Author Topic: MRKI  (Read 40428 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
Re: MRKI
« Reply #60 on: September 25, 2007, 01:57:51 PM »
Device smo bile bolj letošnje leto na udaru z mrki, saj so se dogajali na osi Ribi / Devica ;
21. februarja 2008 bo še popolni Lunin mrk na 1 st 52 min v devici....sicer pa je tako in tako potrebno gledati vse v karti...kakšni aspekti se tvorijo ipd... ;)

;D 2x narobe pogledala...sorry...ja res je, sem že pozabila kje so bili letošnji mrki  8)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #61 on: September 25, 2007, 02:05:27 PM »
 ;D ja letos nas je drmalo...ma že lani septembra, če se prav spomnim  ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #62 on: September 25, 2007, 02:52:24 PM »
Orbis na planete in kotne točke, je 1° 

Saj o mrkih bom napisala še kakšno besedo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #63 on: September 25, 2007, 10:17:12 PM »
hvala Tea, torej samo 1 stopinjo...dobro vedeti... :D

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #64 on: October 03, 2007, 10:49:18 AM »
Tea,

lepo bi te prosila, če bi mi lahko namignila, v kakšni smeri bi lahko vplival sončni mrk ( februarski ), ki se zgodi na isti stopinji N Marsa, ki se nahaja v Vodnarju ( seveda ), v 6. hiši in je drugače aspektiran takole: je v trigonu s Soncem in Uranom ( ki se nahajata v 2. hiši ) in v trigonu z MC. Vse kaže, da bi bil prehod v smeri poslovnega področja, financ, kariere  ::)

Hvala že vnaprej  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #65 on: October 04, 2007, 08:29:33 AM »
Taja vsekakor greš v pravo smer. Samo treba je res pogledati tudi vse druge aspekte

O mrkih bom še pisala.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #66 on: January 07, 2008, 03:26:54 PM »
Tea,

lepo bi te prosila, če bi mi lahko namignila, v kakšni smeri bi lahko vplival sončni mrk ( februarski ), ki se zgodi na isti stopinji N Marsa, ki se nahaja v Vodnarju ( seveda ), v 6. hiši in je drugače aspektiran takole: je v trigonu s Soncem in Uranom ( ki se nahajata v 2. hiši ) in v trigonu z MC. Vse kaže, da bi bil prehod v smeri poslovnega področja, financ, kariere  ::)

Hvala že vnaprej  :D

Vsekakor imaš prav Taja ... spremembe bodo v karieri. Je pa potrebno vedeti, da sončni mrk na Marsa prinaša tudi nekoliko konfliktnejšo situacijo, sicer podpira fizične aktivnosti .... zato je treba energijo pravilno dozirati in usmerjati, če naj pričakujemo pozitivne spremembe in rešitve.
Če se energija ne porablja koristno je seveda možnost nesreče toliko bolj verjetna ... kajti že tako imaš vpeto 6 hišo /vladar merkur/, Merkur je v času mrka retrograden in na isti stopinji mrka. Torej se tam znajdejo Sonce, Luna, Merkur in seveda v tvojem primeru še Mars. Jejhata......

Sončni mrk ima delovanje seveda najmanj pol leta, dogodki pa se lahko zgodijo tudi v enem letu ... po preteku mrka. Torej pazljivost na cesti bo res potrebna, pa seveda tudi pri vseh aktivnostih, npr. pri kuhanju /luna/, vročih loncih /mars,luna/, športnih aktivnostih /poškodbe glave, oči, nog in prstov na rokah/ itd.....

Seveda bi bilo najbolje, da kakega stroja v tem letu ne bi kupovala, v to se šteje tudi nakup avtomobila.
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #67 on: January 07, 2008, 03:33:49 PM »
Smo že pred februarskimi mrki.

Sončni mrk se bo zgodil 7. februarja v znamenju Vodnarja, kar pomeni

Za sončni mrk v znamenju Vodnarja so značilni viharji, težave z električnimi kabli, nuklearne nesreče in zračne nesreče, predvsem z malimi avioni ali helikopterji. Težave z računalniki in pri vsej novi tehnologiji.

Nestabilnost v političnih strankah, predvsem desno usmerjenih, nesporazumi pri sindikatih ali med njimi.

Individualno pa se ta mrk odraža na našo neodvisnost in svobodo, zato je veliko prekinitev prijateljstev ali vez zaradi nestrpnosti in napak, ki jih kasneje obžalujemo. Stres modernega človeka pride do izraza.

Na zdravstvenem področju lahko pričakujemo težave z ožiljem, hrbtenico in težje obdobje za tiste z astmo.

Seveda bo to dejavnost podkrepil še retrogradni Merkur, ki se bo v času mrka znašel prav na isti stopinji. Torej v letu ki prihaja lahko pričakujemo tudi več prometnih nesreč in težav pri komunikaciji.

Ker mrke čutimo tudi do pol leta prej, preden se zgodijo, pa seveda tudi do leta kasneje..... seveda vsi nekoliko že vemo kako in kaj se bo dogajalo, če le dogodke malo bolj spremljamo.

www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #68 on: January 07, 2008, 04:26:04 PM »
Uh še eden Tea.  Hmmm.  Kaj čemo zdaj drugega kot preživljati vse to.  Sicer pa tole s končevanjem prijateljstva ipd zadnje mesece doživljam sam in sicer pospešeno z bivšo ženo. Drugih prijateljstev nisem izgubil, pridobil pa.

Vseeno verjamem, da bo letošnje leto kar  v redu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #69 on: January 07, 2008, 04:28:09 PM »
če sem prav gledala je to na 17 stopnji vodnarja...tam ima moj sin sonce in progresiranega merkurja....tole bo pa celo na solarno karto imelo vpliv!? :o

...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #70 on: January 07, 2008, 04:55:52 PM »
Ker mrke čutimo tudi do pol leta prej, preden se zgodijo, pa seveda tudi do leta kasneje..... seveda vsi nekoliko že vemo kako in kaj se bo dogajalo, če le dogodke malo bolj spremljamo.
  Ni za pretiravat v opisovanju T.V pol leta se marsikaj zgodi tako, da pisat na tako časovno distanco" v naprej je brezveze",ker vmes je polno Lun in mlajev in in in
Seveda bo to dejavnost podkrepil še retrogradni Merkur, ki se bo v času mrka znašel prav na isti stopinji. Torej v letu ki prihaja lahko pričakujemo tudi več prometnih nesreč in težav pri komunikaciji.
a zaradi enega ,začetnega mrka bo potem leto obsojeno kot ga opisujete?spet čudn, ne bi jaz vse to tako posploševal,
let it be

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #71 on: January 07, 2008, 07:27:42 PM »
Mrk ja ... danes se mi je ze dogajalo nekaj podobnega kar si opisala Tea, sem pa uspela obudit printer.  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline klarus

• Mojster
« Reply #72 on: February 05, 2008, 02:16:20 PM »
men je že zdle 2x iz lufta crknu mobitel....plus, da ni hotel prepoznat pin kode....je tu na udaru bližajoči mrk, al r. merkur..al kr oboje ??? ;D

na keri stopinji se pa bo dogodil tale mrk ??? ::)
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #73 on: February 05, 2008, 02:29:17 PM »
men je že zdle 2x iz lufta crknu mobitel....plus, da ni hotel prepoznat pin kode....je tu na udaru bližajoči mrk, al r. merkur..al kr oboje ??? ;D

na keri stopinji se pa bo dogodil tale mrk ??? ::)

po mojih podatkih se 7. februarja zgodi sončni mrk na 17 stop. in 44 minut vodnarja in potem še  21. februarja popolni lunin mrk na 1 stop. in 52 minut device  :D

Offline klarus

• Mojster
« Reply #74 on: February 05, 2008, 02:39:20 PM »
kaj češ lepšega..poleg natalne lune(eksaktno) je na udaru še točka duha na    16°12`50  vodnarja

;D
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822