Author Topic: Merkur  (Read 96148 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apemaya

• Veteran
Re: Merkur
« Reply #105 on: November 13, 2007, 11:04:03 AM »
Kako fajn, da pod temo merkur, lahko damo dobrodoslico nazaj Taji!

welcome back, Taja! ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #106 on: November 13, 2007, 12:01:38 PM »
Hvala Apemaya, bilo je krasno, a je vedno zelo lepo priti nazaj domov  ;D

Regina,

Merkur nam bo tako in tako spet nazaj pobegnil ob priliki  ;Dtakrat se vsaj zavemo, kako lepo je, ko gre vse po planu ( no, vsaj včasih )...zdaj bo pa počasi že Mars šel rikverc, če se ne motim v četrtek 15.11.

pozdravček,

Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #107 on: November 13, 2007, 12:18:39 PM »
Itak. Ampak bolje ga je na miru pustit, da koraka po svoje in ne naredi še kakšnega nepotrebnega ovinka.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #108 on: November 13, 2007, 12:23:53 PM »
Se strinjam...kot pravijo - Ne diraj lava dok spava  ;D

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #109 on: November 13, 2007, 03:47:11 PM »
U, Taja, hvala za poročilo.  ;D Seveda pa še kakšno rečemo  ;) Slikce pa seveda nestrpno pričakujem   :P

Tea, seveda bomo še kakšno rekli - slikce bom pa kmalu prilepila, da vidite te moške kosmate nogice  ;D

Taja

:D
Zelo dobro!  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #110 on: November 14, 2007, 10:03:38 AM »
Se strinjam...kot pravijo - Ne diraj lava dok spava  ;D

Ja, ja, mars rikverc bo letos kar pilotiral po raku, mislim, da ga bomo imeli v raku celih šest mesev. >:(
No v raku sicer ni močan, vendar zna ovnom, kozorogom, vagam in rakom seveda kdaj pa  kdaj zatežit. Tudi tisti, ki imajo kakšne težke kvadrate s tem marsom, bo potrebno nekaj več dela in energije vložit na določeno področje, kakor kdo. ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #111 on: January 08, 2008, 08:53:05 AM »
Merkur je danes pripotoval v znamenje Vodnarja.

Kaj prinaša:

Tako kot se za znamenje Vodnarja spodobi, prinaša izvirne ideje in nove domislice, polno nepričakovanih dogodkov, ki nas znajo presenetiti. Seveda se bo na tej poti Merkur tudi retrogradno obračal, torej bo šel po domače v rikverc, kar pomeni, da bomo svoje misli usmerjali tudi v preteklost, oz. opravili kar imamo za opravit, počistili kar imamo za počisti.

Zanimivo je to, da se sončni mrk /torej sonce in luna/ združita na isti stopinji prav z retrogradnim Merkurjem, kar pomeni, da bodo zadeve preteklosti pomembne v mesecu februarju in da bomo resnično soočeni z stvarmi, mislimi, prijatelji, izpiti, nalogami, ki bi jih že zdavnaj morali zaključiti. Po ideje za novo bomo hodili torej v preteklost, v staro znanje in izkušnje. Tam bomo dobili tudi večino odgovorov za našo bodočnost.

Torej stik mrka in merkurja kaže na to, da bomo podoživeli že doživeto, občutili že čuteno. Če se nam na življenjski poti kje zatika, bo odgovor treba poizkati v preteklosti, razčistiti z njo, da bomo lahko napredovali.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #112 on: January 08, 2008, 10:14:41 AM »
Torej me čaka veliko "dela". Merkur je namreč vladar mojega horoskopa in mi tukaj gre čez natalno pozicijo potem pa še preko venere in sonca, pa še v rikverc se zapelje čez vse tri pozicije  ;)

lp M
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #113 on: January 08, 2008, 10:17:31 AM »
Tudi mene Mavrica .... vse skupaj ravno na AS.  :D
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #114 on: January 08, 2008, 10:28:15 AM »
Vidim, da imaš ti ASC tam ko ma moj sin sonce...mene se vsaj mrk direktno ne dotakne, me pa zanima kako bo on prekrmaril tole situacijo. Letos bi naj zaključil študij...bomo videli kako bo šlo.
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #115 on: January 08, 2008, 10:22:17 PM »
Torej stik mrka in merkurja kaže na to, da bomo podoživeli že doživeto, občutili že čuteno. Če se nam na življenjski poti kje zatika, bo odgovor treba poizkati v preteklosti, razčistiti z njo, da bomo lahko napredovali.
deja vu v vseh dimenzija, juhuhu, enkratno tole, se bom prav drobnjakarsko" miselno citiral, opisoval in opeval v verzih čutnost,
hvala.
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #116 on: January 10, 2008, 12:00:47 PM »
Vidim, da imaš ti ASC tam ko ma moj sin sonce...mene se vsaj mrk direktno ne dotakne, me pa zanima kako bo on prekrmaril tole situacijo. Letos bi naj zaključil študij...bomo videli kako bo šlo.

Mogoče mu pa mrk prinaša ravno ta zaključek.

Vsekakor pa naj popazi na zdravje.
www.Astro-Star.net

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #117 on: January 10, 2008, 06:27:18 PM »

Mogoče mu pa mrk prinaša ravno ta zaključek.

Vsekakor pa naj popazi na zdravje.

Hvala Tea! Bomo malo bolj pozorni na zdravje.

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #118 on: January 20, 2008, 06:58:01 PM »
Meni že presneto šteka internet. Na delu je že vpliv retrogradnega Merkurja.... poleg tega mi danes tudi telefon ni delal ... kao številka je bila nedosegljiva  ::)
www.Astro-Star.net

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #119 on: January 20, 2008, 10:29:12 PM »
Joj meni tudi internet - povezave ze vec dni parajo zivce, pa sem ze krivila nekoga drugega.  ;D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.