Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Tranzit Jupitra

<< < (15/84) > >>

Amedea:

--- Quote from: Lunca on December 05, 2007, 12:40:29 PM ---Ja žal je tko, jupiter da VEČ, ne samo Več dobrega, včasih tudi več sranja, meni je šel zakon po vodi s tranzitom jupitra preko 7 hiše.  ;)

--- End quote ---

Lunca, jaz sem imela največje težave takrat, ko je šel v mojo 7.h. Saturn. Ko je njegov prijem popustil, je vse skupaj šlo v normalne vode.

Jupiter v 12.h. pa bi me moral verjetno bolj izolirat, mi dati več modrosti (kolikor jo lahko kot blondinka vsrkam vase  ;D)...... ?

...
Ma kaj sem spregledala ali pa res ni odprte nobene teme o tranzitih Plutona? Rada bi nekaj vprašala.. ma je treba verjetno odpreti novo temo.

Tea:
Če ni, se jo naredi. Izvoli  ;D

Amedea:
Hvala, sem ravno našla odgovor na tvoji strani.  8)

Zanimalo me je namreč, kako se interpretira tranzit Plutona preko ASC.

Zdaj se mi približno sanja.. ampak to je treba doživeti...  ;)

Tea:
Ja, če doživimo so seveda spekti bolj jasni.
Vsak aspekt Plutona v tranzitu deluje destruktivno, s tem, da ko mine deluje zelo konstruktivno na temo, ki se je dogajala, spreminjala, transformirala itd....
Torej v tranzitu se nam "meša".
Pluton je planet usode. Tukaj nič ne moremo, še manj pa se mu upiramo. Zato je dobro, da sprejmemo tisto kar nam odnaša /amputira/, pa da se čimprej vključimo nazaj v svoje življenje.
Pluton pač zahteva abolutno resnico /dosti huje kot Saturn, čeprav sta oba planeta smrti/, ne dovoljuje zhavljačevanja, sprenevedanja in upiranja. Če mogoče kakšnega Saturna lahko speljemo na led in ga doživljamo v drugem krogu, je pri Plutonu kaj takega nemogoče.

Lunca:

--- Quote from: Amedea on December 05, 2007, 01:35:42 PM ---8)

Zanimalo me je namreč, kako se interpretira tranzit Plutona preko ASC.

Še ne vpliva v tvojem primeru, ti se zanimaš za nekaj časa vnaprej?

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version