Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Merkur
Andres:
Tejka. Nisem hotel reči, da tvoj oče ni pravi. Predvsem se pojavlja ena moška oseba na tistih lokacijah, ki je kot sem sinoči napisal lahko tudi v povezavi s tvojo mamo. No, ta moški je bil verjetno samo tako, sprehajalec v mamino življenje, obenem pa je možno da bo tak sprejalec v tvojem življenju. Nekako logično mi je, da bo to zahod v stiski, ko boš potrebna, ali ko te bo pamet za trenutek zapustila. Nič tveganega pač s kondomom. Zadnji stavek lahko postaviš v preteklih, a naj velja za mamo.
Andres
Tejka:
Bolj ko razmišljam manj mi je jasno kdo bi to lahko bil. No, ko mi klikne (menda mi enkrat bo ane ;)) javim.
Andres:
Po moje ti bo enkrat kliknilo. Ampak pazi, da ti pamet ne odnese. Sam lupčka. :D
Andres
Tejka:
Hmmmm v takem smislu pa sploh ne poznam nikogar, torej oseba šele pride v moje življenje.
Dejansko sem se spomnila ženske starejše osebe, ki bi lahko po priimku bila po poreklu iz katere od bivših YU držav, vendar se v to nikoli nisem poglabljala (je res zadnja stvar, ki me zanima pri človeku). V hud firbec si me spravil hehe
Sicer pa bomo videli ;)
Andres:
No, naj čas pokaže svoje. Do takrat pa lepo peri. Če ne bo šlo ti brez problema mojega Aristona odstopim za vćasih več kot potrebne žehte. :)
Moj sesalec sicer nima več garancije, toda je bolj celo življenske narave. Torej jota te vabi.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version