Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Merkur

(1/65) > >>

Tea:
Merkur se bo obrnil v direktno gibanje 18. novembra.
Kar sedem dni pa bo stal na mojem Neptunu /9° škorpijona/

Lunca:

--- Quote from: Tea on November 13, 2006, 06:39:14 PM ---Merkur se bo obrnil v direktno gibanje 18. novembra.
Kar sedem dni pa bo stal na mojem Neptunu /9° škorpijona/

--- End quote ---

:oSamo še malo Tea, pa si ven iz te konjukcije.

Tea:
Nikoli nimam glavobolov Lunca. Te dni pa je za znort. Od sobote dalje me že po malem boli glava.

Andres:
Zanimivo Teja. Tudi jaz ga nisem imel nikoli do spomladi, oziroma do pre dvemi leti, ko sem prvič dobil migreno. .  Od takrat dalje pač dobivam glavobole v času stresov. Še vedno velja, da glavobolov nimam.  Ima na njih vpliv Merkur?

Andres

Lunca:

--- Quote from: Tea on November 22, 2006, 09:22:42 AM ---Nikoli nimam glavobolov Lunca. Te dni pa je za znort. Od sobote dalje me že po malem boli glava.

--- End quote ---

::) Ja verjamem, vse je enkrat prvič. Jaz kot oven, bi pričakovala več glavobolov, pa jih do letošnjega leta nisem imela. Letos me je parkrat zvila taka migrena, da sem bruhala in prvič spoznala, kaj migrena je. Verjetno tko kot navaja Andres, verjetno okrog stresnih dni, astrološko pa sem ugotovila, da pri tranzitih, ki so izbili mojo natalno opozicijo plutona in lune. Verjetno je do migrene prišlo, ko je saturn prišel na plutona, kajti tudi navadna luna v kvadratu na saturna prinese glavobol in bedno počutje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version