IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Zdaj je pa verjetno naprodaj tudi že vodnik za 2008. Celo leto sem čakal, da lahko ta post objavim. Andres
Quote from: Andres on February 15, 2008, 01:27:49 AMZdaj je pa verjetno naprodaj tudi že vodnik za 2008. Celo leto sem čakal, da lahko ta post objavim. Andressem te čutila zato nisem nič napisala. Ponavadi je vodnik v prodaji že decembra za naslednje leto.
Quote from: Tea on February 15, 2008, 06:24:20 AMQuote from: Andres on February 15, 2008, 01:27:49 AMZdaj je pa verjetno naprodaj tudi že vodnik za 2008. Celo leto sem čakal, da lahko ta post objavim. Andressem te čutila zato nisem nič napisala. Ponavadi je vodnik v prodaji že decembra za naslednje leto. Meni je že razpadel , pa ne zaradi kake hude rabe - očitno neka "čudna" vezava....Lep dan!Iza
Razmiljam o razirjenosti astrologije pri nas, in v bistvu mi padeta samo dve imeni na pamet v tem trenutku Ema Kurent in Meta Malus, pa seveda Tea Astro star, kjer vsak mesec pridno prebiram njen horoskop. Kaj pa moki, imamo kakne znane slovenske astrologe?
Quote from: Tea on February 15, 2008, 06:24:20 AMQuote from: Andres on February 15, 2008, 01:27:49 AMZdaj je pa verjetno naprodaj tudi že vodnik za 2008. Celo leto sem čakal, da lahko ta post objavim. Andressem te čutila zato nisem nič napisala. Ponavadi je vodnik v prodaji že decembra za naslednje leto.A res je že od decembra naprodaj? Hmm. Potem ga pa letos ne bom kupil. Razen, če mi da 30% off. Toliko bi bilo neuporabnega, saj zakorakali bomo v tretji mesec letošnjega leta. No, po krajšem razmisleku mislim celo, da ga nebi kupil od Eme. Preprosto kot vidimo smo laiki dobri le za kupovanje pri njej. To vse pomeni, da bi ji še joto zaračunal, če se kje slučajno vidiva. Andres