9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
duša Anima, rab tut razvoj, samo pravi ustrezen razvoj ne posnemovalnega,
Odvisno Lunca,komod ti bo Pluton iz Jupitra potegnil najboljše energije Naj ne prevlada pesimizem.Vse mine.Tudi ta kvadrat.Ja, ja, to se strinjam, da vse mine. Na eni strani bo cukal jupitra v kvadrat, na drugi saturna. No zdej pa vedi, kaj bo pluton potegnil ven iz te natalne opozicije?
Quote from: Anima on November 03, 2006, 10:16:57 PMOdvisno Lunca,komod ti bo Pluton iz Jupitra potegnil najboljše energije Naj ne prevlada pesimizem.Vse mine.Tudi ta kvadrat.. Na eni strani bo cukal jupitra v kvadrat, na drugi saturna. No zdej pa vedi, kaj bo pluton potegnil ven iz te natalne opozicije?Lunca ojla,imela sem v mislih to,da bo Pluton iz Jupitra potegnil najbolje.Se pravi,najboljše,jupitrovske, energije.Saj zna če hoče LP
Odvisno Lunca,komod ti bo Pluton iz Jupitra potegnil najboljše energije Naj ne prevlada pesimizem.Vse mine.Tudi ta kvadrat.. Na eni strani bo cukal jupitra v kvadrat, na drugi saturna. No zdej pa vedi, kaj bo pluton potegnil ven iz te natalne opozicije?
Lunca, ker smo glih pri Saturnu, hihi. Vidim da ti quot dela težave. Ko pritisneš quote premakni kurzor izven oz. na koncu izpisanega. Brez zamere Tud mene so učili
Quote from: Tea on November 23, 2006, 05:46:38 PMLunca, ker smo glih pri Saturnu, hihi. Vidim da ti quot dela težave. Ko pritisneš quote premakni kurzor izven oz. na koncu izpisanega. Brez zamere Tud mene so učili Sej poskušam, sej mi bo ratal, antitehnični tip sem, hahahahaa
Ker je teema o Saturnu in vem,da imaš tudi ti,Tea,Saturn v kvadratu na Luno,ki je v konj.z Algolom me zanima če tudi tebe,zadnje čase,karnaprej ,nekaj praska,žgečka pa še kaj po grlu.Nisem prehlajena tako,da krivim ravno tale kvadat na Algol.