Author Topic: MARS in njegovi tranziti  (Read 100086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
Re: MARS in njegovi tranziti
« Reply #90 on: October 03, 2007, 02:07:31 AM »
Teas, vesh se vzorno, trezno pripravljam,da sprejmem vse kar je realno, od nezrelega odrascanja drugih, do že zasidranih karakternih shem odraslih torej, hvala mojemu nadebudnemu očesu ;D
izvenserijski pozdrav :D
raj je voda, pa ja ne bo komandiral/la, voda je zvita, pride v vsako špranjo, zalije vsako luknjo samo,da je prisotna, zascitnisko se muva ,da si odobri prostor med ljudmi, lakko voda rabi kaj dodatkov,da postane okusna :)
veliko se da napisati o vodi, samo zaupati vodi prej ne kot da. voda pogasi ogenj, zemljo opije,
veter jo osuši, naj voda ne postane mocvirje.
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #91 on: October 04, 2007, 08:23:52 AM »
Ja kaj pa imaš toliko proti vodi hihi  ::) Saj včasih je pa prav, da se v takem obdobju, ko je mars šibak malo odpočijemo. To napoveduje samo mirno zimsko spanje brez pretiranih pretresov.... poglobitev vase, premlevanje svojih občutij itd....
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #92 on: October 11, 2007, 01:36:29 PM »
Tea, kako smatraš, da vpliva tranzit marsa na severno lunino zanko v raku?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #93 on: October 11, 2007, 01:46:31 PM »
Tea, kako smatraš, da vpliva tranzit marsa na severno lunino zanko v raku?

Kadar govorimo o karmičnih vozlih, potem moramo nujno upoštevati temo osi /rak-kozorog/

Torej Severni vozel v Raku pomeni, da oseba podzavestno pričakuje od drugih spoštovanje in občutdovanje, ki ga je vajena iz prejšnjih inkarnacij. Motivirajo jo prestiž, spoštovanje, dostojanstvo in družbeni status, saj je nekoč to živela in se za to trudila, torej je to znana tema, ki pa je seveda nezavedna. Torej poraz težko prenese, pogosto je kritična do ljudi, zato da bi zaščitila svojo ranljivost /poznamo lastnosti kozorga: navzven hladen, notri mehak/.

Severni karmični vozel v raku nas torej uči dajati, negovati, hraniti in sprejemati to isto tudi od drugih. Gre za prehod iz hladu /zima:kozorog/ v toploto /toplota, varnost: rak/.

Torej je karmična naloga dajati, varovati, ščititi itd.....

Ko so tranziti osebnih planetov retrogradni vemo, da se vrnemo v naš karmični vzorec. Torej je obdobje /tisti čas/ pravi, da se zavemo tega našega nezavednega in poskušamo preseči to dinamiko. Severna lunina zanka je namreč tista, katero moramo v tem življenju napolniti z energijo, zato tam, na tistem področju lahko, ko presežemo karmo, zaživimo najbolj srečno in izpolnjeno življenje.

www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #94 on: October 11, 2007, 02:20:57 PM »
Tea, kar je napisano drži kot pribito. To sama doživljam. :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #95 on: October 11, 2007, 02:31:31 PM »
Tea, kar je napisano drži kot pribito. To sama doživljam. :)

Tudi sama bom spoznala "notranjo dinamiko" te teme. Tranzitni Mars se mi namreč obrača točno na mojem progresivnem Marsu, ki pa je tudi retrograden.

www.Astro-Star.net

Offline oona

• Novinec
  • *
« Reply #96 on: October 12, 2007, 12:08:34 PM »
Včeraj je šel Mars čez mojo Venero. In kaj se mi je zgodilo? Nič, ta 525 -tič sem nesla popravit računalnik. Za izjemo, so mi ga tokrat popravili v enem popoldnevu. ???

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #97 on: October 12, 2007, 12:11:38 PM »
Včeraj je šel Mars čez mojo Venero. In kaj se mi je zgodilo? Nič, ta 525 -tič sem nesla popravit računalnik. Za izjemo, so mi ga tokrat popravili v enem popoldnevu. ???

Torej je Mars vseeno poskrbel, da je bilo vsaj hitro opravljeno  :D

Itak pa računalniki ... mhm retro merkur je že na delu. Meni danes obrača, da se vmes postaraš
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #98 on: October 12, 2007, 12:16:55 PM »

Itak pa računalniki ... mhm retro merkur je že na delu. Meni danes obrača, da se vmes postaraš

Ja retro merkur je že na delu, danes je prvi njegov delovni dan, čeprav že vpliva verjetno nekaj dni prej.
Moja nečakinja je kupila v četrtek avto. Kaj meniš Tea, je to nakup, ki bo prinesel nekaj težav z avtom?

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #99 on: October 12, 2007, 12:18:32 PM »

Ja retro merkur je že na delu, danes je prvi njegov delovni dan, čeprav že vpliva verjetno nekaj dni prej.
Moja nečakinja je kupila v četrtek avto. Kaj meniš Tea, je to nakup, ki bo prinesel nekaj težav z avtom?

bi si upala reči da ja.  :-\
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #100 on: October 12, 2007, 02:25:28 PM »

Hm, jaz pa poznam primer - od moža brat je kupil prejšnje leto nov avto ravno v času R merkurja. Takrat sem še jaz rekla, pa daj malo počakaj...ampak ni šlo...pa ga kje kupil in še danes zelo zadovoljen z njim...tako, da  ??? :-\...nimam pojma kaj bi rekla...

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #101 on: October 16, 2007, 08:30:10 AM »
[

No naj povem, da sta prišla v Ljubljano, zapleti so se že pričeli, avta nista prevzela, ker ni bila pravilna barva ne zunaj, ne znotraj. V glavnem avta ni prevzela.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #102 on: October 16, 2007, 08:45:08 AM »
No, dobra novica.

najbolje je, da jima svetuješ, da naj se odločita za nakup avta šele v marcu 2008. Kajti zdaj imamo na delu še senco retro Marsa, ki bi lahko prinašal še težave z motorjem avtomobila povrh.
www.Astro-Star.net

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #103 on: October 22, 2007, 12:35:16 PM »
No, dobra novica.

najbolje je, da jima svetuješ, da naj se odločita za nakup avta šele v marcu 2008. Kajti zdaj imamo na delu še senco retro Marsa, ki bi lahko prinašal še težave z motorjem avtomobila povrh.

Ta retro mars bo verjetno ponagajl še kje drugje, ne samo pri nakupih.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #104 on: October 22, 2007, 01:19:24 PM »
No, dobra novica.

Ta retro mars bo verjetno ponagajl še kje drugje, ne samo pri nakupih.

To pa sem sigurna Lunca.
www.Astro-Star.net