Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Saturn
Darja:
--- Quote from: Tea on March 15, 2007, 09:36:12 PM ---To pomeni, da se boš o svojem partnerskem življenju kar precej naučila. Verjetno v družbi svojih prijateljev, ali pa bodo prav ti pripomogli, da se bo nekaj spremenilo na tem nivoju.
--- End quote ---
Hvala Tea....saj to se že dogaja,pa zelo intenzivno.
lp,Darja :)
Tea:
No vidiš, trigon vse podpira.
taja6:
Tea,
bi te rada nekaj vprašala in sicer - letos avgusta bom šla na potovanje in glede na to, da imam v 9. hiši N Saturna, ki bi mi lahko kdaj povzročil kakšno zgago v tujini ( na srečo mi še ni nikoli ), mislim, da če bi ta Saturn bil napaden s kakšnim negativnim aspektom, bi bilo pametno prestaviti potovanje. In glede na to, da mi 15.8. letos T Saturn stopi v konjunkcijo z ASC ( in 30.8. odide iz konjunkcije z ASC ), ali bi to lahko slabo vplivalo na dogajanje v tujini. In še N neptun bom imela v kvadratu z MC-jem ta čas. Progresivne karte še pogledala nisem...Vem, da poenostavljeno razmišljam in sprašujem...a te prosim za tvoj komentar.
Hvala ti, Tea! :D
Taja
Tea:
Težko bi samo po Saturnu sklepala. Naredi si analizo celega meseca /upoštevaj pa tudi hitre planete v tranzitih: sonce, luno itd./
Poleg tega je venera retrogradna in se obrača tik preden bi imela Venerin povratek. Hm zanimivo.
Je pa težko letos sploh kaj prestavljat. Saj bomo itak ali pod retro ali pod mrki. ;D
taja6:
Hvala Tea,
kaj bi pomenilo to z Venero in njeno rikverc hojo pred Venerinim povratkom? Vem samo to, da pod okriljem T Rx venere ni dobro začenjati novih vez ;)
lp, Taja
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version