Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

MARS in njegovi tranziti

<< < (16/67) > >>

Lisbona:

--- Quote from: Tea on September 13, 2007, 02:22:04 PM ---Uh, upam, da boš vsaj dvakrat prebrala kar si napisala  ::) :o

premišljeno in počasi /z uranom na soncu in neptunom na marsu/  ;D ;D ;D ;D ;D si pa res faca

--- End quote ---

Tea..sam jz mam včasih tud dolgo lajtngo. ;D
Trikrat sem prebrala kaj sem napisala ,pa še nisem poštekala kaj ti misliš s svojim postom????
Neptun vem ,da dela počasi...sam uran pa prinaša spremembe ...nepričakovane...

Dans sem poslala eno prošnjo..Pa da vidimo,če me bodo poklicali na razgovor..
Ko bom postavljeno pred dejstvo se bom lažje odločila.Taka sem...

Tea:

--- Quote from: Lisbona on September 14, 2007, 01:49:02 PM ---
--- Quote from: Tea on September 13, 2007, 02:22:04 PM ---Uh, upam, da boš vsaj dvakrat prebrala kar si napisala  ::) :o

premišljeno in počasi /z uranom na soncu in neptunom na marsu/  ;D ;D ;D ;D ;D si pa res faca

--- End quote ---

Tea..sam jz mam včasih tud dolgo lajtngo. ;D
Trikrat sem prebrala kaj sem napisala ,pa še nisem poštekala kaj ti misliš s svojim postom????
Neptun vem ,da dela počasi...sam uran pa prinaša spremembe ...nepričakovane...

Dans sem poslala eno prošnjo..Pa da vidimo,če me bodo poklicali na razgovor..
Ko bom postavljeno pred dejstvo se bom lažje odločila.Taka sem...

--- End quote ---

Neptun ne dela počasi, pod njegovimi aspekti tavamo v megli.

Lisbona:

--- Quote from: Tea on September 14, 2007, 02:18:21 PM ---
Neptun ne dela počasi, pod njegovimi aspekti tavamo v megli.

--- End quote ---

To je pa tolk res... >:(
In jz sem resnično v neki megli...trenutno..ne vem ne kam ,ne kaj ,ne zakaj..Čist izgubljena sem..
Vsaj glede službe..In to mi ni niti najmanj všeč.. :-\

Neptun je še hujši kot saturn...po eni strani... ::)
Pri saturnu vsaj vemo na čem smo...

Tea:
Tukaj se pa globoko strinjam s tabo. Meni je že 10 let na delu in še drugo leto bom morala prenašat njegovo meglo. Hm, po drugi strani je pa tud fajn, da se ti zdi "malo morgen" tale live tukaj  ;D

Lisbona:

--- Quote from: Tea on September 14, 2007, 03:55:11 PM ---Tukaj se pa globoko strinjam s tabo. Meni je že 10 let na delu in še drugo leto bom morala prenašat njegovo meglo. Hm, po drugi strani je pa tud fajn, da se ti zdi "malo morgen" tale live tukaj  ;D

--- End quote ---
10 let... :o grooza...
Sj jz  ga bom mogla prenašat še kr neki let zgleda...Do 2009 bo na mojem natalnem marsu...
No potem bo neki časa mir...potem pa sledi obisk merkurja in sonca..in to še vedno v 1.hiši.. ;D 8)

Res mi gre na živce tale neptunčič...čeprav zdj imam zadnje čase spet veliko več energije..
Vsak dan v naravi prehodim 10 km..in mi full paše..Hitra hoja... :)
Ker poleti in spomladi sem bla pa čist brez energije..in to prav zaradi njega... >:(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version