Author Topic: Uslužbenci hotela SS II.  (Read 92070 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ducatista

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Uslužbenci hotela SS II.
« Reply #180 on: July 06, 2007, 01:10:58 PM »
Ma zgubljam se... ;)

Ja sej nas je tudi...smo bli tako mokri da nas na koncu ni vec sekiralo...pa jo blo prav zabavno... :D

No, upam da se bomo kaj pogosteje brali... ;)

LP

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #181 on: July 10, 2007, 01:47:37 AM »
Mene pa zanima kaksni so islandski mladenici?  ;D

Tule imaš en primerek:

;D

Haha. Tale post je šel mimo mene.  Moram priznati, da je bil islandski mladenič izredno prijazen do Helene.   V zameno za sliko je hotel le 1 evro se mi zdi.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #182 on: July 10, 2007, 02:12:25 AM »
Zanimivo, zanimivo! :)

Helena, lepo si zagovarjala portirja, vendar to se ne pomeni, da mu bomo tole pot kar takole spregledali. Bo moral pokazati vse racune s sluzbene poti, ker usluzbenci hotela Spletni Simbol, bi zelo radi imeli bazen! On pa takole...meni nic, tebi nic, jo popiha na pot :-\

Mislim, da se moji dragi sodelavci, strinjajo z mano!

Za nazaj sem pregledal poste in opažam, da pri meni manjkajo računi.  Imamo sreče, saj v bilanci je Helena zelo natančna, tako pa mi je tudi bolj jasno zakaj ženske pravzaprav potrebujete torbico. Za račune seveda. :)

Med drugim smo spomladi govorili tudi o bazenu. Res je. Več vode, več denarja, kot govori Feng shui.   Potrebujemo torej nadzornika za bazen in nekoga, ki ga bo čistil, toda kot mi je znano se ravno slednjih del po večini otepajo vsi novejši člani, medtem, ko stara generacija še vedno svoj sesalec goni. ;D
Bazen je naposled v razpravi. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #183 on: July 11, 2007, 06:41:03 AM »
Ne vem kaj je z našim računovodstvom. Finance bo treba pošlihtat. Ker nimamo bazena, se vsi pač hodimo namakat kam drugam  ;D

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #184 on: July 11, 2007, 08:51:13 AM »
A tako  :o Torej bo treba še najti krivca pri neprevilnih izplačevanjih zasluženega.  ;D
A smo regres sploh že dobili  ???
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #185 on: July 11, 2007, 10:04:34 AM »
Jaz se za par dni poslavljam, ker grem malo naso obalo pogledat. :)

Cez par dni naj bi se vrnila domov. Ce me ne bo, pomeni, da me je vneta kolesarka Tea povozila, ko sem se soncila na plazi. 8)

Uzivajte!!
 :-*

Pa kako veš, da se vozim tudi po plaži oz. na plažo s kolesom  ;D da nisi tudi ti v kakšnem čarovniškem klubu  :P

Uživaj na dopustu

Sem ze nazaj!!  Ziva predvsem pa cela.  ;D Ne vem, ali je Tea za vsak slucaj odlozila kolo za par dni, ali je udarila kaksno novo turo.

Tea, nisem v Carovniskem klubu, raje se imam za dobro vilo, ker pa sem se mlada se raje predstavljam kot dobra vilica

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #186 on: July 11, 2007, 11:08:21 AM »
Tea, nisem v Carovniskem klubu, raje se imam za dobro vilo, ker pa sem se mlada se raje predstavljam kot dobra vilica

Torej ti verjetno pripadaš v tale klub vil...
http://www.mojvideo.com/video-dobre-vile/99d61d237cf76ce1c2dc

;D ;D

Kako si vedela???? ???
Sem ravno takrat sla malo na dopust, pa sem poslala svoje kolegice :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #187 on: July 13, 2007, 11:58:43 AM »
ma pišem kot nora prošnje, pa nič od nič
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #188 on: July 13, 2007, 12:51:36 PM »
Khm...
Pa pošiljaš ti to na pravi naslov?

najbrž bo kaj na tem
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #189 on: July 13, 2007, 01:46:05 PM »

Za nazaj sem pregledal poste in opažam, da pri meni manjkajo računi.  Imamo sreče, saj v bilanci je Helena zelo natančna, tako pa mi je tudi bolj jasno zakaj ženske pravzaprav potrebujete torbico. Za račune seveda. :)

Med drugim smo spomladi govorili tudi o bazenu. Res je. Več vode, več denarja, kot govori Feng shui.   Potrebujemo torej nadzornika za bazen in nekoga, ki ga bo čistil, toda kot mi je znano se ravno slednjih del po večini otepajo vsi novejši člani, medtem, ko stara generacija še vedno svoj sesalec goni. ;D
Bazen je naposled v razpravi. :)

Andres

Andres,
kaj bomo govorili o nadzorniku in cistilcu bazena, ce le-tega se ni. Danasnji casi so taki, da hocejo ljudje zagotovila- v nasem primeru bazen :D

Jaz bi predlagala naslednje (pa se nas proracun ne bo trpel ;)): pustimo, da trava zraste zelo visoko. Jo pokosimo in pustimo, da se posusi, potem pa spletemo visece mreze, sencnike...to bo za zacetek. A cev za vodo imamo? Dolgo vsaj 50m? Ko bo vsem gostom hotela vroce, jih bomo malo pospricali ;D. Ves, kako bodo zadovoljni? Pa se sedaj, ko grozijo z nekim vrocinskim valom :)

Apemaya

Ps: se vedno cakamo na racune iz potovanja >:(
« Last Edit: July 13, 2007, 01:47:41 PM by apemaya »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #190 on: July 13, 2007, 03:46:00 PM »
A smo regres sploh že dobili  ???

Slabo kaže.
Ponavlja se stanje lanskega leta. Portirju se je ob silnem preračunavanju celo skuril računalnik...

Tisto, kar ti pripada, boš morala terjati osebno. ;D

Ja. Vsakoletni ciklus izplačila regresa se nadaljuje in bo tako kot kaže tudi ostalo. Malo zamudnine ne škodi, sem pa pripravljen joto skuhat. :)   Tako je tule vsaj ena ki je dobila  regres izplačan v celoti, ker pa je nadzor nad bilanco malo slabši se verjetno najde še kakšna. 

Andres
« Last Edit: July 13, 2007, 03:47:58 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Patrik

• Guest
« Reply #191 on: July 14, 2007, 12:36:48 AM »
 ::)- morda bi se le po košnji našel čistilec bazena....... nikoli se ne ve, kje se skriva kakšen talent čiščenja.....( pa smo nekateri le novejši člani, Andres) ;D ;D
« Last Edit: July 14, 2007, 12:41:19 AM by Patrik »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #192 on: July 14, 2007, 08:36:41 AM »
Ker vidim, da je sedanji računovodja zašuštral finance, se javljam kot novi. Treba je čimprej porihtat stvari, da bo vsaj božičnica če ne regres  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #193 on: July 14, 2007, 10:05:57 AM »
Ps: se vedno cakamo na racune iz potovanja >:(

Bog daj, da jih ne bi bilo. Sicer je v tem primeru nekdo kot posameznik na zelo veliki škodi, po drugi strani pa, če razmišljamo tako, bolj po "kolektivno", bi tudi brez teh računov nekoliko hitreje do kakšnega namakalnega sistema v hotelu prišli.  ;D Na račun manjših "okoli ogla" narejenih stroškov pač.  ;D

Dacarji so nam nekaj pipco priprli in treba se bo nekaj časa finančno lepo obnašati. Ni da bi se človek v tem času s kakšnimi nebodigatreba transakcijami afnal...  ;D

Helenca,

zelo lepo od tebe, da se trudis, da problem ne bi izgledal tako ogromen. Res, Bog ne daj, da si nakopljemo davcno inspekcijo, samo jaz sem resnicno verjela, da se bo poleti kaj premaknilo v smeri bazena. Zato me resnicno zanima, kam gre nas denar! >:(

:'( apemaya

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #194 on: July 14, 2007, 10:09:06 AM »
Ker vidim, da je sedanji računovodja zašuštral finance, se javljam kot novi. Treba je čimprej porihtat stvari, da bo vsaj božičnica če ne regres  ;)

Jane,

jaz sem se pripravljena odpovedat regresu in bozicnici, samo da imamo bazen. A bos zrihtala? :)