Povabilo na joto seveda še velja. Lahko ti jo postrežem po plači. Ne verjamem, da bi šlo plačo talat na pol želodec.
O krasno, zagotovo ne gre tega spregledati.
Na Brniku sem ravno bila in rezervacija je veljavna in ok. Torej prihajam na joto, po plačo, regres, novo astrološko knjigo.... hm dela bo več kot dovolj. Pripravi monokel in lečo. 
Predvidevam, da je tudi tastatura zdaj že spucana. 
Mimogrede, nujno potrebujem nekoga, da me pri koktajlih zamenja v tem času. Se kdo javi?

Kot kaže gre zares. Išče se torej sposobno bitje za strežbo na šanku v času dopusta naše kelnarce Helene. Testatura je še stara, tu poleg mene na tleh je, sak pred kratkim sem dobil novo. Bi pa bilo zanimivo gledat kako boš prečekirala to mojo staro.

.
Ravno tako je na tleh leča tako, da je najbližje portirnice.
Jota sicer še ni narejena, je pa doma vse kar potrebujem za pripravo le te. Nenazadnje, četudi bi jo delal v času tvojega dopusta je tu kot vemo astrološka literatura, ki ti bo nedvomno krajšala čas. Pač, ob snidenju vsekakor dobiš tudi plačo in regres, ne morem pa to trditi za.
Mimogrede. Predlagam da ostalim zaposlenim pred plačo potalaš tvoj koktejl s katerim si tu v hotelu nedvomno zaslovela.
[youtube=425,350]uMO86BxksPs[/youtube]
Andres