Author Topic: TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/  (Read 86854 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: TRANZITI LUNE /komu lunca danes nagaja?/
« Reply #60 on: January 19, 2007, 08:09:26 AM »
19. januar petek ...

ob 5.01 sta se poljubila Luna in Sonce .. Mlaj v znamenju Kozoroga, takoj nato pa je luna vstopila v prazni tek ... enako tudi sonce, saj bo sonce jutri že v znamenju VODNARJA

ob 7.16 je luna vstopila v vodnarja, mlaj in luna v vodnarju pa nakazujeta nekoliko manj prilagodljivosti v odnosih, tako da nam bo šla na živce samota, ko bomo šli v družbo, nam pa tudi ne bo prav.
Do poznega popoldneva, ko bo za večjo razigranost za nekaj popoldanskih ur poskrbel Merkur ki bo v konjunkciji z Luno. Klepeti in obiski bodo uspešni predvsem za zračna znamenja.

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #61 on: January 19, 2007, 08:43:30 AM »

Me pa zanima, kako ga ti čutiš

Res, mogoče že precej vpliva tranzit neptuna na moj ASC, čeprav je ASC na 26 stopinji vodnarja in ga še ni zadel, vpliv pa je pri tako počasnem planetu mogoče čutiti. Ne morem rečt nič določenega, natalno je sicer neptun na meji med sedmo in osmo, zato niti ne vem, kam bo najbolj sekal?

Je pa res, da ga trenutno čutim na luni, mogoče tako bolj zaspano obdobje, vendar, če gledam v karto, se mi čez čas prične odpirat, kar nehat ne morem, to je poglabljanje duhovnosti, mogoče spoznaš pravo resnico. ::)

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #62 on: January 19, 2007, 11:59:37 AM »
 ;) uf super, jaz grem ravno na probo moje poročne obleke, upam, da mi bo merkur pomagal, da najdem pravo  ;)

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #63 on: January 19, 2007, 01:47:01 PM »
;) uf super, jaz grem ravno na probo moje poročne obleke, upam, da mi bo merkur pomagal, da najdem pravo  ;)

mogoče bo precej vodnarskega pridiha pri okusu, če pomisliš, da je dons v vodnarju luna, merkur, venera in neptun. ;)

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #64 on: January 19, 2007, 03:28:39 PM »
Fino, fajn...ne iščem neke klasične obleke, sicer hočem kremaste barve...ampak vseeno malo bolj moderno  ;) Vodnar je sodoben tip, mi bo našel nekaj odbitega  ;D

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #65 on: January 19, 2007, 08:29:02 PM »
 ;) evo našla obleko...ta bo taprava  ;)...sem jih probala že kar nekaj, pa sem za danes imela kar dober občutek...in res sem jo našla  :) juhuuuu  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #66 on: January 20, 2007, 07:28:15 AM »
Sončk .. a nas ti mal dražiš ali resno misliš  ???

20. januar, sobota ... Luna raste in je v Vodnarju

Ob 12.01 gre sonce iz praznega teka in prestopi v znamenje vodnarja. Prvi aspekt naredi sicer šele v torek /sekstil Luna/.

Sobota bo tekom dneva prav energetsko dober dan. Najprej Luna konjunkcija Neptun, ko bomo nekoliko zasanjani in bo deloval že zgodaj popoldan, potem proti večeru Luna konjunkcija Venera, ko bomo postali bolj razigrani, družabni in klepetavi .... želeli bomo na kakšen izlet, zabavo, družbo.
Ob 22.34 pa bosta Luna in Saturn v opoziciji. Se pravi, da bomo čutili vpliv že okog 8.ure zvečer, nekoliko pesimizma, strogosti in prepovedi se nam obeta.

Preživite lepo soboto.
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #67 on: January 20, 2007, 09:02:01 AM »
 :) ne, sem resno našla tapravo obleko...sem zelo vesela, ker sem obiskala že 3 salone, pa nisem nikjer našla tisto kar iščem. Včeraj pa sem končno našla...evo vam dam link, da boste vidli http://www.krinolina-sp.si/vsebina.php?G=-1097.4&SIMG=33&SGRP=1...upam, da mi je uspelo ...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #68 on: January 20, 2007, 07:32:27 PM »
Tea danes si zadela, mene res ven vleče  ;D

Sonck blagor se tebi, jaz se še vedno ne morem odločiti  ???
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #69 on: January 20, 2007, 08:06:15 PM »
Druzabno obarvan dan je bil danes. :)
Sonck in Jane --> vidve se bosta porocili?  ::)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #70 on: January 21, 2007, 08:12:23 AM »
21. januar, nedelja - luna raste in ob 9.49 vstopi v znamenje Rib

V dneh ko potuje luna po znamenju rib si je treba vzeti dovolj časa za počitek, kajti če bo v tem času preveč dela, postanemo sitni in živčni. Fino je, da se ukvarjamo z glasbo, meditacijo, jogo, slikanjem, sprehodi, plavanje.

Prevladuje sočutje in toplina, prevevajo nas romantična čustva, ponavadi potrebujemo nekoga, ki mu lahko pripovedujemo svojo zgodbo in če ne se počutimo zapostavljeni in spregledani.

Občutljivi del telesa je psiha in stopala.

Ponavadi se dobro počutijo Ribe, Raki, Škorpijoni, biki in Kozorogi

Ob 15.38 luna naredi sekstil z Marsom

ta aspekt bo povečal telesne strasti, po glavi pa se bo podilo polno načrtov, ki jih bomo želeli z navdušenjem narediti. Aspekt traja približno dve uri pred dovršitvijo.

Lepo nedeljo vam želim
www.Astro-Star.net

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #71 on: January 21, 2007, 12:25:19 PM »
meni zadnja dva dneva, pravzaprav od petka dalje ne prinasajo nic dobrega.
S prijateljem se nikakor ne ujameva, dobila sem kup ocitanja, napadanja.
Sem pa izkoristila to vse skupaj in sem glasno povedala tudi jaz svoje mnenje.  >:(
Rezultat? da je vse skupaj posteno zmedeno, vlece nas skupaj a obenem vsakega na svojo stran.

Cel smorn :(

Offline Anima

• Uporabnik
  • **
  • nevarnost je povezana s količino energije
« Reply #72 on: January 21, 2007, 07:20:07 PM »

tudi pri meni je vse zameštrano  :'(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #73 on: January 22, 2007, 08:32:23 AM »
22. januar, ponedeljek  -  Luna raste in je v Ribah

Celodnevni vpliv Venere v opoziciji na Saturna ste nekateri čutili najbrž že včeraj, no danes pa bo vsekakor deloval kot preizkušanje ljubezni, nezaupanje ljudem, ki jih imate radi. Strahovi, sumničenja, blokade in ovire.
Nekoliko bo omilil ta aspekt, ki bo seveda tudi pod celodnevnim vplivom Merkur v sekstilu z Jupitrom, tako da se o nezaupanju lahko vsaj mirno pogovorite in rešite zadeve kljub vsemu bolj optimistično kot pa bo zgledalo.

Tako da en tak srednje razpoložen dan pravzaprav, ko nas bo najbrž metalo iz enega razpoloženja v drugega.

Bodite pa pozorni na naslednja dva dneva......

Letošnje leto imamo v smislu elektivne astrologijie zaprto. Torej preko celega leta nekako ni prav ustreznega termina, v katerem bi lahko začeli karkoli novega:
npr. selitve, menjave služb, poroke, pomembne nakupe ...... vse kar bi bilo pač novo za nas.
Poglejte si razpredelnico retrogradnih planetov, v kombinaciji z dvemi mrki pa imamo zaprta vrata.

Torej: Jutri gre luna v Ovna ..... prvi njen aspekt po vstopu v ovna je krasen sekstil s soncem
To astrologi vedno iščemo!
24. pa je krasen dan, rastoča luna v ovnu, in seveda prekrasni aspekti, ki omogočajo nove premike, dobre dogovore, dajanje pobud, itd......

Torej 24. januar je v tem smislu najboljši dan v celem letošnjem letu. Potem se res lahko poslovimo od ugodnih dni v nadaljevanju, in sicer do nekje spomladi leta 2008.
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #74 on: January 22, 2007, 10:19:00 AM »
Na mojem koledarju že piše: 24.januar - DOBER DAN ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™