Author Topic: KNJIGA POHVAL IN PRIPOMB  (Read 37111 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
KNJIGA POHVAL IN PRIPOMB
« on: January 12, 2007, 12:43:35 PM »
Ko bi radi izrazili svoje mnenje o forumu, delovanju posameznih članov ali koga k temu spodbudili , karkoli in kogarkoli pohvalili ali grajali, lahko to napišete tukaj.
Pogumno torej. :)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
Re: KNJIGA POHVAL IN PRIPOMB
« Reply #1 on: January 16, 2007, 09:34:27 PM »
Izkoristila bom to rubriko in se osebno zahvalila za neprecenljivo pomoč REGINI, ki jo nudi skozi interpretacijo mojih sanj in si s tem zasluži veliko pohvalo.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #2 on: January 16, 2007, 10:18:51 PM »
Princes, kaj naj rečem? Vsaka razlaga, ki se človeka "dotakne", je zame velika spodbuda, ko pa si vzame še toliko časa, da nanjo iskreno odgovori, je tista njegova misel enakovredna vsaki pohvali.
Kljub vsemu se ti zahvaljujem za to javno priznanje in ti želim mirne noči.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #3 on: January 21, 2007, 02:54:18 PM »
Forum je super, ni kaj drugega za dodati! Imam pa eno vprasanje, nisem vedela kam ga naj uvrstim, zato bom kar tukaj. Ob profilu uporabnika se lahko vidi "Karma", pa em zanima kaj pomeni leva stevilka in desna.
Hvala, lp
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #4 on: January 21, 2007, 02:58:20 PM »
To sem pa že napisal Azra.   http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,34.75.html

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Selena

• Novinec
  • *
« Reply #5 on: January 27, 2007, 03:02:00 PM »
Rada bi napisala samo to, da morda res nisem opazna vsak dan, zato pa takrat, ko sedem pred računalnik in pregledam ta forum, rada preberem vaše komentarje in prispevke. Ne bom se zgovarjala, kako mi zmanjkuje časa, da bi več prispevala (čeprav to drži :D), vem pa, da še nisem rekla zadnje besede. Hvala za vse, kar dajete od sebe. Vsak pač po svojih sposobnostih, izkušnjah in željah.
Če človeka nekaj sili leteti, se nikoli ne bo plazil.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #6 on: April 02, 2007, 08:30:29 PM »
Moram pohvaliti preureditev foruma. Lepo, vidno je vse ...  ::)
Zanima pa me - pri uporabniskem profilu; opazila sem, da imamo nekateri clani izpisano "moon kin" in "moon oracle", seveda za vsakega drugacen opis. Se ta opis pridobi za st. prispevkov ali so kaksni drugi kriteriji?
lp :-*
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #7 on: April 02, 2007, 09:01:49 PM »
Smo te pogrešali Selena.  Ob plačilu bi mi prav prišel tudi kakšen psihološki nasvet, tebe pa od nikoder.  Hmm.  :)

Azra.  Tisto kar piše o znakih je kombinacija samo za tiste, ki so vpisali rojstni dan. Program tako sam po sebi določi astro znamenje in pa še ostala znamenja oziroma znake nekih chijev ipd.   Je pa res, da sem čez vikend več takih malih stvari namontiral, tudi google video bi morebiti šel, vendar še ni izdelan za zadnjo verzijo foruma.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #8 on: April 03, 2007, 07:19:44 PM »
super. vsec mi je!
lp

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #9 on: June 30, 2007, 05:31:55 PM »
nim ne pohval ,ne pripomb  ;D
ostaja naj tiha meglica",žuborenje znanja in interesa druzenja
let it be

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #10 on: July 01, 2007, 12:32:47 PM »
 Dopade se mi ta forum, večkrat pokukam sem:)

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #11 on: July 02, 2007, 12:35:01 PM »
Moram reci, da sem kot neka lutalica, sad me ima, sad me nema, ampak vedno znova ko pridem na ta forum, mi je vsec ker je tako prijateljsko vzdusje.Da kljub temu da ni anormno stevilo ljudi in kljub vcasih razhajanjih v mnenjih, se da vse na nekem kulturnem nivoju dogovoriti in pomeniti. Vsec mi je ker ste tu vsi v prvi vrsti LJUDJE! Na nekaterih drugih forumih se mi zdi da so ze malo pozabili cemu je namenjen forum in da clani niso stevilke ampak ljudje!

Vsec ste mi! Od glave do pete ;)

Patrik

• Guest
« Reply #12 on: July 11, 2007, 11:14:20 PM »

Živjo vsem! :D

Moram priznati, da me je forum že od prvega dne resnično in popolnoma prevzel. Končno sem našel svoj kotiček in spoznal ljudi, ki jih zanima isto, kot mene! :) Vsi ste tak odprti in pripravljeni na odgovore! Res ste kull! ;D Moram pa vam vseeno priznati, da ste še vi in forum edinole vzrok, za kaj grem sploh na net! Zelo sem ponosen na vas! ;)

Lep pozdrav vsem pa še bodite naprej to kar ste! -iniciativni in kull še naprej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

lp

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #13 on: November 17, 2007, 12:14:05 AM »
Knjiga pohval...

ena velika pohvala vsem ki se trudite in pišete na ta naš prekrasen forum :D

Me par dni ni bilo pri računalniku, pa so se prispevki kar dobro namnožili, si je bilo treba prav plansko vzeti malo več časa pa prebrati, je škoda zamuditi, same zanimive stvari.

Pa hvala za "pluske" v karmi  ::), sem zelo prijetno presenečena.

... in pripomb:
teh pa nimam, bp

Lep vikend vsem, nensi

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #14 on: November 17, 2007, 01:33:51 AM »
Knjiga pohval...

ena velika pohvala vsem ki se trudite in pišete na ta naš prekrasen forum :D

Pa veš, da tudi ti nič ne zaostajaš, nensi?  Nisi ostala neopazna. Zelo lepo nabiraš poste  ;D

Pa ne samo to, da nadaljujem bolj resno. Na to našo knjigo pohval radi pozabimo in lepo, da si jo malo osvežila,  ;) zato bodo verjetno tvojih misli veseli vsi, ki jih bodo prebrali, ne samo tisti najbolj aktivni.  :-[
Vendar bi izkoristila priložnost in se bolj kot za pohvalo vsem nam zahvalila tebi, ker si popestrila naš forum, mu dala del svoje energije in duše.
Lepo te je brat, zato ti hvala za ves svoj čas, trud in znanje, ki ga podajaš na tako prijeten, topel in dostopen način, da so angelčki zdaj vedno z nami.

In konec koncev hvala ti, ker si med nami. :)
www.sepet-sanj.com