Author Topic: Amon edini bog  (Read 16364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Amon edini bog
« on: January 03, 2007, 04:53:22 AM »
Gledal sem na števce in med drugim našel, da je nekdo iskal stran http://www.duhovni-svet.si/ No, potem sem šel še sam na njo in dol sem si potegnil vse tri govore v MP3. Nekako sem razočaran, ker je poleg govora tudi tekstovno na njihovi strani veliko tega napisano enostransko, nasedejo pa jim seveda najbolj naivni ljudje.

Kot kaže gre za versko sekto, ki podpihuje.  Spodaj bom dodal nekaj iz njihove strani.

Samo eden in edini bog je Amon. Vsi tisti bogovi ki jih ljudje obožujejona različnih koncih sveta, so navadna izmišljotina. To so prazne besede, ki nimajo trdne podlage. Vsi ljudje, ki se zatekajo k raznoraznim bogovom, prosijo in hvalijo zaman. Ničesar kar ljudje slavijo, obožujejo se zatekajo ničesar nima pomena, če ne izrečeš besede Amon. Beseda Amon je zapisana v starih spisih vendar so to ljudje spregledali, Amona so popolnoma ignorirali in to je največja napaka ki so jo naredili. Zatekli so se k nekemu božanstvu imenovali so ga bog ki pa nima nobene veze z Amonom. Samo pomisel na Amona, stvari že tečejo. Amon je vesolje, je stvaritelj vesolja je edina pravilna izgovorjena beseda. Njegovih zakonov na zemlji ne more nihče uveljavljat nihče jih ne more priklicati. Vse poteka po njegovih zapisih kateri so določeni.

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline laomin

• Uporabnik
  • **
Re: Amon edini bog
« Reply #1 on: January 03, 2007, 08:44:56 AM »

Odlično,odlično  Andres.Ti si kakor naša  Fjolca,nič ti ne uide?!

Res je teh Bogov kar na pretek;Realijani hvalijo samo Maitrejo,tu Amona,krščani Edinega Boga in Jezusa,Jehova svojega,muslimani Alaha,vzhodnjaki Šivo,BUDA in še na tisoče itd. da koga ne užalim.

PO mojem je prav tako,dokler sem in smo  na takem svojem dojemanju sveta.Težav imamo največ z sprejemanjem novega prepričanja,novih navad in nenazadnje novih  neznanih ljudi.

Ker pa smo  zadnjič dobili posnetek vpogleda v prostranost doslej neznanega vesolja ,se mi poraja  za "MENE" edino pametno novo prepričanje,da naj vsi svojega BOGA prosijo naj vendar stori za zemljane to kar nas edino lahko veseli in nam da poleta za nove dni; DA SE VSI MED SEBOJ SPOŠTUJEMO IN IMAMO RADI ter DA BI  TAKOJ SPREVIDELI  KATERI ŽE SEDAJ RABIJO NAŠO  POMOČ IN DA BI  NAMESTO OROŽJA PROIZVAJALI HRANO, STANOVANJA IN  ZDRAVILA TER NAMESTO NAKUPOVALNIH- SPROSTITVENE CENTRE.

Vsem nam različnim pa vsaj za  začetek   STRPNOST do drugačnih.

BOGOVOM  HVALA

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #2 on: January 03, 2007, 10:22:38 PM »
Laomin,

vse kar si napisal v zgornjem postu PODPIŠEM!

LP vsem Taja

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #3 on: January 03, 2007, 11:08:43 PM »
Slavko Gorenc, biokibernetik je pred mnogimi leti zapisal, da verske sekste naredijo iz človeka beto. Slednje v njegovem jeziku pomeni nekaj kar je nasprotno od dobrega, torej slabo.  In bio sistem teh ljudi je merlij kot od vseh nas ostalih. Ti ljudje imajo povišan beta potencial in kaj hitro postanejo bolniki. Je pa tudi en parameter kjer  se vidi podvrženost neki skupini ali osebi. V Los Angelesu so imeli pred desetimi leti sekto in tistikrat jih je kar nekaj istočasno naredilo samomor.  Vsi ti ljudje so bili z oslabljenim bio sistemom, torej beta ljudje.
Ta Amor slovenska sekta verjetno ni istega pomena se ne spoznam, a vendarle gredo v skrajnost in to je fanatizem, fanatiki pa so v vsaki verski skupnosti in seveda tudi zunaj religijskih krogov.

Andres
« Last Edit: January 04, 2007, 12:32:22 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #4 on: January 04, 2007, 06:43:24 AM »
Zdaj bom verjetno nekaj zamešala, no pa me boste popravili a ne? Sama sicer knjige nisem brala, mi je pa razlagala kolegica, ki je brala evangelij po Judi v katerem naj bi pisalo, da Bog o katerem mi trenutno govorimo ni pravi in podobne stavri kot so opisane na tej strani, sicer ne vem ali je bil omenjen Amon kot pravi Bog ali sem zdaj kar nekaj skupi povezala od ne vem kje  ??? ???

Vem, da je rekla, da knjige ni prebrala do konca, ker se ji je zdelo kar nekaj.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #5 on: January 04, 2007, 05:18:57 PM »
Itak se v vsaki civilizaciji in pa tudi v vsaki kulturi najdejo ljudje, ki ravno o bogu ne soglašajo  z drugimi.  Naša generacija oziroma ljudje tega časa nobene verske zablode, ali celo zarote ne bo odpravila. Vsak naj se pač zase in za svojega boga drži. Če meni, da ga sploh ima.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #6 on: January 06, 2007, 01:33:46 AM »
Jaz sem Bog. Sam svoj Bog. Častim se tako, da uživam življenje, prijetne prijatelje, ženo, otroka, lepe dneve skratka vsak trenutek je cerimonija in svet je moja cerkev.
Vi ste tudi vaši bogovi?
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #7 on: January 06, 2007, 02:01:46 AM »
Hja Lord, če bi le vsak tako mislil. Vendar pri tej sekti tolernace ni, le pranje mozga z enim bogom, ki vlada vsem. Vsaj kolikor sem lahko na njihovi strani videl.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #8 on: January 06, 2007, 11:33:48 AM »
E ja Andres... časi so taki ;)
Al ti perejo možgane na dnevniku ali pa v sekti!

Kako bi lahko imenovali naše početje? Čiščenje možganov? Prav bi bilo Odpiranje možganov. :D

Offline Ivan

• Novinec
  • *
« Reply #9 on: January 06, 2007, 01:00:55 PM »
Prebral sem članek iz  spletne strani o novo organiziranem kultu, ki je prevzel Amona. To ime pa izvira  iz  staro  egipčanske  vere, ki  pa  ima  osnovo  v  starih  sumerskih  zapisih, najdenih  pri arheoloških izkopavanjih v  starih  mezopotamskih  mestih, na   glinastih  ploščicah  v  klinopisni pisavi  in filozofije jogijev, ki je po več  tisoč letih nastanka  človeštva, ko so se  Arijci naselili na Azijski  planoti, takrat so  Tantrične zapise združili z prastarimi  zapisi človeštva VED (najstarejši spisi človeštva);kot jih znanost priznava in tako oblikovali sistem Joge.
Tantra kot prastara znanost se  ukvarja z različnimi sistemi s katerimi povečamo hitrost človekove evolucije, ima  ezoterično  osnovo, ta  pa  je  podlaga  vseh  poznejših  verstev. Cilj  tantre  je  bil spremeniti vsako aktivnost v življenju v dejanje duhovne prakse. Tvorec in organizator  filozofije jogijev, je bil  Indijski filozof  Patandžali v 2 st.p.našim štetjem.(Joga, yoga (sanskrt Igo « zveza, vpetost«)) kot Indijska praksa duhovne koncentracije in meditacije,ki želi s popolnim obvladanjem telesa in psihe obvladati duha.
Pišejo,da so raznorazni bogovi izmišljotine,kar velja tudi za Amona. Kdo naj bi bil Amon? Njegov izvor je v stri egipčanski veri, ker predstavlja sonce, izvira pa iz  staro Sumerskih virov. Pišejo tudi o »bogu«  Amonu, ki pa ni  bog  pač  pa ga  predstavljajo  kot  stvaritelja  vesolja.  Pristaši te vere, zavračajo vse  druge  religije  razen seveda njihove. Stare okultne vede nas učijo,da  so vse  vere pozitivne, daj naj bi jih vodile k  svojemu  notranjemu  očiščevanju. Dejansko pa gre v tem primeru za  mešanico  staroegipčanske vere, pomešane  s  Kabalo ( židovska  vera ), ki  naj  bi  bila drevo življenja, odnosno frekvenca popolnega reda in predstavlja vse  dimenzije v vseh časih, kar naj bi bil bilo 10 sfer, 10 kvalitet bivanja,ki se odražajo v človeku in v vsemu stvarstvu.V kabali govorimo o nihanjih, frekvencah neskončne svetlobe v kateri je skrita vsa modrost:«kako je bo ustvaril svet.«

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #10 on: January 06, 2007, 03:16:08 PM »
Poučen post Ivan.   Vem, da se na starodavne stvari spoznate, vendar ko sem poslušal mp3 iz omenjene spletne strani pač nisem mogel mimo tega, da gre za popolno pranje mozga s prepričevanjem o samo enem bogu. Nihče nam ne more potrditi njihov prav, tisti pa, ki so že vključeni v sekto bržkone ne morejo ali nočejo zanikati tam objavljenega.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #11 on: January 08, 2007, 04:33:51 PM »
Moram priznat da sem s težavo prišel do polovice napisanega o Amonu...
Brez večjih težav lahko povem, da tipi nimajo pojma kaj delajo. Vsekakor pa delajo veliko škodo! Namreč vmes je pisanih dosti stvari, ki so resnične, žal, ko jih pomešaš z bedarijami postanejo same bedarije! Kar v končni fazi privede do tega, da še tisto malo svete resnice, ki so jo rasvetljeni ljudje z muko spravili v vsakdanje razumevanje in s tem dvignili splošno zavest, tej "bedaki" blatijo!
Kot da bi se trudil ljudem dopovedati dejstva o reinkarnaciji in potem se najde eden, ki jih zlorabi za svoje čaščenje "edinega" (vnovičnega) boga...

Kot sem že rekel, jaz sem svoj bog. Če imam možnost svobodne volje, jo bom tudi uporabil in ne bom se "cvru" v nobenep peklu, ker sem se sam tako odločil. In če bog "amon", alah, ra ali katerikoli, hoče imeti sužnje in svoj terarij na nekem zakotnem planetu, naj mu bo. Pač stran ne morem. Če pa misli da bom delal kar on hoče, potem se moti.

In ker boga poznam osebno, vem kakšen je in nisem še slišal nikogar, da bi o njem govoril resnice. Sploh pa samozvani preroki....

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #12 on: January 08, 2007, 04:46:30 PM »
Moraš vsaj en mp3 poslušati. Predvsem 1. ali morebiti 3., se ne spomnim več dobro.   Potem ti bo še bolj jasno vse to o pumpanju naroda.  Žalostno je, da se med njmi verjetno najdejo kakšni, ki so zašli iz prave poti in se tako obrnili na pomoč. Eventuelno tudi tisti, ki so doživeli kaj slabega, kot prva skupina pa so tudi oni našli ravno to sekto. Toda, ko jim enkrat mozek sperejo je že prepozno.

Spomnim se sodelavca, ki je bil v neki uradni Aleluja cerkvi oz. verski skupnosti.   Ves napiflan je bil ta dečko, le Biblija po vzoru te cerkve je obstojala, za kaj drugega ni bilo prostora.  Kaj čemo.   No, nekoč sem ga vprašal kaj bi bilo, če bi bi se zaljubil do ušes v žensko, ki bi imela vse zanj ustrezajoče specifikacije, le ena bi bila takšna, ki nebi bila v sorazmerju z njim.  Ta specifikacija naj bi bila, da je ženska muslimanske vere in moli na tepihu večkrat na dan.   
No, dečko ima enako izpran mozek  kot verjamem teli pri Amonu in mi je v hipu odgovoril.   "Če bi takšno žensko spoznal, bi v hipu izbrisal vse kar muslimanskega v njej." Pa smo spet tam kot pred  1000 leti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lipicanka

• Novinec
  • *
  • zivljenje je preprosto
« Reply #13 on: January 09, 2007, 03:26:43 PM »
kot da bi poslusala mojega sodelavca ki vedno rece jaz sem bog,in zato je toliko angelev okili mene. ;D
ne skrivaj se za kalupi,sprejmizivljenje tako kot je ,ne skusajbiti nekdo ki nisi,predvsem neigraj.....bodi kar si,in ljubezen bo sledila sama od sebe

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #14 on: January 09, 2007, 11:10:39 PM »
kot da bi poslusala mojega sodelavca ki vedno rece jaz sem bog,in zato je toliko angelev okili mene. ;D

Ta je pa zelo lepa fraza!!! Še je upanja na tem svetu ;)