Author Topic: Tranzit Jupitra  (Read 133287 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tranzit Jupitra
« Reply #225 on: June 22, 2012, 08:41:58 AM »
In kaj naj bi na to kazalo?

Oh, jupiter čez sedmo.  :) Pa še par drugih aspektov.  ;)
Ja kaj se ve, mogoče bo pa to enkrat "tista ljubezen iz otroštva".  :)
V vrtcu se je pa spet zatrapala, ja.  :D

Saj ni nujno da je "njena sedma" lahko je to tvoja četrta oz.deseta odvisno v keri hiši si  ;)

He he, ja meni gre  :J čez deseto lihkar.
Glede na to, da ima ona marsa v deseti, bo to najbrž mama ovnica?  ;)

Al zdejle mim sekam. ..?  ::)
No vidiš vse se ujema in je usklajeno  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #226 on: June 22, 2012, 09:02:04 AM »
 :So :kon :Sa, :Lu v :ko, mislim, da bo kar strmela k temu, da bo dosegla neko družbeno priznanje, nek status, to jo dela tudi prizemljeno in ji daje vztrajnost.  :Lu v drugi hiši, pomembno ji bo, da je materialno preskrbljena in še  :PL notri, ja. Lahko ji bo denar predstavljal moč, lahko se poistoveti s tem, da če ima denar ima tudi moč in lastno vrednost.
 :Ma direkt na MC, jaz mislim, da se bo res znala boriti za to, da bo vidna, priznana s strani družbe.
Drugače pa ima sedaj P  :Me v 9 hiši v  :Le:Me je vladar T  :J in še P :Ve ji bo prišla v  :Le v 9. hišo, ah tako da optimizma in občudovanja ji ne bo manjkalo.
Tudi T  :kv med  :So :Sa, :J in  :NE jo bo v življenju verjetno kar zaposloval.
 :J v :Sk:PL:st sta v recepciji, kar pomeni, da se dobro poznata med sabo in se na nek način podpirata.
Uf, še bi lahko pisala, ne vem kaj točno te zanima :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #227 on: June 22, 2012, 09:02:41 AM »
In kaj naj bi na to kazalo?

Oh, jupiter čez sedmo.  :) Pa še par drugih aspektov.  ;)
Ja kaj se ve, mogoče bo pa to enkrat "tista ljubezen iz otroštva".  :)
V vrtcu se je pa spet zatrapala, ja.  :D

Saj ni nujno da je "njena sedma" lahko je to tvoja četrta oz.deseta odvisno v keri hiši si  ;)

He he, ja meni gre  :J čez deseto lihkar.
Glede na to, da ima ona marsa v deseti, bo to najbrž mama ovnica?  ;)

Al zdejle mim sekam. ..?  ::)
No vidiš vse se ujema in je usklajeno  ;)

Mama - mars v deseti, v konj. z MC - ambiciozna mama?  ::) Oz. bo mama vplivala na njeno kariero.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #228 on: June 22, 2012, 09:27:50 AM »
Ni nujno da njena karijera lahko je samo družbeni status. Sej veš se boš veliko ukvarjala z njo itd.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #229 on: June 23, 2012, 06:20:12 PM »
Hvala Sanjalka, hvala Jane!
Ma počasi se spravljam k domačim nalogam iz astrologije... poudarek na počasi.  ;) Sicer stalno buljim v neke karte ampak nikoli se ne lotim sistematično, vedno po filingu nekaj ven vlečem. Zdaj se lotevam hčerine karte in iščem indikatorje za njen karakter med drugim, pa možnost ločitve staršev (to sem že našla  ;)) pa možnost študija v tujini glede na njeno strašno vedoželjnost (sem našla... no saj vem, da je zgodaj ampak... firbec je firbec), pa možnost selitev (itak da je not)... , pa možnost da greva obe skup v tujino ali pa vsi trije z možem (tud to mislim, da vidim), pa možnost brata ali sestre (je ne vidim - Neptun..., čeprav si zelo želi), itd. itd.
Ma ja, moja hčera "seka ven". Po obnašanju. Mora bit v ospredju oz. se niti pretirano ne muči s tem, to je pri njej čisto nekaj običajnega.
Včeraj se je spet na novo zaljubila na pikniku.  :D (čeprav je sicer že tri leta zvesta "možu" iz bivšega vrtca). Kar je sploh posebej zanimivo, odločno pokaže, ko ji je nekdo všeč. Ne zbira poguma, pač odloči se, da bo ta pa ta "njen", sproščeno pristopi k njemu, ga odvleče nekam bolj "na samo"  :D in čez cca 10 minut že skupaj spletata venčke iz deteljic in rišeta srčke v pesek.  :D Pa še bi se dalo naštevat.
Osvaja vse živo. Pri tem pa ni vsiljiva. Pomaga tistim bolj sramežljivim in jih opogumlja, da se vklopijo.
Ma zvenim čisto pretirano najbrž, ampak tako je. Lahko bi naštevala v nedogled. Neverjetno samozavest ima. Ni pa niti slučajno prevzetna. Vem, da se lahko z leti to še vse spreminja, jaz upam, da bo to samozavest in odločnost ohranila.
Se pa zelo ukvarjam z njo, ja.
Tkole na prvi pogled bi rekla, da sem jaz v njeni 10. hiši. Ampak moram še malo preštudirat.  ;)
Zelo jo opogumljam pri tem, da pokaže, izrazi svoja čustva,  npr. tudi kar se fantov tiče, da se svojih čustev ne bo sramovala (pri meni je bilo namreč ravno obratno), hodiva na igrišče in gledava fante  :D, se pogovarjam z njo kot z "majhno žensko" in ne z majhnim otrokom (jaz sem odraščala v obratni situaciji), jo opogumljam, da bo znala pokazat, kdo je in kaj je (seveda na obziren način). No upam, da bo delovalo na dolgi rok. Meni je tega zelo manjkalo in se mi je dolgo poznalo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #230 on: June 27, 2012, 05:04:08 PM »
Hi hi hi, hčera se je danes v vrtcu poročila s tremi.  :D :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #231 on: June 27, 2012, 06:28:01 PM »
Čez 10 stopinj mam že jaz  :J čez 7.  ::)
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #232 on: June 27, 2012, 06:43:36 PM »

Uuuu, Saša, bo pestro.  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #233 on: June 27, 2012, 06:48:29 PM »
Ja mojmu loverju je prinesel novo loverko.  :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #234 on: June 28, 2012, 09:18:04 AM »

HIHI, no glej da poročaš  ;)  Moj je v dvanajsti - angel varuh. Se je včeraj izkazalo, da mam res enega angela varuha.
Ko bo rišel v prvo bom pa res že fejst debela  ;D

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #235 on: June 28, 2012, 04:53:34 PM »

HIHI, no glej da poročaš  ;)  Moj je v dvanajsti - angel varuh. Se je včeraj izkazalo, da mam res enega angela varuha.
Ko bo rišel v prvo bom pa res že fejst debela  ;D

Hi hi super, to bo srečna in skrbno čuvana debelost.  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #236 on: June 29, 2012, 12:35:26 PM »
Ja mojmu loverju je prinesel novo loverko.  :D
[/quote

Je imel celo jupitrov povratek v 7. takrat.  :D
Zanimljivo.  ;)

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #237 on: February 24, 2013, 10:03:56 AM »
Pri meni T :J v 4.hiši, kmalu bo v eksaktnem trigonu z  :NE v 10.hiši.
 :J  je vladar 10. in 11. hiše ....

Glede na to, da je vladar 10. hiše bi lahkko prinesel tudi kaj pozitivnega glede službe...? mogoče, ko bo v 6.hiši?

aja

P :J je točno na mojem IC, v opoziciji z MC...tukaj bo še par let ?

v natalu je v 3.hiši, v  :B, aspektiran samo z  :Ma v 1.hiši.( :kv)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #238 on: February 24, 2013, 11:15:22 PM »
Moj  :J se bo tudi počasi premaknil v 6. hišo ... Pa  :Sa bo poskušal še drugič prečkati moj  :PL in  :Ve v 10. hiši ...
Upanje, da to prinese (zdaj pa res!!!) spremembe na poslovnem, in posledično zasebnem področju, ostaja.  ;)
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #239 on: February 25, 2013, 08:48:44 AM »
Moj  :J se bo tudi počasi premaknil v 6. hišo ... Pa  :Sa bo poskušal še drugič prečkati moj  :PL in  :Ve v 10. hiši ...
Upanje, da to prinese (zdaj pa res!!!) spremembe na poslovnem, in posledično zasebnem področju, ostaja.  ;)

Hehe, na tisto prečkanje bova mogle še malo počakati ;)
R :Sa in to prehajanje P :Lu:ko mi ni všeč..in ta nova (stara) lekcija, ki jo morm oddelat..mam jo poln k.. >:(, ker še nevem zavestno kaj točno se morm naučit iz nje. Vse gre tako počasi >:(

A bit če bolje.. :)