Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranziti lune

<< < (18/66) > >>

Andres:

--- Quote from: Helena on October 19, 2006, 09:25:44 PM ---
--- Quote from: Andres on October 19, 2006, 08:51:57 PM ---Jutrišnji sestanek me niti toliko ne vleče, saj menim, da gre za mutna posla. 

--- End quote ---

Zanimivo, ampak bi imel še najboljše izglede od vseh treh... ;D
Tamle pri torku velja za pozno zvečer (po 21.00 po našem času), ko gre luna v strelca, oz. da bo bolj ziher od srede dalje.

--- End quote ---

Helena. Na jutrišnji sestanek me ne vleče, ker se mi zdi, da nekaj mutijo.  Tisti v nedeljo mora biti resna stvar, če bi se me poslušalo, zato se bom tam prikazal, ter kaj takoj po nekaj besedah na novo zakazal srečanje.  Praviš, da bi bilo dobro v sredo. V redu. Bom tako tudi naredil, če bo le šlo.

Sestanek v ponedeljek je na agenciji za zaposlovanje. Nič posebnega. Samo formalen pogovor. 

In še eno stvar opažam, ki jo je vredno napisati tu.  Gre za posle in dogovore. NIČ, popolnoma NIČ se ne premakne. Z nekom se dogovoriš in to potem propade.  Preproste se zgubi stik in eden od dveh se zagovarja, da je pozabil ipd.     

Sem pa imel glede enega posla dober telefonski pogovor z osebo na švedskem.  Razložil sem mu par stvari, nekaj dobi na mail in potem ga bom ponovno poklical v sredo, ko bo bolje za poslovne pogovore.

Andres

Regina:

--- Quote from: Helena on October 19, 2006, 09:57:56 PM ---
--- Quote from: Regina on October 19, 2006, 09:55:53 PM ---Ufff, a to velja tudi za tipkovnico? Ta mi že full opleta, pa sem ravno jutri nameravala it kupit novo ;D

--- End quote ---

Tudi.
Ampak zanjo se jaz ne bi vznemirjala, za jurja jo dobiš.  ;D

--- End quote ---

Imaš prav, sva že zmenjeni  ;D

Andres:
Danes sem bil na tem sestanku glede službe.  Hmm. Kaj naj rečem. Izgleda zelo mikavno z malo sreče in znanja lahko sčasoma ponudi taka služba zelo veliko.  Toda start ali prve tri mesece bi imel samo po 500€ plače + provizije, ki so odvisne samo od mene.  Je pa to precej široka stvar, tako da res nebi sem pisal.

Jutri imam spet sestanek zaradi mojih koordinat. Pojutrišnjem spet za eno službo, ravno tako v ponedeljek. Zanimivo. V kratkem času se mi je tako  napletlo, da imam vsak dan kam za iti. Septembra pa itak nisem nikamor šel. Čudno.

Andres

Andres:
Seveda. To je tisti muti voda.  Naknadno sem izvedel prek spleta, da so to neki, ki so jih že tožili, saj je vir denarja za ustanovitev prišel iz Cipra. Glede na zakonodajo še vedno delajo legalno.  Pravzaprav sem veliko bolj radoveden kaj bo jutri. Gre za neprimerno bolj resno stvar. 

Andres

Andres:
Zaniimivo. Danes bi moral imeti sestanek ob dveh oz štirih popoldne po slovenskem času. Kaj se je zgodilo. Že drugič je ta sestanek propadel. To pot zaradi ramadana, saj moj sogovornik je musliman iz Palestine.  Takoj sem se spomnil Helene, ko je rekla, da v torek zvečer bi pa že lahko. Tako sva se na hitro zmenila za v torek ob 22 uri po slovenskem času.  Pravzaprav mi tako tudi ustreza. 

Jutri ob 15 uri oziroma 17 uri bom videl kako bo. 

Andres

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version