Author Topic: NAŠ DOM - najbolj ustrezno bivanje  (Read 30846 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: NAŠ DOM - najbolj ustrezno bivanje
« Reply #60 on: March 19, 2007, 07:41:48 PM »
a to...hvala helena. ampak jaz ne najdem tega atlasa  :( lahko posljes link?
hvala
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #61 on: March 19, 2007, 08:26:55 PM »
IC pade (dvakrat crta): cez Iran, arabsko morje, Oman, navzgor do Kazahstana, ter na desni cez Afganistan navzgor do Uzbekistana.

ce pogledam samo pod karto evrope, IC ne najdem. je to pravilno? V Ameriki pade cez Mehiko in otocje srednje Amerike do juga ...
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #62 on: March 19, 2007, 08:35:08 PM »
hvala helena ... zelo je to zanimivo. namrec vzhod me zelo zanima. izrael npr. moja destinacija, do katere se zal nisem prisla. pa jordanija..pokrajina toskane in juzne francije mi je res zelo vsec, a na vzhod me vlece nekaj drugega. sama ne znam povedati kaj. tudi glasba npr z arabskim pridihom. mogoce sem nekako povezana z vzhodom, pa se ne vem na kak nacin. ::)

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #63 on: March 19, 2007, 08:38:57 PM »
Ko sem kliknila na Iran:
This is also a good place for you to get in touch with your family history and your origins.

Bi se preko IC crt lahko videlo tudi prejsnje zivljenje?

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #64 on: March 19, 2007, 09:08:09 PM »
ja karmicna astrologija...to je ze druga zgodba.
to je res zanimivo-skoz buljim v ta zemljevid  ;D

Offline Amedea

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Omnia mea mecum porto.
    • Ponovno povezani
« Reply #65 on: November 27, 2007, 07:17:25 AM »

..........., kajti pri tem se niti ne vežemo preveč na eno lokacijo in nam tudi ni težko zaživet na novi, kot npr. kakšnemu biku, ki težko zamenja.

To je definitivno res.  ;D Zame je še dopust stresen, ker se je treba seliti za nekaj dni...  ;D

Drugače pa mora biti hiša svetla, prostorna.. Ker je vladar Bika Venera, imam po zidovih seveda svoje umetnine.
Poleg tega pa ne bi mogla živeti v pritlični hiši ali stanovanju - to je pa verjetno povezano z mojim ASC v Kozorogu.

Zanima pa me, katero znamenje ali planet je povezano z kraljevsko modro barvo, ker je to moja najljubša barva pri opremi prostorov tako doma, kot tudi v pisarni?  Je ta barva res povezana z Jupitrom?

Glede na to, da imam Sonce v Ovnu, mi torej kot pokrajina ustreza nekaj bolj pustega in divjega - torej sem za to inkarnacijo čisto pravilno izbrala Kras?...  ;D Hec.. no ja, pa še Saturna imam zraven, pa Severni vozel... alora se res ne bom dosti selila, ker imam življenjsko nalogo prav tu..  8)

Lp, Amedea
The Reconnection™ & Reconnective Healing™ Practitioner

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #66 on: November 27, 2007, 09:13:59 AM »

..........., kajti pri tem se niti ne vežemo preveč na eno lokacijo in nam tudi ni težko zaživet na novi, kot npr. kakšnemu biku, ki težko zamenja.

To je definitivno res.  ;D Zame je še dopust stresen, ker se je treba seliti za nekaj dni...  ;D

Drugače pa mora biti hiša svetla, prostorna.. Ker je vladar Bika Venera, imam po zidovih seveda svoje umetnine.
Poleg tega pa ne bi mogla živeti v pritlični hiši ali stanovanju - to je pa verjetno povezano z mojim ASC v Kozorogu.

Zanima pa me, katero znamenje ali planet je povezano z kraljevsko modro barvo, ker je to moja najljubša barva pri opremi prostorov tako doma, kot tudi v pisarni?  Je ta barva res povezana z Jupitrom?

Glede na to, da imam Sonce v Ovnu, mi torej kot pokrajina ustreza nekaj bolj pustega in divjega - torej sem za to inkarnacijo čisto pravilno izbrala Kras?...  ;D Hec.. no ja, pa še Saturna imam zraven, pa Severni vozel... alora se res ne bom dosti selila, ker imam življenjsko nalogo prav tu..  8)

Lp, Amedea

To, da ne moreš živeti v pritličju je povezano s tem, da gre vladar IC v opozicijo z Uranom. Poleg Venere je tudi Merkur = stopnišče, stopnice ...

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Amedea

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • Omnia mea mecum porto.
    • Ponovno povezani
« Reply #67 on: November 27, 2007, 09:41:27 AM »
Verjetno bo to. Tudi ko smo pred 20 leti  ko smo načrtovali hišo, sem hotela bivati zgoraj..  ;D

Mičkeno trpim v službi, ker sem v pritličju.. ma se zna zgoditi, da bomo zidali nov objekt in sem šefu že povedala, da želim pisarno na vrhu in po možnosti vsaj eno stranico celo v steklu - za razgled..  ;D

..
The Reconnection™ & Reconnective Healing™ Practitioner

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #68 on: November 27, 2007, 09:58:05 AM »
 ;D Glede na to, da ti P Merkur hodi v 6 hišo, ti bo uspelo  :)
www.Astro-Star.net

Offline sandrina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #69 on: December 07, 2007, 11:46:42 PM »
kmalu se selim, imate kak namig o tem kako bi naj opremila stanovanje, da bo bivanje prijetno.......

4.hiša v kozorogu na 14.stopinji-prazna

lp in hvala

« Last Edit: January 06, 2008, 10:16:04 PM by sandrina »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #70 on: December 08, 2007, 02:18:38 PM »
Sandrina, tako pa to ne gre. Bom vseeno rabila kar celo tvojo karto.
www.Astro-Star.net

Offline sandrina

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #71 on: December 09, 2007, 01:47:27 AM »
no sem se kar namučila za prilepit zadevo gor ???

« Last Edit: January 06, 2008, 10:15:32 PM by sandrina »

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #73 on: September 29, 2011, 09:03:38 AM »
Iz naftalina bom potegnila to temo. Nekje je Tea že obširno pisala, ampak ne najdem. Sem včeraj zvečer iskala, pa sem obupala. Gre se za potencialne selitve, oz. kolikokrat se je nekdo selil in predvidevanje, kakšen naj bi bil nov dom...... Moj mož se je večkrat selil. Vendar stalno bivališče je menjal samo 5 x.
2 x je bil za dobo 1 leta prijavljen na začasnem bivališču (vojska in šola) vse to je izven stalnega bivališča.

Da ne flancam, ali se začasna bivališča šteje ali ne?

ang:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #74 on: September 29, 2011, 09:20:31 AM »
Dobrodošla Ametist

Mislim, da smo v enem času imeli težave in smo nekaj postov izgubili, med drugim v temi o domu.

Glede selitev je približno tako, kot se štejejo partnerstva. Nekateri tradicionalni astrologi jemljejo npr. pri tem samo poroke, druge zveze pa dajejo v 5 hišo. Pri mojem delu pa nekako sama presodim in po dinamiki hiš potem ugotovim, ali lahko štejem hiše naprej ali ne. Predvsem gre za to, da jemljemo tista partnerstva, kjer partnerja čutita da delujeta, načrtujeta in si delita vse tisto, kot bi si, če bi bila poročena.

Pri premikanju hiš za selitve pa je nekako podobno. Sama menim, da je veliko odvisno od tega, kako bivališče jemljemo. Če ga imamo za svoj dom, če vanj vlagamo nekaj svoje energije /lahko tudi z pohištvom ipd...../ potem se seveda šteje vsaka selitev in če je le-ta toliko časa trajajoča, da lahko šteje.

Sicer pa se poslužiš logike in proučevanja. Simbolika ti mora povedat, kako bo vse skupaj funkcioniralo.

Moj R Merkur v 9 kot vladar 4, me je večkrat vrnil nazaj na "staro" mesto

Prav ta Merkur npr. govori o tem, da sem v času srednje šole šla stanovat k teti - pa tam nisem bila niti prijavljena npr.

6 hiša se mi začne v Raku, Luna gre v 3 /teta/ - Luna opozicija R Merkur - vračanje nazaj domov itd.
www.Astro-Star.net