IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: taja6 on May 10, 2007, 10:44:11 PMTea,zanima me npr. če se dva spoznata v času RX Venere, prijateljujeta, se spoznavata, vezo pa pričneta kasneje , ko je Venera direktna, ali je možno da ta veza obstane? In ali Rx venera mogoče vpliva oz. deluje na tak način, da imata ti dve osebi nerealistična pričakovanja, rožnat očala ipdb...kar se odkrije, ko gre Venera direktno?V bistvu me zanima ali je lahko vpliv primerjalnih kart in drugih tranzitov kljub Rx T Veneri takšen, da ta veza obstane?Hvala za pojasnilo, Tea,Taja Če se z nekom spoznaš v času R Venere je to prvi korak. Take veze lahko trajajo, vendar se enkrat prekinejo. Lahko trajajo s občasnimi prekinitvami, lahko imajo vrednostne probleme oz. problem sploh ovrednotit svoj odnos.Lahko so sicer zelo lepe, vendar na poseben in drugačen način, kot si predstavljamo vezo. Noben vpliv ne more preprečit usodo R. Lahko pa ga seveda časovno podaljša.
Tea,zanima me npr. če se dva spoznata v času RX Venere, prijateljujeta, se spoznavata, vezo pa pričneta kasneje , ko je Venera direktna, ali je možno da ta veza obstane? In ali Rx venera mogoče vpliva oz. deluje na tak način, da imata ti dve osebi nerealistična pričakovanja, rožnat očala ipdb...kar se odkrije, ko gre Venera direktno?V bistvu me zanima ali je lahko vpliv primerjalnih kart in drugih tranzitov kljub Rx T Veneri takšen, da ta veza obstane?Hvala za pojasnilo, Tea,Taja
Oh Bog ne daj.Kar naj bodo tam kjer so. Naj mene obidejo ce se le da...
Venera je retrogradna:od 27. julija - 8 septembra / v devici in v Levu/