Author Topic: Saturn  (Read 103869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Saturn
« Reply #45 on: April 13, 2007, 08:25:19 AM »
To že Taja. Vendar je kot vsak drug planet, tudi Venera lahko gledana iz več nivojev.
Pomeni tudi denar, pomeni tudi tebe kot mlado žensko itd....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #46 on: April 13, 2007, 09:04:17 AM »
Tea, zanima me tole; napisala si naslednje.." .Poleg tega je venera retrogradna in se obrača tik preden bi imela Venerin povratek. Hm zanimivo. " Venerinega povratka ne poznam - ali je tu mišljeno to, da je Venerin povratek, ko stopi venera v znak...morda na stopinjo, kjer imaš N Venero? Kako bi to znalo delovati...tale tvoj komentar hm zanimivo me bega ::) ;)

Hvala Taja :D

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #47 on: April 13, 2007, 10:23:12 AM »
Tea, zanima me tole; napisala si naslednje.." .Poleg tega je venera retrogradna in se obrača tik preden bi imela Venerin povratek. Hm zanimivo. " Venerinega povratka ne poznam - ali je tu mišljeno to, da je Venerin povratek, ko stopi venera v znak...morda na stopinjo, kjer imaš N Venero? Kako bi to znalo delovati...tale tvoj komentar hm zanimivo me bega ::) ;)

Tvoja venera v levu na levji peti stopinji že pove veliko, sploh, če gledamo tranzit saturna preko nje pred časom in takrat se je verjetno ta venera precej ohladila, oz. prekinila razmerje. Je pa res, da venera v 12 hiši večkrat lahko kaže na kakšno prepovedano, bolj skrito ljubezen. ;)Opazuj, kako tranzit venera pri tebi deluje. Npr. zdaj tranzitna pleše okrog natalne lune in v lepem sekstilu z natalno venero. Lahko bi se to nanašalo na prijetne občutke v službi, preko službe, mogoče samo zasanjana ljubezenska čustva, bolj ponotranjena.

Sprašuješ za tisti avgustovski tranzit saturna na ASC. Mislim, da se ga nimaš kaj bati, kajti po moje, si se precej navadila na saturnovo disciplino v času, ko ti je poplesaval kar nekaj časa po 12 hiši in ti precej čistil tvojo  podzavest. Bolj bodi pozorna na junijski kvadrat nemirnega urana z marsom, podoben aspekt se ponovi spet marca 2008.

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #48 on: April 13, 2007, 01:30:15 PM »
Hvala Lunca za tvoje pojasnilo, ja tale Saturn me kar nekaj časa že dresira...na ta junijski aspekt marsa in urana si me že opozorila - je to tudi opozorilo naj pazim na kakšne poškodbe v zvezi z elektriko, mogoče ognjem?

LP, Taja :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #49 on: April 16, 2007, 09:50:16 PM »
Tea,
v četrtek 19.4. prične T Saturn spet svojo pot direktno - ali se je že ustavil, preden štarta naprej? Mi lahko poveš, kateri dan se je ustavil oz. kdaj se bo, preden se bo zagnal naprej? Rada bi namreč opazovala vpliv?

Hvala ti za odgovor,
Taja :D

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #50 on: April 17, 2007, 02:23:11 AM »
in Saturn bo po Katerem znamenju naprej šwigL...
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #51 on: April 17, 2007, 05:21:24 AM »
T Saturna se obrne direktno 19. aprila. Kar dosti časa bo sedaj na 18°Leva, vse tja do 20. maja.
Potem bo začel hitrejšo pot in bo 3. septembra že prišel v znamenje Device. V Leva se potem ne vrača več, se pa potem sredi leta vrne prav na 1°device.

Na osebnem nivoju prehodi iz direktnega v retrogradno stanje niti niso tako pomembni pri počasnih planetih. Satrun je socialni planet in to gibanje bolj vpliva na družbene zadeve /pomembno pri mundani astrologiji/.
Na osebnem nivoju čutimo njegovo retro gibanje, kot omejitve, ki si jih moramo postaviti sami v sebi, mogoče kakšeno pesimistično gledanje na zadeve, če smo še pod drugimi težavnejšimi aspekti. Sicer se ne opazi izrazito.
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #52 on: April 17, 2007, 08:32:03 AM »
Hvala Tea,

sama se veselim direktnega hoda Saturna....in tega, da preide iz moje 12. hiše....dovolj dolgo se mi zdi, da že igram čistilko svojega " podstrešja".....čutim, da je že čas, da grem dalje... ;) :D Vem pa,da se delo ne konča...

Taja

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #53 on: April 17, 2007, 08:45:24 AM »
V 12 hiši je kot predpriprava na "novo rojstvo". Človeka pač notranje pripravi na "šok" ob tem, da začne na stvari gledati v popolnoma novi luči.

Novo rojstvo zahteva seveda nekoliko več napora. Je pa odvisno od As znamenja in aspektov, ki jih AS dela na druge točke v horoskopu. Tako tudi ugotovimo, če bodo te spremembe stresne, ali pa bodo šle mimo nas na čisto naraven način.

Boš zamenjala garderobo, frizuro, stil?
www.Astro-Star.net

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: April 17, 2007, 09:20:05 AM »
T Saturna se obrne direktno 19. aprila. Kar dosti časa bo sedaj na 18°Leva, vse tja do 20. maja. Na osebnem nivoju čutimo njegovo retro gibanje, kot omejitve, ki si jih moramo postaviti sami v sebi, mogoče kakšeno pesimistično gledanje na zadeve, če smo še pod drugimi težavnejšimi aspekti.
moj je v dvojcku 9h na stopinji,ki jo navajas in bo tudi ocitno na tej stopinji,ki jo navajas :o ;D
kaj menis, Teja,kak naj delujem,srbno prevzetno al postransko?
let it be

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #55 on: April 17, 2007, 10:08:49 AM »
V 12 hiši je kot predpriprava na "novo rojstvo". Človeka pač notranje pripravi na "šok" ob tem, da začne na stvari gledati v popolnoma novi luči.

Novo rojstvo zahteva seveda nekoliko več napora. Je pa odvisno od As znamenja in aspektov, ki jih AS dela na druge točke v horoskopu. Tako tudi ugotovimo, če bodo te spremembe stresne, ali pa bodo šle mimo nas na čisto naraven način.

Boš zamenjala garderobo, frizuro, stil?

Tea,
stil oblačenja sem že spremenila v lanskem letu ;), ko me je neslo nekaj kg navzdol in sem bila sveže zaljubljena ;) Šok, spremembe sem res doživela, najprej od zunaj ( konec veze- v povezavi z že analiziranimi aspekti ), veza sama in konec nje pa je (bil)povezana s številnimi spremembami v meni - resnično čiščenje vsega, kar sem pometla pod preprogo. Se veselim novega rojstva, za katerega že nekaj časa trdo delam ;) :D

lp, Taja

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #56 on: April 17, 2007, 10:18:59 AM »
Se veselim novega rojstva, za katerega že nekaj časa trdo delam
  ok http://www.emotionaltoaster.net/archives/luck.jpg
let it be

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #57 on: April 17, 2007, 10:59:16 AM »
Hvala...tudi sreča je več kot dobrodošla, mar ne Mojzes? ;) ;D

Sončka pošiljam,
Taja :D

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #58 on: April 17, 2007, 11:28:48 AM »
hvala ,jaz ga rabm za druge sfere,da se utrdim vsestransko,da me fulk ne požre" iz same radovednosti :P
let it be

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #59 on: May 27, 2007, 11:21:53 AM »
Mene pa zanima sledeče:
N Sonce imam na 18* ribi,ko bo prišel T saturn na 18* device(naslednje leto) bo v opoziciji z mojim N soncem.Takrat bo še vedno T uran v tesni konjukciji z mojim N soncem-bo na 19 *ribi.

Ker me že ta T uran na soncu zelo muči(notranja napetost,izgubljenost na celi črti)me res zanima,kaj lahko še doda tale T saturn?? ???