaj napisali in našel to temo iz leta 2006 in kasneje. Užalil sem namreč mojo hčerko in mi je hudo zamerila. Potem sem pogledal na astro.com in vidim, da morebiti zato, ker ima ravno danes in te čase T Saturna na N Plutonu.
Upam, da ne pride še kaj slabega.
Istočasno imam jaz T Merkur na N Luni v peti hiši kajpak. Hotel sem pravzaprav verbalno narediti dobro in sem se tako tudi obnašal. Tretja oseba je potem naredila tak spor in užaljenost.
Andres