Author Topic: Tranziti lune  (Read 123587 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Tranziti lune
« on: September 12, 2006, 10:01:06 PM »
13. september, sreda

Luna upada in je v Dvojčkih

Ob 4.32 je luna v trigonu na Marsa, kar v dopoldanskem času še omogoča navezovanje stikov, druženje, zabavo, pot ali izlet.
Ob 14.47 pa se dovrši lunin kvadrat na Venero, zato bomo uro do dve pred tem nekoliko težje prilagodljivi. Ne kupujmo ničesar v tem času, najbolje še hrane ne, kajti kupili bomo slabo.
Ob 20.51 se dovrši lunin kvadrat z Uranom, ki bo dalo nekoliko upiranja pravilom, čustveno odmaknjenost od ljudi, ki jih imamo radi ali pa nenadno sprostitev notranje napetosti skozi neko odštekano zadevo. Takole bomo čutili uro do dve pred dovršitvijo aspekta.

Dopoldan lahko dobro izkoristijo Dvojčki, Tehtnice in Vodnarji, okoli poldneva pa naj bodo previdni Dvojčki, Strelci, Device in Ribe.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Tranziti lune
« Reply #1 on: September 13, 2006, 10:57:06 AM »
14. september, četrtek

Zadnji krajec /luna kvadrat sonce ob 13.15/ - potrpežljivost in prilagajanje v medosebnih odnosih bo nujno.

ob 6.06 luna naredi lep trigon na Neptuna. Že zgodaj zjutraj bomo navdahnjeni, je pa pametno, da malo poležimo in kaj lepega sanjamo.

ob 9.42 je luna v sekstilu z Saturnom - bi bilo dobro za dogovore, urejanje uradnih zadev, vendar pa smo v luninem krajcu in je ta aspekt vprašljiv.

ob 18.00 luna v opoziciji z Plutonom - precej zaprti bomo, sumljivo bomo gledali na vse kar nam je drago, tudi na našega partnerja. Na dan lahko pridejo mnoga "grda" občutja in tudi skrivnosti. Najbolje je ne brskati, če se ne želimo soočiti s posledicami

in takoj nato gre luna v prazni tek do 4.54 naslednji dan, ko bo vstopila v znamenje Raka.

Vreme: zelo pogosto ob luninih menah doživimo tudi spremembo vremena. Proti večeru se zna vreme že poslabšati. In v petek lahko pričakujemo bolj slabo vreme.

www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #2 on: September 13, 2006, 11:05:05 AM »
Te tvoji napovedi so res od sile, Tea.
Še dobro, da sem ta teden popoldan v službi, pa ne bo časa "brskat"  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #3 on: September 13, 2006, 02:29:59 PM »
Zanimvo da bom ravno na današnji dan dobil en par,-podnajemnika.     Pa tudi ta dan bo očitno najbolj aktiven, ker imam tudi popoldne in pa zvečer sestanek. Hmm.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: September 14, 2006, 05:31:40 PM »
15. september - petek

Luna upada in je v znamenju Raka /vpliv: skrb, sočutje, dom, družina, preobčutljivost, vračanje v preteklost, obujanje spominov, muhavost, zamerljivost/

Ob 13.03 luna dovrši kvadrat na Merkurja. Uro ali dve prej bomo torej živčni, nervozni, negotovi v komunikaciji /tudi na cesti velja previdnost/, lahko naredimo napake ali pa doživimo razhajanje mnenj.

Ob 13.43 luna dovrši kvadrat na Marsa. To je nemiren in razgret čas, zato se je potrebno zavestno upreti težnji, da bi izzvali kakšen spor. Torej popoldanski čas v znamenju prehitrih besed in srboritih postopkov. Še posebno Raki,Kozorogi,Ovni in Tehtnice bodo nekoliko bolj izpostavljene temu vplivu.

Ob 21.01 pa se dovrši konjunkcija med Merkurjem in Marsom. To je celodnevni vpliv aspekta, ki prinaša hitre spremembe, energično ukrepanje in impulzivne reakcije. Ostre besede, prehitre reakcije in sklepanje, ki ni vedno na mestu.

www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #5 on: September 14, 2006, 05:49:57 PM »
Današnji dan se mi pa res malo zmeden zdi.   Tale merkur al kaj že dela na zmešjnavah v telekomunikacijah je pri meni spet dol vrgel Telekom

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #6 on: September 14, 2006, 06:02:16 PM »
Upajmo na boljši vikend, pa čeprav že vemo, da od vremena ne bo nič.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #7 on: September 14, 2006, 10:30:16 PM »
16. september sobota

Luna upada in je v Raku

Ob 7h se bo dovršil aspekt Venere v konjunkciji z Uranom, ki bo vplival sicer celodnevno na naše počutje. Ker Venera označuje ljubezen, pa tudi denar, Uran pa je princip, ki prinaša nepričakovano, stresno ker je seveda v disonantnem aspektu, potem lahko pričakujemo kakšen odmik ljubljene osebe ali pa nas samih od njega ali nje. V financah ne tvegati, čeprav bo situacija zgledala še tako ugodna.
Torej današnja sobota ne bo ugodna za kakšen randije, čeprav bo ob 10.47 luna dovršila harmoničen aspekt z jupitrom. No, lahko pa tisto urico kljub vsemu izkoristimo za trenutke miru in sreče.

17. september, nedelja

Luna je v upadanju in bo ob 14.15 vstopila v znamenje Leva

Sicer pa imamo celodnevni vpliv Sonca v kvadratu na Plutona, ki opozarja na to, da najbrž ne bo dobro brskati po stvareh, ki nas nič ne brigajo. Gnalo nas bo pa ravno v detektivske zadeve in ukvarjanje s psiho.
Sicer pa kvadrat lahko sprostimo z delom oz. neko obliko čiščenja. Lahko pospravimo kote v stanovanju, ki jih že dolgo nismo, odstranimo odvečno kramo, očistimo kontejner, koš za smeti itd.
Vedno rada rečem, če je aspekt neugoden, mu je treba pač postreči s tistim, kar od nas zahteva. In Pluton je v nekem smislu čistilec starega, da se lahko rodi novo.

www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #8 on: September 15, 2006, 02:02:27 AM »
Ehhh, jaz ne bom nič pucala, bom raje šla v kino. Gre kdo z mano?
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #9 on: September 15, 2006, 05:15:18 AM »
in takoj nato gre luna v prazni tek do 4.54 naslednji dan, ko bo vstopila v znamenje Raka.

Vreme: zelo pogosto ob luninih menah doživimo tudi spremembo vremena. Proti večeru se zna vreme že poslabšati. In v petek lahko pričakujemo bolj slabo vreme.

Danes smo pa res imeli dež ki je za to podnebje nenavadno. Tisti pravi slovenski naliv je bil. Zaradi vremenskih spremeb je takšnih nalivov z debelimi kapljami vedno več.

Sicer pa mi je sosed pojamral, da se s sosedo kregata, ker je dosti mlajša od njega in še zelo slabo zrela, medtem, ko on šolo že ima.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #10 on: September 15, 2006, 10:50:47 AM »
Tudi pri nas je bil dežek, ampak sem ga prespala. :'(

Andres, tvoj sosed se pa s sosedo sigurno ne krega samo zato, ker je mlajša. Mogoče je sam iz svoje šole premalo odnesel, pa rabi popravca.  ???
Jaz priznam, da sem prešpricala fiziko  ;D ;D ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #11 on: September 15, 2006, 02:47:11 PM »
Današnji dan se mi pa res malo zmeden zdi.   Tale merkur al kaj že dela na zmešjnavah v telekomunikacijah je pri meni spet dol vrgel Telekom

Andres

Tud danes je cel notranji spletni promet skorajda nedostopen. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #12 on: September 16, 2006, 07:23:19 AM »
Tudi pri nas je bilo tako. Včeraj sploh nisem mogla do povezave.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #13 on: September 17, 2006, 01:45:13 PM »
18. september, ponedeljek

Luna upada in je v Levu

Ob 7.56 se dovrši sektil lune in Merkurja. Zgleda da bomo že navsezgodaj živahni v pogovorih. To je lep aspekt, s katerim lahko pišemo, se učimo, sporočamo itd.
Najbolj domiselni bodo pri tem orpavilu Ovni,Levi,Strelci,Dvojčki,Tehtnice in Vodnarji.

Potem preko dneva kakšnega posebnega dogajanja ne bo. Ob 22.29 pa se dovrši kvadrat med Luno in Jupitrom. Nekaj ur prej bomo verjetno pričakovali preveč, dobili pa bolj malo.

Pa vseeno lep ponedeljek
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #14 on: September 17, 2006, 03:47:55 PM »
Zdaj pred dvemi dnevi sem opazil, da mi nekaj ne štima z nastavitvami za zvok, tako da vse glasbe sploh ne slišim tako kot moram.   Celo po net telefonu zelo slabo slišim. Nekaj sem popravil, nekaj tudi ne, tako da najbolje, da nove slušalke kupim.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858