Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
MARS in njegovi tranziti
Tea:
Najbrž da jo boš menjala Lisbona. Če je Luna vladarica tvoje 6 hiše, pa prehod Jupitra preko P Lune v trigonih na P Venero, P Sonce in Venero, v sekstilu na Plutona, Vozel, Luno in Urana, v konjunkciji z T Plutonom in P MC ... in seveda P Luna v trigonu na Venero itd..... da vsega sploh ne pišem.
Torej glavna za menjavo službe sta Luna in Jupiter, kot vladarja tvoje 6 in tvoje 10 hiše. Progresiran MC imaš pa v Kozlu, Saturn pa dela /bo delal/ sektil in sektil na Luno.
Poleg tega je T Uran zdaj v "napadu" na tvoje Sonce in sili k spremembam ciljev in življenjskih usmeritev.
Tako da službo boš najbrž menjala, neglede na vse. Saj človek konec koncev potrebuje izzive.
Lisbona:
--- Quote from: Tea on September 13, 2007, 06:20:56 AM ---Najbrž da jo boš menjala Lisbona. Če je Luna vladarica tvoje 6 hiše, pa prehod Jupitra preko P Lune v trigonih na P Venero, P Sonce in Venero, v sekstilu na Plutona, Vozel, Luno in Urana, v konjunkciji z T Plutonom in P MC ... in seveda P Luna v trigonu na Venero itd..... da vsega sploh ne pišem.
Torej glavna za menjavo službe sta Luna in Jupiter, kot vladarja tvoje 6 in tvoje 10 hiše. Progresiran MC imaš pa v Kozlu, Saturn pa dela /bo delal/ sektil in sektil na Luno.
Poleg tega je T Uran zdaj v "napadu" na tvoje Sonce in sili k spremembam ciljev in življenjskih usmeritev.
Tako da službo boš najbrž menjala, neglede na vse. Saj človek konec koncev potrebuje izzive.
--- End quote ---
Hvala Tea,za tole obsežno analizo mojih P planetov. :)Planeti so resnično na moji strani. :)
Sj mam resnično feeling v sebi,da prihaja zopet čas menjave službe..Tako mora biti..zgleda...
Sam full nek strah čutim v sebi in zelo sem neodločna ...ne vem... ::)
Vem,da bom imela možnosti...ker sem že z oktobrom ponuja ena..sam nisem še prepričana ali naj grem ali naj ostanem... :-\
Tea:
Ja nič.... odločiti se boš morala pa sama ;D Sicer pa se Mars retro obrača v tvoji 6 hiši. Mogoče je povezano z nečim, kar nisi uspela dokončat, pa boš morala v tem obdobju.
Lisbona:
--- Quote from: Tea on September 13, 2007, 02:05:48 PM ---Ja nič.... odločiti se boš morala pa sama ;D Sicer pa se Mars retro obrača v tvoji 6 hiši. Mogoče je povezano z nečim, kar nisi uspela dokončat, pa boš morala v tem obdobju.
--- End quote ---
Sj vem,da je odločitev na meni. ;)
Rabim čas.Nočem kr neki na hiter naredit.Morem se tud psihično pripravit..Ker spremembe jz resnično sovražim...ampak vem,da so potrebne...
Sj bo...bolj počasi in premišljeno bom delovala tokrat. ;)
Tea:
Uh, upam, da boš vsaj dvakrat prebrala kar si napisala ::) :o
premišljeno in počasi /z uranom na soncu in neptunom na marsu/ ;D ;D ;D ;D ;D si pa res faca
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version