Jaz imam verjetno najmanjšo željo. Med nami je vsak teden več in toliko novih članov. Vsi vemo, da dobrodošel je vsakdo, toda množica teh novih članov pride k nam zaradi konkretnega vprašanja, ki ga tudi postavi nakar navadno odgovor kaj hitro dobi. Vseeno je za kaj gre, vedeževanje, astrologija, razčlemba sanj, navadno ti ljudje po prejetem odgovoru tudi izginejo.
Ker vsi vemo, da vsakdo od vas nekaj iz svoje stroke ali zanimanja tudi zna, bi v tej knjigi želja rad še enkrat napisal, da se tudi novi člani pokažete oziroma nam predstavite vaše kvalitete. Vseeno je za kaj gre, zagotovo je v vas nekaj kar vas odlikuje. Nekaterim sem to že prej povedal, a so bili tudi užaljeni, vsak posamično pa se bržkone zavedamo, da je vsak odgovor čas, ta pa kot vemo je denar. Za vas se tu kot vem dela zastonj, torej nekdo svoje bankovce podaja za množico.
Imam še eno željo. Kar zadeva konkretno astrologije, bi želel, da se tisti bolj specializirani med seboj povežejo, pišejo o konkretnem vplivu, primeru, planetu in ne le odgovarjati nam ostalim, saj tako boste ravno astrologi odnesli največ.
Ravno tako velja za vse sanjske intuziaste. Kar zadeva mene lahko odprete malo šolo sanj, oziroma si posamezne simbole razčlenjujete skupno. Ta pot je bila precej dobro začrtana na starem forumu, tu kot vidim, se vse skupaj nekako težko postavi na stare tirnice.
Vaš portir:
Andres