Lep pozdrav vsem skupaj.
Mnogi med vami ste nas vprašali in nam pisali v zvezi z usodo Spletnega simbola. Večina vas je v prvi sapi ugibala, da je konec, da ga preprosto ne bo več. Vsem ki ste bili, med drugimi v stiku tudi z menoj, sem pač povedal, da Spletnega simbola ne bo konec, ta se bo nadaljeval, nisem pa takrat še vedel v kakšni kreaciji in na katerem spletnem mestu.
Kar sem vedel je bila zasnova, ki je kot vidite danes, nespremenjena. A naj grem od začetka.
Na spletni simbol so nam vdrli iz Turčije, bili pa so to Slovenci, mladina, ki so za seboj pustili tudi sledi. O tem pač naj urgirajo za to pristojni organi.
Kot vidite Spletni simbol ne stoji več na Kartomantiku. Zenus, ki ga je pred dvemi leti tudi postavil se je tačas obrnil k nadaljevanju njegovih že začetih načrtov. Sam pravi, bo na Spletnem simbolu aktiven kot član, le toliko kolikor mu bo dopuščal čas in ne več kot moderator ali administrator.
To obenem pomeni, da sem moral to funkcijo prevzeti jaz in ker prvotnega foruma ni več, sem pretehtal in ga želel postaviti na spletni-simbol.com No, po nadaljnih pogovorih z Regino, Teo in Zenusom je vseeno prevladalo mnenje, da naj se le ta postavi na nenavadno.com.
Podatki, oziroma predhodni posti iz foruma so še vedno dostopni, vendar je skupna odločitev padla pred kratkim. Začeli bomo znova, ni pa izključeno, da nekoč sčasoma le potegnemo arhiv in ga postavimo na za to primerno mesto na trenutnem forumu.
Andres