Author Topic: Spletni simbol v novi obliki  (Read 29163 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Spletni simbol v novi obliki
« on: September 13, 2006, 09:31:48 PM »
Lep pozdrav vsem skupaj.

Mnogi med vami ste nas vprašali in nam pisali v zvezi z usodo Spletnega simbola.  Večina  vas je v prvi sapi ugibala, da je konec, da ga preprosto ne bo več.  Vsem ki ste bili, med drugimi v stiku tudi  z menoj, sem pač povedal, da Spletnega simbola ne bo konec, ta se bo nadaljeval, nisem pa takrat še vedel v kakšni kreaciji in na katerem spletnem mestu.
Kar sem vedel je bila zasnova, ki je kot vidite danes, nespremenjena. A naj grem od začetka.
Na spletni simbol so nam vdrli iz Turčije, bili pa so to Slovenci, mladina, ki so za seboj pustili tudi sledi. O tem pač naj urgirajo za to pristojni organi.

Kot vidite Spletni simbol ne stoji več na Kartomantiku.  Zenus, ki ga je pred dvemi leti tudi postavil se je tačas obrnil k nadaljevanju njegovih že začetih načrtov.  Sam pravi, bo na Spletnem simbolu aktiven kot član,  le toliko kolikor mu bo dopuščal čas  in ne več kot moderator ali administrator. 
To obenem pomeni, da sem moral to funkcijo prevzeti jaz in ker prvotnega foruma ni več, sem pretehtal in ga želel postaviti na spletni-simbol.com  No, po nadaljnih pogovorih z Regino, Teo in Zenusom  je vseeno prevladalo mnenje, da naj se le ta postavi na nenavadno.com. 

Podatki, oziroma predhodni posti iz foruma so še vedno dostopni, vendar je skupna odločitev padla pred kratkim. Začeli bomo znova, ni pa izključeno, da  nekoč sčasoma le potegnemo arhiv in ga postavimo na za to primerno mesto na trenutnem forumu.

Andres

« Last Edit: September 14, 2006, 12:48:44 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Misko

• Novinec
  • *
Re: Spletni simbol v novi obliki
« Reply #1 on: September 25, 2006, 04:43:22 AM »
Andres pozdravljen!
Mislim, da smo foruma vsi veseli. Imam pa en predlog. Mislim, da bi bilo dobro, če bi Zenus naredil na svoji strani http://www.kartomantik.com/
link na ta novi forum.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #2 on: September 25, 2006, 01:39:02 PM »
Živjo Miško.  Zenus bo verjamem spremenil link foruma, kot tudi naredil povezavo iz starega.    Ravno tako to delo čaka tudi še mene. Bržkone zato, ker imam linke izdelano bolj komplicirano kot večina drugih.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #3 on: September 25, 2006, 09:51:53 PM »
Tole je sporočilo za Ivana.

Najprej seveda dobrodošlica, ravno tako, kot nam jo je on zaželel ko je prišel na forum. Žal je bilo to na astrološkem delu foruma, ne pa v topicu, ki je za to namenjen. Se opravičujem Ivan, vendar pa se pobrisala vaš post, kajti na astrološkem delu foruma bodo teme namenjene astrologiji.

Pa še enkrat. Se opravičujem. Ste pa seveda dobrodošli tudi na astrološkem delu foruma, vendar s temo o astrologiji. Hvala.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #4 on: September 25, 2006, 10:16:02 PM »
Lep pozdrav vsem skupaj.

Mnogi med vami ste nas vprašali in nam pisali v zvezi z usodo Spletnega simbola.  Večina  vas je v prvi sapi ugibala, da je konec, da ga preprosto ne bo več.  Vsem ki ste bili, med drugimi v stiku tudi  z menoj, sem pač povedal, da Spletnega simbola ne bo konec, ta se bo nadaljeval, nisem pa takrat še vedel v kakšni kreaciji in na katerem spletnem mestu.
Kar sem vedel je bila zasnova, ki je kot vidite danes, nespremenjena. A naj grem od začetka.
Na spletni simbol so nam vdrli iz Turčije, bili pa so to Slovenci, mladina, ki so za seboj pustili tudi sledi. O tem pač naj urgirajo za to pristojni organi.

Kot vidite Spletni simbol ne stoji več na Kartomantiku.  Zenus, ki ga je pred dvemi leti tudi postavil se je tačas obrnil k nadaljevanju njegovih že začetih načrtov.  Sam pravi, bo na Spletnem simbolu aktiven kot član,  le toliko kolikor mu bo dopuščal čas  in ne več kot moderator ali administrator. 
To obenem pomeni, da sem moral to funkcijo prevzeti jaz in ker prvotnega foruma ni več, sem pretehtal in ga želel postaviti na spletni-simbol.com  No, po nadaljnih pogovorih z Regino, Teo in Zenusom  je vseeno prevladalo mnenje, da naj se le ta postavi na nenavadno.com. 

Podatki, oziroma predhodni posti iz foruma so še vedno dostopni, vendar je skupna odločitev padla pred kratkim. Začeli bomo znova, ni pa izključeno, da  nekoč sčasoma le potegnemo arhiv in ga postavimo na za to primerno mesto na trenutnem forumu.

Andres

Lep pozdrav vsem skupaj,vesela sem ,da sem lahko spet z vami....uživajte in vse naj,naj

Darja

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #5 on: September 26, 2006, 08:34:39 AM »
Pozdravljena Darja in prisrčna dobrodošlica.  :D
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #6 on: September 26, 2006, 10:39:25 AM »
Živio, Darja ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #7 on: September 26, 2006, 05:53:18 PM »

malo kasno pa vendar (kot bi pisala osmrtnico ;D ;D ;D )
vesela sem,da se je forum pojavil in močno upam,da se bodo pridružili vsi člani prejšnega foruma.
Bilo je prima.Naj tako ostane.

Zame pa tako ali tako velja:malo tukaj,malo tam. :-\

Bliža se zima in kar veliko dela me čaka.Mislim,da bo za vse več časa ko pade prva dežna kaplja oz.snežinka.

LP

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #8 on: September 27, 2006, 08:31:40 AM »
Anima  :D spet skupaj  :P
www.Astro-Star.net

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #9 on: September 27, 2006, 02:28:11 PM »

Offline Travica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #10 on: September 27, 2006, 05:30:16 PM »
Lep pozdrav vsem.

Super, da smo spet skupaj! :-*

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #11 on: September 27, 2006, 06:00:34 PM »
Pozdravljena, Travica. Kaj si bila pa prej?
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Travica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #12 on: September 27, 2006, 06:10:26 PM »

Regina, vedno sem bila Travica, samo tiste slike trenutno ne znam naložiti. Je pa tudi na tej nekaj travice. Samo da je zeleno!

Offline Ivan

• Novinec
  • *
« Reply #13 on: September 28, 2006, 10:06:42 AM »
Prav lepe pšozdrave vsem članom in prijewten klepet

LP

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #14 on: September 28, 2006, 08:20:11 PM »
Torej, vsi lepo pozdravljeni tudi z moje strani. Čeprav sem vas malo pogrešala ta čas, mislim, da je bil odmor kar dobrodošel. Mislim celo, da je prišel v pravem trenutku, ko se mi je zazdelo, da so se nekateri že zasitili drug drugega. Tako pa zdaj začnemo znova, upam, da spočiti in da so na vidiku kakšna nova spoznanja in ideje.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.