Author Topic: Tranziti lune  (Read 123574 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
Re: Tranziti lune
« Reply #75 on: October 12, 2006, 05:57:25 PM »

hvala Lunca.

Uživam kolkor morem .Se pa sprašujem če ni krivca za dobro,fizično,počutje iskati v progresiranem Jupitru na ascendentu(natalnem)v konjunkciji z N.Jupitrom.
Kaj meniš?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #76 on: October 16, 2006, 08:25:24 AM »
16. oktober, ponedeljek           Luna upada in je v Levu

Danes je en tak ugoden dan, da ga moram prav opisati. Dogajalo se bo res veliko, tisti ki ste manj dinamični, pa boste dobili potreben sunek vetra pod krila.

Že zjutraj se dovrši aspekt sekstila med Soncem in Saturnom. Celodnevni vpliv tega aspekta bo prinesel dobro organzacijo preko dneva in tudi poslovni napredek. Uredite kar imate za urediti. Ampak kljub vsemu ne pozabite, da smo že pod vplivom Retrogradnega Merkurja, torej podpis pogodb odpade.

Dopoldanski čas zaznamuje še Luna v sektilu na Venero: prijateljstvo, ljubezen, igra, zabava ...

Okoli trinaste ure do 14.20 pa luna naredi kvadrat na Jupitra, kar nas bo popeljalo v sanjarjenje. No mogoče bo stvarnost malo drugačna od sanj, pa vendar..... vi kar sanjajte.
Popoldan se bo luna srečala z Saturnom in vam zadala nove naloge.
Ob 17.29 se dovrši aspekt Lune v sektilu z soncem: idealizem, ki omogoča rast in razvoj ... fajn.
Ob 20.14 luna trigon pluton: zdaj boste dovolj odločni da premagate vse ovire,
Ob 22.01 pa Luna sektil mars . uro pred tem boste precej drzni in pogumni. Uspeh!
Potem gre luna v prazni tek do jutri, ko bo šla v Devico.

Krasen dan .... izkoristite ga maximalno na vseh področjih življenja.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #77 on: October 17, 2006, 06:45:06 AM »
17. oktober, torek  - luna upada in je v Devici

Ob 7.16 luna vstopi v znamenje Device

Nobenega aspekta danes. Torej se nam obeta miren dan.

Naj vas spomnim na kozmično dogajanje.

Lep dan vam želim .... bodite pozitvno naravnani
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #78 on: October 18, 2006, 05:25:21 PM »
Danes, dan po kozmičnem dogodku, če je ta sploh bil, opažam nekako mirnost tu na forumu, kot pa tudi še drugje.  Zanimivo. Kot bi narod potonil. In celo maila nisem nobenega dobil kar se je nazadnje zgodillo leta 1999 ali tam nekje.

Andres
« Last Edit: October 18, 2006, 05:39:05 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #79 on: October 18, 2006, 10:22:56 PM »
Naj vas spomnim na kozmično dogajanje.
se ze dogaja, res..ostajam prav miren" in sodelujem tudi z zoprneži", vse je zabava že :-*
čustva pa se že trkajo v ozračje razpoznave, ujamem kaplje, jih podelim igrano nazaj, a dobim kulturno navidezno spravo :D
let it be

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #80 on: October 19, 2006, 06:16:56 PM »
Tea. Imam eno vprašanje.  Namreč zgodilo se je, da imam jutri dva zanimiva sestanka. Oba sta bila napovedana ob 18. uri po slovenskem času, tako da bom šel na drugega kasneje, kar pomeni, da bom tam med 18.-20. uro.  Bi te prosil če lahko pogledaš kakšen ta dan sploh je za sestanke. 

Sicer pa imam zapažanje o mrkih in bom to napisal v za to odrejenem topicu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #81 on: October 19, 2006, 06:28:42 PM »
Pravzaprav sem dobil ravno mail.   Sestanek imam jutri ob 18. uri. Naslednjega v nedeljo ob 17 uri po slovenskem času.  In potem še enega v ponedeljek ob 12:20.  Vsi sestanki so vezani na posle, službo in ideje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #82 on: October 19, 2006, 08:51:57 PM »
Hvala Helena. To je pa slaba novica.  Hm. Malo čudno je vse nastavljeno se mi zdi.  Do torka bi eventuelno lahko počakal samo s sestankom, ki bo ponedeljek.   Tistega, ki bo v nedeljo, bi lahko naštimal drugače. Pač, da ta dan naredimo instant sestanek, ter da potem v torek nadaljujemo, ko bi imel v rokah več gradiva katerega bi nalašč pustil doma v nedeljo. :)

Jutrišnji sestanek me niti toliko ne vleče, saj menim, da gre za mutna posla. 

Še enkrat hvala Helena.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #83 on: October 19, 2006, 09:09:02 PM »
Helena, za to razlago sem ti pa tudi jaz hvaležna in priznam, da so me bila sama ušesa, ko sem jo brala. ;D
Res bo nekaj na tem, kar si opisala, ker se tudi meni zdi v teh dneh, da gre za sama mutna posla, vsak dogovor pa se ustavi nekje v sredini in postane nezanesljiv, ali pa se povsem zakomplicira. 
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #84 on: October 19, 2006, 09:55:53 PM »
Ufff, a to velja tudi za tipkovnico? Ta mi že full opleta, pa sem ravno jutri nameravala it kupit novo ;D
Mogoče pa lahko zvezde preslepim, če komu naročim, da mi jo prinese?  ::) ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #85 on: October 19, 2006, 10:28:54 PM »
Jutrišnji sestanek me niti toliko ne vleče, saj menim, da gre za mutna posla. 

Zanimivo, ampak bi imel še najboljše izglede od vseh treh... ;D
Tamle pri torku velja za pozno zvečer (po 21.00 po našem času), ko gre luna v strelca, oz. da bo bolj ziher od srede dalje.

Helena. Na jutrišnji sestanek me ne vleče, ker se mi zdi, da nekaj mutijo.  Tisti v nedeljo mora biti resna stvar, če bi se me poslušalo, zato se bom tam prikazal, ter kaj takoj po nekaj besedah na novo zakazal srečanje.  Praviš, da bi bilo dobro v sredo. V redu. Bom tako tudi naredil, če bo le šlo.

Sestanek v ponedeljek je na agenciji za zaposlovanje. Nič posebnega. Samo formalen pogovor. 

In še eno stvar opažam, ki jo je vredno napisati tu.  Gre za posle in dogovore. NIČ, popolnoma NIČ se ne premakne. Z nekom se dogovoriš in to potem propade.  Preproste se zgubi stik in eden od dveh se zagovarja, da je pozabil ipd.     

Sem pa imel glede enega posla dober telefonski pogovor z osebo na švedskem.  Razložil sem mu par stvari, nekaj dobi na mail in potem ga bom ponovno poklical v sredo, ko bo bolje za poslovne pogovore.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #86 on: October 19, 2006, 11:47:44 PM »
Ufff, a to velja tudi za tipkovnico? Ta mi že full opleta, pa sem ravno jutri nameravala it kupit novo ;D

Tudi.
Ampak zanjo se jaz ne bi vznemirjala, za jurja jo dobiš.  ;D

Imaš prav, sva že zmenjeni  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #87 on: October 21, 2006, 12:03:58 AM »
Danes sem bil na tem sestanku glede službe.  Hmm. Kaj naj rečem. Izgleda zelo mikavno z malo sreče in znanja lahko sčasoma ponudi taka služba zelo veliko.  Toda start ali prve tri mesece bi imel samo po 500€ plače + provizije, ki so odvisne samo od mene.  Je pa to precej široka stvar, tako da res nebi sem pisal.

Jutri imam spet sestanek zaradi mojih koordinat. Pojutrišnjem spet za eno službo, ravno tako v ponedeljek. Zanimivo. V kratkem času se mi je tako  napletlo, da imam vsak dan kam za iti. Septembra pa itak nisem nikamor šel. Čudno.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #88 on: October 21, 2006, 01:12:58 PM »
Seveda. To je tisti muti voda.  Naknadno sem izvedel prek spleta, da so to neki, ki so jih že tožili, saj je vir denarja za ustanovitev prišel iz Cipra. Glede na zakonodajo še vedno delajo legalno.  Pravzaprav sem veliko bolj radoveden kaj bo jutri. Gre za neprimerno bolj resno stvar. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #89 on: October 21, 2006, 11:56:00 PM »
Zaniimivo. Danes bi moral imeti sestanek ob dveh oz štirih popoldne po slovenskem času. Kaj se je zgodilo. Že drugič je ta sestanek propadel. To pot zaradi ramadana, saj moj sogovornik je musliman iz Palestine.  Takoj sem se spomnil Helene, ko je rekla, da v torek zvečer bi pa že lahko. Tako sva se na hitro zmenila za v torek ob 22 uri po slovenskem času.  Pravzaprav mi tako tudi ustreza. 

Jutri ob 15 uri oziroma 17 uri bom videl kako bo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858