Author Topic: MRKI  (Read 40461 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: MRKI
« Reply #45 on: September 06, 2007, 02:41:55 PM »
Meni se zdi, da ti bo moškega prinesel Merkur  ;) kot vladar 5
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #46 on: September 06, 2007, 02:43:45 PM »
Aja, pa T Neptun ti bo kmalu v sekstilu na Venero .... jah, to bi znala biti ena krasna romanca  ;D

Glede na to, da se veliko tipkamo Lisbona, a bi lahko prilepla gor namesto te karte tisto, kjer bi jaz lahko videla natal, progresije in tranzite. Bi mi veliko pomagalo. Hvala. ;D
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #47 on: September 06, 2007, 09:58:19 PM »

Aja...
Ti že veš... ;)

Si grem zdjle uštimat novo karto v podpis(tranzite,progresije in tranzite).. :)
Pa,ko boš imela kaj časa mal počekiri..
Trenutno me najbolj zanima  ljubezen(mam že povn "kufer" samskega življenja) in pa seveda,kdaj bo pozitivno obdobje za menjavo službe... ;)

Hvala.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #48 on: September 11, 2007, 05:51:19 AM »

Aja...
Ti že veš... ;)

Si grem zdjle uštimat novo karto v podpis(tranzite,progresije in tranzite).. :)
Pa,ko boš imela kaj časa mal počekiri..
Trenutno me najbolj zanima  ljubezen(mam že povn "kufer" samskega življenja) in pa seveda,kdaj bo pozitivno obdobje za menjavo službe... ;)

Hvala.

Oh Lisbona, glede na tvojo karto, bo pestro. :D
www.Astro-Star.net

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #49 on: September 11, 2007, 07:38:56 PM »

Oh Lisbona, glede na tvojo karto, bo pestro. :D

Oh Tea, kako si ti skrivnostna. :D
Napiši še kaj več...če utegneš.... ;)

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #50 on: September 11, 2007, 09:08:58 PM »
Tea...praviš,da v času mrkov ni dobra menjava službe,kaj pa dogovori in menjava potem naslednje leto,bo bolj ugodno?

Lep večer,Darja :) ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #51 on: September 11, 2007, 09:30:31 PM »
Mislim, da se v tem času lahko pripravlja in dogovarja, toda nobene poteze zaključne poteze se ne sme potegniti.  Naj me prosim Tea, oziroma tisti ki vedo popravijo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #52 on: September 11, 2007, 10:53:41 PM »
Mislim, da se v tem času lahko pripravlja in dogovarja, toda nobene poteze zaključne poteze se ne sme potegniti.  Naj me prosim Tea, oziroma tisti ki vedo popravijo.

Andres

Ja saj tudi jaz mislim tako,grem se nekaj dogovarjat samo letos definitivno še ne bi menjala.
lp,Darja

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #53 on: September 12, 2007, 05:38:26 AM »

Andres

Prav imaš Andres.

Že ime MRK nam pove, da zadeve, ki so aktualne v času mrka "mrknejo". Če vemo, da je Sonce darovalec življenja, toplote, svetlobe, ustvarjalnosti, potem je jasno, da ko ga zakrije Luna tega na zemlji ne moremo več imeti. Je tema, je konec .... si predstavljate, kako bi bilo brez Sonca?
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #54 on: September 20, 2007, 07:58:07 AM »

Že ime MRK nam pove, da zadeve, ki so aktualne v času mrka "mrknejo". Če vemo, da je Sonce darovalec življenja, toplote, svetlobe, ustvarjalnosti, potem je jasno, da ko ga zakrije Luna tega na zemlji ne moremo več imeti. Je tema, je konec .... si predstavljate, kako bi bilo brez Sonca?

Kako si pa predstavljaš vpliv sončnega mrka na natalno luno? Drugo leto je namreč mrk na 17 stopinji vodnarja in poznam nekoga, ki ima na teh stopinjah natalno luno v drugi hiši?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #55 on: September 20, 2007, 08:54:33 AM »

Kako si pa predstavljaš vpliv sončnega mrka na natalno luno? Drugo leto je namreč mrk na 17 stopinji vodnarja in poznam nekoga, ki ima na teh stopinjah natalno luno v drugi hiši?

Uh, meni pade mrk na AS.

Vsak sončni mrk na pomembne točke ali osebne planete, je nekako tako, kot bi prestopali iz enega vlaka na drugega. Tako Sonce, kot Luna sta pomembna svetila v naših natalnih kartah.
Sonce kot zunanji ego in luna kot notranji /in njegov odsev/, zato se v tistem letu pomembno spremeni vse tisto kar bo Luna s svojimi aspekti in dispozicijami predstavljala v horoskopu /torej čustva, dom, materinstvo, hrana, fizična kondicija, denar, varnost itd...../ Ob tem se nasloni na tranzite. Ti bodo kazalci in dodatni razlagalci dogodkov glede mrka na luni.
Še posebno pa sekundarne progresije, tako lune, kot tudi ostalih planetov, če je mrk v stiku z njimi.

www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #56 on: September 25, 2007, 11:15:48 AM »
jp tudi pri meni bo pomoje bolj pestro drugo leto, ker imam tudi jaz ASC v vodnarju, na 12 st. pa moja 7. hiša je kar natrpana...tako, da bodo sigurno kakšne spremembe  8)

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #57 on: September 25, 2007, 11:31:55 AM »
samo ravno gledam, da imam jaz bolj znamenje device natrpano...tako, da to pa ne bo še zdej...kasneje...zdaj pride na vrsto Vodnar/lev  ;D :D...ne smem prehitevat  ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #58 on: September 25, 2007, 12:55:54 PM »
Device smo bile bolj letošnje leto na udaru z mrki, saj so se dogajali na osi Ribi / Devica ;
21. februarja 2008 bo še popolni Lunin mrk na 1 st 52 min v devici....sicer pa je tako in tako potrebno gledati vse v karti...kakšni aspekti se tvorijo ipd... ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #59 on: September 25, 2007, 12:58:03 PM »
Tea, oprosti , če si že na to odgovorila, ampak pri aspektih npr. konjunkciji mrka s planetom ( npr. z Marsem, Severnim luninim vozlom ) je orbis in sicer kakšen?