Author Topic: 2 HISA - Lastnina, zasluzek  (Read 37814 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: 2 HISA - Lastnina, zasluzek
« Reply #15 on: June 07, 2007, 02:09:22 PM »
Jaz imam v 2. hiši Saturn. Zaradi tega naj bi bila zelo varčna. Samo roko na srce... sploh nisem :-[ oziroma če se zamislim, sem vse prej kot to. Zadnje čase pa je na firmi manj dela, posledično manj denarja in potem smo... no ja tik pred bankrotom :-\ :-X. Eh ja bo že bolje.
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #16 on: June 07, 2007, 02:32:57 PM »
Se strinjam s Heleno. Saturn v 2 sploh ni aspektiran, najbrž ga zato težko uporabljaš, bi pa prav prišel glede na Merkurjevo situacijo.

Da je pa štala bila in še v teh poletnih mesecih bo, bo kriv T Plutona na vladarja tvoje 2 hiše.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #17 on: June 07, 2007, 03:16:31 PM »
Pri tebi je pomoje bolj problem, da nikoli ne veš koliko ga imaš ali pa zapraviš več kot imaš. Zaradi merkurja, ki gre v ribe in še v kvadrat z neptunom. Ja, Saturn verjetno predvsem pravi, da si, kar se finančne situacije tiče, bolj omejena. Vendar ne vidim, da bi ti delal kakšno hudo štalo v smislu skoparjenja ali varčnosti.

Tebi bi največja vrednota v življenju morala biti skrb za zdravje in zdravo življenje (devica 02). ;D
Res je, nikoli ne vem koliko bom naslednji mesec dobila ven... Pa zapravljam tudi (preveč) rada. Sicer ne zase, rajši kupim kakšna nova oblačila otrokoma (predvsem starejšemu, ker jih ima mlajši preveč) ali pa pesjanki že stoti komplet ovratnica+povodec, kosti, piškote,... ::)
Se strinjam s Heleno. Saturn v 2 sploh ni aspektiran, najbrž ga zato težko uporabljaš, bi pa prav prišel glede na Merkurjevo situacijo.

Da je pa štala bila in še v teh poletnih mesecih bo, bo kriv T Plutona na vladarja tvoje 2 hiše.
Potem lahko računam, da bo jesen kaj boljša za finance?
Hmmm skrb za zdravje... Morala bi, ker imam še 101 problem, pa se delam kot da mi nič ni in šibam dalje ::).
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #18 on: June 07, 2007, 03:35:26 PM »
A lahko še jaz nekaj vprašam? Kako kaj meni kaže na finančnem področju? Septembra sem bom verjetno zaposlila za polovični delovni čas, hkrati pa razmišljam o s.p.-ju (tam enkrat konec septembra, začetek oktobra), da bo malce več legalnih financ. A mi kaj dobro kaže?
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Lisbona

• Novinec
  • *
« Reply #19 on: June 07, 2007, 04:24:49 PM »
Ne bi rekla da je ravno neizprosna. Ne vem zakaj jamraš....
Imaš ovna na vrhu 2. hiše. Torej v osnovi hočeš hitro biti finančno samostojna in neodvisna od kogarkoli, zatorej iščeš hiter zaslužek. Takoj. Včeraj prepozno. ;D Ker preko tega sebi postavljaš vrednost. Sama sebi sem vredna toliko, kolikor hitro lahko pridem do denarja.
O istem govori tudi tvoja Venera. Dispozitor in vladar 02 gre pa v 1. hišo. Denar te sam najde (umestitev), se ne rabiš pretirano matrat. Če le ti hočeš, lahko zaslužiš denar. Kadarkoli.
Dela pa kvadrat na Uran (nepotrpežljivost) in kvadrat na Jupiter (nikoli zadost).
Easy come easy go.  ;D

<- teh dveh aspektov sploh nimaš.

Zmernost in malce potrpežljivosti ne bi škodilo...  ;) ;D

Drugače men denar niti ni tolk pomemben v življenju....je pa res,da hočem in tudi sem finančno samostojna in neodvisna ..Raje umrem kot,da sem odvisna od nekoga...To je grozen občutek.. :-\

Helena...kako to ,da nimam teh dveh aspektov:
luna opozicija venera
venera opozicija pluton

Jz sem skoz misla ,da jih mam...Čudno to...No,boljš za mene...itak... ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #20 on: June 08, 2007, 10:12:04 AM »
Ne bi rekla da je ravno neizprosna. Ne vem zakaj jamraš....
Imaš ovna na vrhu 2. hiše. Torej v osnovi hočeš hitro biti finančno samostojna in neodvisna od kogarkoli, zatorej iščeš hiter zaslužek. Takoj. Včeraj prepozno. ;D Ker preko tega sebi postavljaš vrednost. Sama sebi sem vredna toliko, kolikor hitro lahko pridem do denarja.
O istem govori tudi tvoja Venera. Dispozitor in vladar 02 gre pa v 1. hišo. Denar te sam najde (umestitev), se ne rabiš pretirano matrat. Če le ti hočeš, lahko zaslužiš denar. Kadarkoli.
Dela pa kvadrat na Uran (nepotrpežljivost) in kvadrat na Jupiter (nikoli zadost).
Easy come easy go.  ;D

<- teh dveh aspektov sploh nimaš.

Zmernost in malce potrpežljivosti ne bi škodilo...  ;) ;D

Drugače men denar niti ni tolk pomemben v življenju....je pa res,da hočem in tudi sem finančno samostojna in neodvisna ..Raje umrem kot,da sem odvisna od nekoga...To je grozen občutek.. :-\

Helena...kako to ,da nimam teh dveh aspektov:
luna opozicija venera
venera opozicija pluton

Jz sem skoz misla ,da jih mam...Čudno to...No,boljš za mene...itak... ;)

Aspekte si lahko prebereš v tistem trikotniku. Tudi tam ni zapisa, da bi imela ta dva aspekta.  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #21 on: June 10, 2007, 06:18:10 PM »
Če bi le vedela Mojzes, kaj imaš zares postavljeno v 2. hiši
v natalu ni 2h, je pa le tam kot sem navedel" ..

:)
« Last Edit: July 05, 2007, 06:01:24 PM by Mojzes »
let it be

Patrik

• Guest
« Reply #22 on: June 10, 2007, 06:21:20 PM »

No,te pa mi lahko pomagate pri razlagi. ;) V drugi hiši imam samo luno, ki leži v znamenju škorpiona, deloma pa mi je šla 2 hiša še v leva! Dobro ali slabo!? ;)

si pišemo in lp

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #23 on: June 11, 2007, 11:31:41 AM »

No,te pa mi lahko pomagate pri razlagi. ;) V drugi hiši imam samo luno, ki leži v znamenju škorpiona, deloma pa mi je šla 2 hiša še v leva! Dobro ali slabo!? ;)

Na vsak načina je položaj lune v drugi hiši en pokazatelj, da ti je področje lastne in finančne vrednosti precej pomembno, vendar vemo, da tam kjer je luna, je situacija precej spremenljiva.

Ne razumem pa, kako misliš, da ti je šla druga hiša v leva, a to pomeni, da je velika od leva do škorpiona, a misliš, da mogoče v solarcu v levu??

Patrik

• Guest
« Reply #24 on: June 11, 2007, 02:12:18 PM »

Ja, lunca :) 2 hiša je vlka od leva do škorpiona. Luna pa je v škorpionu! Upam, da je to vredi??? :D

Lp

Patrik

• Guest
« Reply #25 on: June 11, 2007, 03:29:19 PM »
Hej, hej Helena! ;)

Res je kar si napisala! :o Denar mi ne predstavlja dobrine, res je da je fajn, če ga imaš, a nisem tisti tip človeka, ki hrepeni in hlini po bogastvu! Če mi je usojeno, da bom imel denarja, te ja, če pa ne, pa kaj zaj! :) Samo, da bom prišel skozi. Res pa je, da me skrbi glede tega! Bo ali ne bo...? Zanima me, kak kaj vidiš za moj poklic...? ;D Vidim,da si super razlagalka!!!! ;)

lp
« Last Edit: June 11, 2007, 03:50:11 PM by Patrik »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #26 on: June 11, 2007, 03:37:50 PM »

Hej, hej Regina! ;)

Hej, hej, Patrik! A si ti malo na mene mislil?  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #27 on: June 11, 2007, 03:40:38 PM »
Veš, da! ;D Na vse vas noč in dan mislim! Res ste kull! Končno sem našel kotiček med vami, ki vas zanima isto, kot mene! ;)
Vem, ja! Malo sem ze zmotil! Upam, da mi Helena in Regina oprostita?:)

lp
« Last Edit: June 11, 2007, 03:51:02 PM by Patrik »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #28 on: June 11, 2007, 08:00:07 PM »
Saj se nič ne bunim, samo vprašala sem.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #29 on: June 11, 2007, 10:44:07 PM »
 Se vem, ja! :) Malo sem v štresu pa kako stvarco zamenjam! :D A obljubim, častna, da se to ne ponovi več! :D ;D

lp