Author Topic: Merkur  (Read 96101 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Merkur
« on: November 13, 2006, 06:39:14 PM »
Merkur se bo obrnil v direktno gibanje 18. novembra.
Kar sedem dni pa bo stal na mojem Neptunu /9° škorpijona/

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
Re: Merkur
« Reply #1 on: November 22, 2006, 09:15:08 AM »
Merkur se bo obrnil v direktno gibanje 18. novembra.
Kar sedem dni pa bo stal na mojem Neptunu /9° škorpijona/

:oSamo še malo Tea, pa si ven iz te konjukcije.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: November 22, 2006, 09:22:42 AM »
Nikoli nimam glavobolov Lunca. Te dni pa je za znort. Od sobote dalje me že po malem boli glava.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #3 on: November 22, 2006, 12:06:30 PM »
Zanimivo Teja. Tudi jaz ga nisem imel nikoli do spomladi, oziroma do pre dvemi leti, ko sem prvič dobil migreno. .  Od takrat dalje pač dobivam glavobole v času stresov. Še vedno velja, da glavobolov nimam.  Ima na njih vpliv Merkur?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #4 on: November 22, 2006, 12:59:39 PM »
Nikoli nimam glavobolov Lunca. Te dni pa je za znort. Od sobote dalje me že po malem boli glava.

::) Ja verjamem, vse je enkrat prvič. Jaz kot oven, bi pričakovala več glavobolov, pa jih do letošnjega leta nisem imela. Letos me je parkrat zvila taka migrena, da sem bruhala in prvič spoznala, kaj migrena je. Verjetno tko kot navaja Andres, verjetno okrog stresnih dni, astrološko pa sem ugotovila, da pri tranzitih, ki so izbili mojo natalno opozicijo plutona in lune. Verjetno je do migrene prišlo, ko je saturn prišel na plutona, kajti tudi navadna luna v kvadratu na saturna prinese glavobol in bedno počutje.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #5 on: November 22, 2006, 02:32:20 PM »
Luno imam itak kvadrirano z T Saturna. Še cel december in nekaj dni v januarju. Ob tem T Saturn čepi še na Uranu, da je še toliko bolj napeto.

T Neptun je na AS in T Mars je delal te dni kvadrat na to pozicijo. Pa Merkur se je obračal na Neptunu.

Planeti so zahtevali počitek. Tudi mlaj v mojem znamenju. Evo jaz pa si ga nisem mogla vzeti. Glavobol je tu, nekaj te pač prisili, da počivaš.
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #6 on: November 23, 2006, 12:40:00 PM »
Luno imam itak kvadrirano z T Saturna. Še cel december in nekaj dni v januarju. Ob tem T Saturn čepi še na Uranu, da je še toliko bolj napeto.

T Neptun je na AS in T Mars je delal te dni kvadrat na to pozicijo. Pa Merkur se je obračal na Neptunu.

Planeti so zahtevali počitek. Tudi mlaj v mojem znamenju. Evo jaz pa si ga nisem mogla vzeti. Glavobol je tu, nekaj te pač prisili, da počivaš.

Super si to povezala Tea, hvala bogu, da poznaš in to skušaš ozavestit.
Kako preživljaš T neptuna na ASC? A imaš mogoče kakšen umetniški potencial v tem času, a si postala jasnovidna, a imaš okrog sebe ljudi, ki imajo precej neptunovske energije? Saj mogoče takrat človek niti ne razmišlja o tem, vendar ti, ki si pričakovala tak aspekt, verjetno čutiš kakšno razliko od prej?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #7 on: November 23, 2006, 05:44:39 PM »
Z neptunom se že nekaj let "dajem". Najprej čez P Venero, potem v kvadrat na Sonce, pa v inkonjunkcijo na Marsa, sedaj se sprehaja med kvadratom Merkurja in konjunkcijo As.

Tako da pestro. Preselitev k morju, 4 leta sva živela v hiši, katere lastnik je bil mornar. V tem času sem seveda tud čist brez dnarja, hihi. Da ne govorim kolko krat so me okrog prinesli.
Intuicija pa mi dobro deluje. Hvala bogu, da sem v poslu kakršnem sem. To je bil božji blagoslov. Vse ostalo pa megla.  ;D

www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #8 on: November 24, 2006, 07:14:23 AM »
Z neptunom se že nekaj let "dajem". Najprej čez P Venero, potem v kvadrat na Sonce, pa v inkonjunkcijo na Marsa, sedaj se sprehaja med kvadratom Merkurja in konjunkcijo As.

Tako da pestro. Preselitev k morju, 4 leta sva živela v hiši, katere lastnik je bil mornar. V tem času sem seveda tud čist brez dnarja, hihi. Da ne govorim kolko krat so me okrog prinesli.
Intuicija pa mi dobro deluje. Hvala bogu, da sem v poslu kakršnem sem. To je bil božji blagoslov. Vse ostalo pa megla.  ;D

A veš, da se sem že jaz premišljala o selitvi k morju, to pa zato, ker bo verjetno Dario kdaj pristal doma in mi ne bo kazalo drugače. Brez dnarja, se mi ne bo zdelo, nič čudno, hahaha. Verjetno pa te prinesejo okrog, čeprov veš, kaj je nad tabo?
Res pa lahko vzameva to zadnje za božji blagoslov, iz neptunovski energij je po moje stkana vsa božja energija, to se čuti ali pa tudi ne.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #9 on: November 24, 2006, 07:57:22 AM »
Tudi Neptun veliko nauči. Predvsem pa to, kako verjeti v "nič" ali pa v "vse", saj veš kaj hočem povedat. Enostavno ne dovoli, da se lahko na kaj materialnega obešaš. V tistem trenutku gre vse po gobe.

Sicer še počakam kvadrat na Luno, potem sem z njim opravila in dolgoletno njegovo lekcijo. Ampak to bo že druga zgodba. Pred tem me čaka T Pluton na P Sonce, ki se bo vse skupaj pomaknilo na Jupitra in T Jupiter čez.
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: November 24, 2006, 12:12:39 PM »
Tudi Neptun veliko nauči. Predvsem pa to, kako verjeti v "nič" ali pa v "vse", saj veš kaj hočem povedat. Enostavno ne dovoli, da se lahko na kaj materialnega obešaš. V tistem trenutku gre vse po gobe.

Sicer še počakam kvadrat na Luno, potem sem z njim opravila in dolgoletno njegovo lekcijo. Ampak to bo že druga zgodba. Pred tem me čaka T Pluton na P Sonce, ki se bo vse skupaj pomaknilo na Jupitra in T Jupiter čez.

A tebe še čaka kvadrat na luno, no meni pa tvori konjukcijo z luno, bova imeli precej podobne neptunovske izkušnje. ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #11 on: November 24, 2006, 04:33:06 PM »
Lunca - nekaj je v zraku    ;D
www.Astro-Star.net

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #12 on: November 24, 2006, 06:28:19 PM »
Lunca - nekaj je v zraku    ;D

vonj po dežju  ;D

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #13 on: November 25, 2006, 01:44:40 AM »
 ;D
jaa, tile glavoboli so tudi mene ... kar neki, brezveze,no,spontano začel
lahko pa,da naznanjajo,da preidemo zato v višje sfere; smo pripravljeni?
Naslednjic si bom pisal natančno vse kar se bo dogajal, je fino si delat take nelogične/logične zapiske"
*
14.02. - 08.03.2007

15.06. - 10.07.07

12.10. - 01.11.07

let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #14 on: November 25, 2006, 09:47:15 AM »