Author Topic: NOVICE iz področja astrologije  (Read 15552 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
NOVICE iz področja astrologije
« on: November 09, 2006, 06:06:32 PM »
Naj vas obvestim, da je Emin Lunin vodnik za 2007 že v prodaji.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: NOVICE iz področja astrologije
« Reply #1 on: November 10, 2006, 12:11:04 PM »
V včerajšnji prilogi Dela/Polet/ je bila Ema gostja pri redni rubriki. Zanimivi odgovori na vprašanja
Me je na koncu zelo zmotil njen odgovor, kaj ji je življenjski moto, in sicer: spodobne ženske ne pišejo zgodovine.
Kaj je s tem stavkom?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #2 on: November 10, 2006, 12:22:47 PM »
Pravzaprav je njen odgovor pameten. Spodobne ženske ne pišejo zgodovine. One lahko bolj elegantno delujejo v ozadju, če le ne zaidejo na kriva pota, kot recimo Jovanka Broz in še mnoge ostale.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #3 on: November 10, 2006, 12:24:13 PM »
Jaz pa menim, da prav Ema dela zgodovino, pač na svojem področju.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #4 on: December 11, 2006, 03:49:13 AM »
Z malo več taktike bi lahko res kakšno zgodovino naredila. Verjetno ji kakšen planet nagaja. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #5 on: January 15, 2007, 02:49:22 PM »
taktike mislim,da nekaj jo kar ima, je kar vsestranka, poleg vzgoje otrok ,dela še preveč" stvari hkrati, je tehnica, in lahko rečem kot razpršen, moderen zrak  ;D
« Last Edit: March 10, 2007, 07:04:00 PM by Mojzes »
let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #6 on: February 15, 2008, 01:27:49 AM »
Zdaj je pa verjetno naprodaj tudi že vodnik za 2008.  Celo leto sem čakal, da lahko ta post objavim. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #7 on: February 15, 2008, 06:24:20 AM »
Zdaj je pa verjetno naprodaj tudi že vodnik za 2008.  Celo leto sem čakal, da lahko ta post objavim. :)

Andres

sem te čutila  ;) zato nisem nič napisala. Ponavadi je vodnik v prodaji že decembra za naslednje leto.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #8 on: February 15, 2008, 07:30:17 AM »

Andres

sem te čutila  ;) zato nisem nič napisala. Ponavadi je vodnik v prodaji že decembra za naslednje leto.

Meni je že razpadel  :-\, pa ne zaradi kake hude rabe - očitno neka "čudna" vezava....

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #9 on: February 15, 2008, 06:51:20 PM »

Andres

Meni je že razpadel  :-\, pa ne zaradi kake hude rabe - očitno neka "čudna" vezava....

Lep dan!

Iza
tudi jaz ga imam, pa saj za 4 eure ni za pričakovat sile, lp

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: February 23, 2008, 11:01:49 PM »
ja, jaz si ga nabavljam od karobstaja, se ponavlja poučen text, ostaja isti, samo pomen datumov se spreminja; letos pa je samo en del izšel, hvala vseen
let it be

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #11 on: February 26, 2008, 09:12:40 PM »

Razmišljam o razširjenosti astrologije pri nas, in v bistvu mi padeta samo dve imeni na pamet v tem trenutku Ema Kurent in Meta Malus, pa seveda Tea :) Astro star, kjer vsak mesec pridno prebiram njen horoskop. Kaj pa moški, imamo kakšne znane slovenske astrologe?

Patrik

• Guest
« Reply #12 on: February 26, 2008, 09:19:32 PM »

Razmišljam o razširjenosti astrologije pri nas, in v bistvu mi padeta samo dve imeni na pamet v tem trenutku Ema Kurent in Meta Malus, pa seveda Tea :) Astro star, kjer vsak mesec pridno prebiram njen horoskop. Kaj pa moški, imamo kakšne znane slovenske astrologe?

Meto Malus zelo častim in je najboljša! ;) ;D Seveda pa ne smemo pozabiti na našo Teo! ;) Hvala bogu, da ju je obdaril s tolikšnim talentom! :) Hvala!
« Last Edit: February 26, 2008, 09:22:57 PM by Patrik »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #13 on: February 26, 2008, 10:41:54 PM »

Andres

A res je že od decembra naprodaj? Hmm. Potem ga pa letos ne bom kupil. ;D  Razen, če mi da 30% off. Toliko bi bilo neuporabnega, saj zakorakali bomo v tretji mesec letošnjega leta. ;D

No, po krajšem razmisleku mislim celo, da ga nebi kupil od Eme. Preprosto kot vidimo smo laiki dobri le za kupovanje pri njej.  To vse pomeni, da bi ji še joto zaračunal, če se kje slučajno vidiva.

Andres
« Last Edit: February 26, 2008, 10:44:51 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #14 on: February 26, 2008, 11:10:12 PM »

Andres

A res je že od decembra naprodaj? Hmm. Potem ga pa letos ne bom kupil. ;D  Razen, če mi da 30% off. Toliko bi bilo neuporabnega, saj zakorakali bomo v tretji mesec letošnjega leta. ;D

No, po krajšem razmisleku mislim celo, da ga nebi kupil od Eme. Preprosto kot vidimo smo laiki dobri le za kupovanje pri njej.  To vse pomeni, da bi ji še joto zaračunal, če se kje slučajno vidiva.

Andres

Sem ravno danes gledala v DZS če je kaj nižja cena, glede na to, da smo že skoraj sredi leta (imeli so ga namrečv izložbi). Se mi zdi, da so bile čisto vse knjige znižane vsaj 50%, Lunin vodnik pa nič.
Jaz sem imela lani en drug "vodnik", pa mi je Emin veliko bolj všeč. Mogoče zato ker so tu napisani aspekti in razlaga, v onem pa samo kaj danes početi in kaj ne in se je preveč ponavljalo. V Eminem pa pogrešam "vrtni koledar"  - samo en znakec bi blo treba dodat, pa bi bile rože vedno zalite pravi dan  ;)

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor