Author Topic: MRKI  (Read 40426 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: MRKI
« Reply #30 on: August 27, 2007, 03:07:28 PM »
Mogoče je pa ta firma v takem času ustanovljena, da jim ravno mrkaši pašejo. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #31 on: August 27, 2007, 03:33:10 PM »
Sem na prvi strani Yahoo.com prebrala, da bo jutri lunin mrk, vendar bo viden povsod razen v Evropi in Afriki. Baje bomo spet mi na vrsti leta 2008.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #32 on: August 28, 2007, 06:23:51 AM »
Ja, Andres bo pa mrknilo eno prosto delovno mesto, katerga boš ti zasedel ;) ;D

Držim pesti :D

;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #33 on: August 28, 2007, 03:36:45 PM »
Sem na prvi strani Yahoo.com prebrala, da bo jutri lunin mrk, vendar bo viden povsod razen v Evropi in Afriki. Baje bomo spet mi na vrsti leta 2008.

joj, mi pa hitro pride, da se na temi o mrkih itak govori o mrkih ;D  :D :D :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #34 on: August 29, 2007, 07:10:01 PM »

Lunin mrk ni mogel biti viden, ker sta Sonce in Luna naredila opozicijo okoli poldneva včeraj.
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #35 on: August 30, 2007, 04:27:31 PM »

Lunin mrk ni mogel biti viden, ker sta Sonce in Luna naredila opozicijo okoli poldneva včeraj.

A samo pri nas ni mogel biti viden, ali tudi drugod? A so potem zgornje info napacne? :-[

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #36 on: August 30, 2007, 06:15:07 PM »
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #37 on: August 30, 2007, 06:21:09 PM »

V tistih delih sveta, ki je imel v času mrka noč je mrk seveda bil viden. Torej na nasprotni strani nas.  ;D

A samo pri nas ni mogel biti viden, ali tudi drugod? A so potem zgornje info napacne? :-[
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #38 on: August 30, 2007, 06:30:27 PM »
Tea
Huh, sem ze mislila, da smo Yahoo.com dobili na lazi ;D

Za naslednje leto si torej lahko kupimo ocala za mrk :)

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #39 on: September 02, 2007, 10:29:43 PM »
Boš pa kaj počistila Lisbona. Lunin mrk je pač tisti, pri katerem se zavemo svojih notranjiih občutkov.  ;D

Uff...zadnje 14 dni temeljito delam na sebi.
Tale mrk bo pomojem sam pika na i tej moji čistilni akciji...,ki bo najbrž trajala do sončevega mrka...ali še dlje...

Čutim,da je zdj čas za velike spremembe ..... ;)

Naj se zgodijo ... ;)Čas je že bil... :)

Hvala:)

Ehh..nič nisem počistila... :(
V torek na lunin mrk sem mela fajn dan in je blo vse ok. :)
Potem z sredo se je pa začelo.
Nenormalna napetost..
Kreganje v službi,doma..
Napake v službi so se vrstile.
Čist sem bla na tleh..vse sem vidla črno..
V četrtek sem doživela še prometno nesrečo,na srečo le z materialno škodo.
Šele dans sem prišla k sebi...
Mislim ::)grozno...

Tea!!
Pa sem razmišlajla,če je imel kaj prstov vmes T uran? Trenutno je na mojem soncu in v sredo je prišla
T luna ravno na moje N sonce na katerem se zadržuje T uran??Ker napeta sem bla pa res too much,kar brez razloga...kak grozen občutek je to...ne zanm opisat. :'(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #40 on: September 03, 2007, 05:36:35 AM »
Seveda Lisbona. Prav ugotavljaš. T Uran in T Luna skupaj .... pa v kvadrat na Neptuna.

Je bila prometna posledica "spregledanja" situacije. Ponavadi Neptun "ne vidi" In ker imaš T Neptuna na Marsu, bi rekla, da imaš tudi počasnejše reflekse.
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #41 on: September 03, 2007, 06:06:55 PM »
Seveda Lisbona. Prav ugotavljaš. T Uran in T Luna skupaj .... pa v kvadrat na Neptuna.

Je bila prometna posledica "spregledanja" situacije. Ponavadi Neptun "ne vidi" In ker imaš T Neptuna na Marsu, bi rekla, da imaš tudi počasnejše reflekse.

Fajn ,da tudi jaz kdaj kaj pravilno uganem. ;)Nekaj znanja iz astrologije torej že sigurno imam... ;)

Ne..nesreče nisem zakrivila jaz.Neko dekle se je zaletelo vame od zadaj.

Je pa res,da sem te dni od srede do petke se za las izognila eni nesreči ,ki sem jo skoraj jaz povzročila.Nekaj sem spregledala.
Dost takih pripetljajev sem imela tudi zadnji mesec.Na cesti res slabše vidim in opazujem..večkrat sem zasanjana.Vendar pa imam zelo hitre reflekse na srečo...

:)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #42 on: September 05, 2007, 06:08:06 AM »

Fajn ,da tudi jaz kdaj kaj pravilno uganem. ;)Nekaj znanja iz astrologije torej že sigurno imam... ;)

Ne..nesreče nisem zakrivila jaz.Neko dekle se je zaletelo vame od zadaj.

Je pa res,da sem te dni od srede do petke se za las izognila eni nesreči ,ki sem jo skoraj jaz povzročila.Nekaj sem spregledala.
Dost takih pripetljajev sem imela tudi zadnji mesec.Na cesti res slabše vidim in opazujem..večkrat sem zasanjana.Vendar pa imam zelo hitre reflekse na srečo...

:)

Seveda imaš znanje iz astrologije.... kar ga ni ga pa še bo ... vsi se učimo, tudi iz pogovorov tukaj na forumu.
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #43 on: September 06, 2007, 01:14:11 PM »
Lisbona, kako pa doživljaš tranzit urana preko sonca. To je sigurno napet aspekt, ki človeka dela živčnega, zato tudi več napak pri rokovanju z modernimi stroji, prevoznimi sredstvi (uran).
No v primerih poročenih, večkrat jamrajo take osebe s tem aspektom, da moža več ne prenesejo, da jim gre na živce, da bi zamenjala (uran) moža (sonce)? Seveda je odvisno od celotne karte in v primeru, če v natalu ni tega slabega aspekta med uranom in soncem, gre po moje vse po starih tirih naprej.
Taki, ki pa imamo uran sonce kvadrat, bi težko ušli tej močni konjuciji. ???

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #44 on: September 06, 2007, 02:06:09 PM »
Lisbona, kako pa doživljaš tranzit urana preko sonca. To je sigurno napet aspekt, ki človeka dela živčnega, zato tudi več napak pri rokovanju z modernimi stroji, prevoznimi sredstvi (uran).
No v primerih poročenih, večkrat jamrajo take osebe s tem aspektom, da moža več ne prenesejo, da jim gre na živce, da bi zamenjala (uran) moža (sonce)? Seveda je odvisno od celotne karte in v primeru, če v natalu ni tega slabega aspekta med uranom in soncem, gre po moje vse po starih tirih naprej.
Taki, ki pa imamo uran sonce kvadrat, bi težko ušli tej močni konjuciji. ???

Uran imam takole aspektiran:
uran trigon sonce
uran trigon kerkur
urna konjukcija luna
uran kvadrat saturn
uran kvadrat ASC

Sem misla,da mi bo tale uran prinesu kakšno zanimivo (moško )osebo v moje življenje;saj je sonce vladar 7.hiše...Sam za enkrat je še ni. Je pa še čas.. :D ;)

Ta tranzit mi prinaša...predvsem  zelo velike spremembe v moji notranjosti,v mojem razmišljanju...Zelo sem se spremenila in se še spreminjam.Težim k  svobodi...Želim si menjat službo ,it končno živet na svoje.....

Drugače mi pa grejo full na živce ljudje...spet... ::)
Najbrž zaradi tega aspekta :saturn kvadrat uran...
Kaj pa vem...posebej zdj v zadnjem mesecu se tako čudno počutim med ljudmi... :-[Upam,da bo kmalu bolje... ::)
Ker po drugi strani si pa spet močno želim moškega ob sebi ..vendar sama z sabo bijem bitko..
Del mene si srčno želi nekaj,drugi del mene ravno to sovraži...
Ehh..kdo bi me razumel???