Hvala Sanjalka, hvala Jane!
Ma počasi se spravljam k domačim nalogam iz astrologije... poudarek na počasi.

Sicer stalno buljim v neke karte ampak nikoli se ne lotim sistematično, vedno po filingu nekaj ven vlečem. Zdaj se lotevam hčerine karte in iščem indikatorje za njen karakter med drugim, pa možnost ločitve staršev (to sem že našla

) pa možnost študija v tujini glede na njeno strašno vedoželjnost (sem našla... no saj vem, da je zgodaj ampak... firbec je firbec), pa možnost selitev (itak da je not)... , pa možnost da greva obe skup v tujino ali pa vsi trije z možem (tud to mislim, da vidim), pa možnost brata ali sestre (je ne vidim - Neptun..., čeprav si zelo želi), itd. itd.
Ma ja, moja hčera "seka ven". Po obnašanju. Mora bit v ospredju oz. se niti pretirano ne muči s tem, to je pri njej čisto nekaj običajnega.
Včeraj se je spet na novo zaljubila na pikniku.

(čeprav je sicer že tri leta zvesta "možu" iz bivšega vrtca). Kar je sploh posebej zanimivo, odločno pokaže, ko ji je nekdo všeč. Ne zbira poguma, pač odloči se, da bo ta pa ta "njen", sproščeno pristopi k njemu, ga odvleče nekam bolj "na samo"

in čez cca 10 minut že skupaj spletata venčke iz deteljic in rišeta srčke v pesek.

Pa še bi se dalo naštevat.
Osvaja vse živo. Pri tem pa ni vsiljiva. Pomaga tistim bolj sramežljivim in jih opogumlja, da se vklopijo.
Ma zvenim čisto pretirano najbrž, ampak tako je. Lahko bi naštevala v nedogled. Neverjetno samozavest ima. Ni pa niti slučajno prevzetna. Vem, da se lahko z leti to še vse spreminja, jaz upam, da bo to samozavest in odločnost ohranila.
Se pa zelo ukvarjam z njo, ja.
Tkole na prvi pogled bi rekla, da sem jaz v njeni 10. hiši. Ampak moram še malo preštudirat.
Zelo jo opogumljam pri tem, da pokaže, izrazi svoja čustva, npr. tudi kar se fantov tiče, da se svojih čustev ne bo sramovala (pri meni je bilo namreč ravno obratno), hodiva na igrišče in gledava fante

, se pogovarjam z njo kot z "majhno žensko" in ne z majhnim otrokom (jaz sem odraščala v obratni situaciji), jo opogumljam, da bo znala pokazat, kdo je in kaj je (seveda na obziren način). No upam, da bo delovalo na dolgi rok. Meni je tega zelo manjkalo in se mi je dolgo poznalo.