Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Tranziti lune
Andres:
Tea. Imam eno vprašanje. Namreč zgodilo se je, da imam jutri dva zanimiva sestanka. Oba sta bila napovedana ob 18. uri po slovenskem času, tako da bom šel na drugega kasneje, kar pomeni, da bom tam med 18.-20. uro. Bi te prosil če lahko pogledaš kakšen ta dan sploh je za sestanke.
Sicer pa imam zapažanje o mrkih in bom to napisal v za to odrejenem topicu.
Andres
Andres:
Pravzaprav sem dobil ravno mail. Sestanek imam jutri ob 18. uri. Naslednjega v nedeljo ob 17 uri po slovenskem času. In potem še enega v ponedeljek ob 12:20. Vsi sestanki so vezani na posle, službo in ideje.
Andres
Andres:
Hvala Helena. To je pa slaba novica. Hm. Malo čudno je vse nastavljeno se mi zdi. Do torka bi eventuelno lahko počakal samo s sestankom, ki bo ponedeljek. Tistega, ki bo v nedeljo, bi lahko naštimal drugače. Pač, da ta dan naredimo instant sestanek, ter da potem v torek nadaljujemo, ko bi imel v rokah več gradiva katerega bi nalašč pustil doma v nedeljo. :)
Jutrišnji sestanek me niti toliko ne vleče, saj menim, da gre za mutna posla.
Še enkrat hvala Helena.
Andres
Regina:
Helena, za to razlago sem ti pa tudi jaz hvaležna in priznam, da so me bila sama ušesa, ko sem jo brala. ;D
Res bo nekaj na tem, kar si opisala, ker se tudi meni zdi v teh dneh, da gre za sama mutna posla, vsak dogovor pa se ustavi nekje v sredini in postane nezanesljiv, ali pa se povsem zakomplicira.
Regina:
Ufff, a to velja tudi za tipkovnico? Ta mi že full opleta, pa sem ravno jutri nameravala it kupit novo ;D
Mogoče pa lahko zvezde preslepim, če komu naročim, da mi jo prinese? ::) ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version