Author Topic: Saturn  (Read 100664 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Saturn
« Reply #330 on: September 21, 2009, 08:03:25 PM »
Napisala kompletno bedarijo in jo brišem za sabo ;D
« Last Edit: September 21, 2009, 10:32:45 PM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #331 on: December 10, 2015, 01:15:39 AM »
Ta božji Saturn se bliža mojemu N marsu na 29.st. leva, potem bo srečal N Urana na 1.st. device. Ko bo tu naredil svoje, bo poljubil še N Plutona na 9.st. device. - vse skupaj je zgužvano na koncu 7. hiše, pluton je celo na osi 8.hiše.

Notraji glas mi pravi, da se mi obeta razburkano obdobje. Najbolj se bojim konjukcije z N Plutonom, saj imam v natalu pluton kvadrat sonce.

Pri vsem skupaj me najbolj žalosti to, da vem, da se bo nekaj dogajalo in kljub temu ne vidim jasne slike, kaj moram narediti.
Ta tranzit se je dogodil v mojih najstniških letih 13-14, tako da se ne spomnim, kako je takrat deloval name. Po pravici povedano, strah me je. ???

Sem šel gledat za nazaj, če smo kaj napisali in našel to temo iz leta  2006 in kasneje.  Užalil sem namreč mojo hčerko in mi je hudo zamerila.   Potem sem pogledal na astro.com in vidim, da morebiti zato, ker ima ravno danes in te čase  T Saturna na N Plutonu. 
Upam, da ne pride še kaj slabega.

Istočasno imam jaz T Merkur na N Luni v peti hiši kajpak.  Hotel sem pravzaprav verbalno narediti dobro in sem se tako tudi obnašal. Tretja oseba je potem naredila tak spor in užaljenost.

Andres
« Last Edit: December 10, 2015, 02:01:08 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #332 on: December 10, 2015, 10:01:28 AM »
Ta božji Saturn se bliža mojemu N marsu na 29.st. leva, potem bo srečal N Urana na 1.st. device. Ko bo tu naredil svoje, bo poljubil še N Plutona na 9.st. device. - vse skupaj je zgužvano na koncu 7. hiše, pluton je celo na osi 8.hiše.

Notraji glas mi pravi, da se mi obeta razburkano obdobje. Najbolj se bojim konjukcije z N Plutonom, saj imam v natalu pluton kvadrat sonce.

Pri vsem skupaj me najbolj žalosti to, da vem, da se bo nekaj dogajalo in kljub temu ne vidim jasne slike, kaj moram narediti.
Ta tranzit se je dogodil v mojih najstniških letih 13-14, tako da se ne spomnim, kako je takrat deloval name. Po pravici povedano, strah me je. ???

Sem šel gledat za nazaj, če smo kaj napisali in našel to temo iz leta  2006 in kasneje.  Užalil sem namreč mojo hčerko in mi je hudo zamerila.   Potem sem pogledal na astro.com in vidim, da morebiti zato, ker ima ravno danes in te čase  T Saturna na N Plutonu. 

Istočasno imam jaz T Merkur na N Luni v peti hiši kajpak.  Hotel sem pravzaprav verbalno narediti dobro in sem se tako tudi obnašal. Tretja oseba je potem naredila tak spor in užaljenost.

Andres

T saturna na N plutona je eden izmed res težjih aspektov. Kje pa ima ta tranzit v kateri hiši? Če boš prilepil njeno karto, bomo lažje komentirali.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #333 on: December 10, 2015, 01:26:45 PM »
Andres, če se smem vmešat, tudi tebi se bliža T :Sa kvadrat N :PL, še dober mesec, in to bo to; se bo pa dogajalo ravno na prehodu 4 in 5 hiše (dom in otroci). Srečno.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #334 on: December 10, 2015, 07:45:45 PM »
Andres, če se smem vmešat, tudi tebi se bliža T :Sa kvadrat N :PL, še dober mesec, in to bo to; se bo pa dogajalo ravno na prehodu 4 in 5 hiše (dom in otroci). Srečno.

Cvetka. Na to nisem bil pozoren. Hvala. Mene je ta Pluton prehod čez Luno v peti hiši že toliko tepel, da sem precej utrjen. Upam, da ne pride kaj hudo nepričakovanega.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #335 on: December 10, 2015, 07:47:54 PM »

Andres

T saturna na N plutona je eden izmed res težjih aspektov. Kje pa ima ta tranzit v kateri hiši? Če boš prilepil njeno karto, bomo lažje komentirali.

Sanjalka.  Hčerka niti ne kaže kaj posebnih težav. Je pridna na vseh področjih, težav razen tega z mano sedaj niti nima.  Bilo je pravzaprav zaradi njene porejenosti kar sem povedal njeni mami v zaupnosti medtem, ko baba je šla nora otrokoma to govoriti in prilivati olje na ogenj.   Njena karta je tu.  http://www.nenavadno.com/karen.gif

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #336 on: December 11, 2015, 08:48:16 AM »
Saturn je že zelo blizu mojega sonca. Čez cirka 11 dni bo egazktna  :op . Mojemu se "meša", pravi da gre po ločitev  :-X
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #337 on: December 11, 2015, 09:21:02 AM »
Saturn je že zelo blizu mojega sonca. Čez cirka 11 dni bo egazktna  :op . Mojemu se "meša", pravi da gre po ločitev  :-X

Kaaaj?  :o
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #338 on: December 11, 2015, 09:30:10 AM »
Saturn does us good.  ;D
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #339 on: December 11, 2015, 09:31:28 AM »

sreča, da gre hitro mimo
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #340 on: December 12, 2015, 07:14:52 PM »

Kaj pa če bi to pot naredila drugače.   Preprosto bi se oblekla v rdeče perilo in še kaj po njegovi noti zapela.    Bo šlo?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #341 on: December 12, 2015, 07:48:36 PM »

Kaj pa če bi to pot naredila drugače.   Preprosto bi se oblekla v rdeče perilo in še kaj po njegovi noti zapela.    Bo šlo?

Andres

;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #342 on: December 12, 2015, 07:50:59 PM »

Andres

Ne pali ;) se se tega dela izogiba.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #343 on: December 12, 2015, 09:15:13 PM »

Andres

Ne pali ;) se se tega dela izogiba.

Joj, najbrž bi se mogla zanimati za delovne avtomobile, orodje in kaj kar je v zvezi z moško domeno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #344 on: December 12, 2015, 09:50:49 PM »

Andres

Tako sem se začela smejat, da joj.  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674