Eno vprasanje: verjetno je tudi zelo pomembno kateri planeti so v posamezni hisi. Sem brala, da je 9.hisa povezana s tujino- torej potovanja, odnosi s tujci, tudi bivanje v tujini. Naj povem, da je tujina del mene in moje identitete. A se to tudi vidi kje v karti?
In kaj pomeni, ce sta mars pa saturn v 9. hisi? Kot laik bi rekla, da sta to dva mocna planeta. Lahko iz karte zvemo tudi, ce je na obzorju partnerstvo (poslovno ali ljubezensko) s tujcem?
hvala punce!
Jaz bi rekla, da partnerstvo s tujcem ni ravno dobro zapisano. Mars in Saturn tvorita vrh T kvadrata, ki v enem kotu zajema retrogradno Venero. Čeprav pa moram priznat, da je dispozicija dobra, torej lahko tekom življenja poskušaš obvladovati tudi ta T kvadrat.
Čisto sigurno pa se ti bo v prvem delu življenja pojavljalo kar nekaj težav v partnerskih odnosih in ljubezenskih zvezah. Težave se bi znale pojaviti ob prehodu disonatnih tranzitov ali progresij. Bodi pozorna, kako bo deloval Saturnov povratek. Kajti tema bi se znala potem pojavljati vsakih 7 let.
Letos pa ti bo situacijo zapletal T Neptuna, ki se bo postavil v veliki križ z tvojim T kvadratom.
Tako da vsekakor nasvet, da se ni primerno vezati, ne poslovno in ne osebno. Verjetno pa si to že občutila že v letu 2006.
Škoda da nisi prilepila kombinacijo z progresijami in tranziti.