Author Topic: Hotel Spletni simbol II.  (Read 89918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Hotel Spletni simbol II.
« Reply #240 on: May 22, 2007, 09:52:04 PM »
Točno Apemaya. Nekako dopustniško smo vsi po vrsti razpoloženi. Sam sicer opletam z daljnogledom okoli, vendar videti ni nikogar, oziroma je tu in tam kdo le občasno. No, priznam. Na daljnogledu se je v zadnjem času nabral prah, saj nabiram več kilometrine kot ostrovidnosti. ;D

O bazenu smo resda že govorili, v prvi vrsti pa nam manjka personala, ki  bi pazil na red in higieno.  Tudi meni ni najbolj okusno ko skuham sam,  zato pa sem pred časom povabil Heleno na joto o kvaliteti pa je mislim, da že govorila. Nisem pa vedel, da naš kuhar Laomin lahko zataji pri pripravi jedi.  :)

tvoj Portir:  Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #241 on: May 22, 2007, 10:31:19 PM »
Jaz pa imam za "spucat" preostanek hotela. Eh ja čiščenja nikoli ni konec ;)
lp
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #242 on: May 22, 2007, 10:40:27 PM »
Očitno smo vsi zelo zasedeni. Bar je umazan, Tejka ravnokar tepihe sesa, na daljnogledu se nabira prah, kuharja ni na spregled, torej je v hladilniku brez dvoma hrani že rok potekel.  Še dobro, da imamo take, ki se na astrologijo spoznajo. Slednji namreč rok ne poteče. Lahko pa kaj zamudiš.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #243 on: May 22, 2007, 10:55:24 PM »
Tole s tastaturo je vredno posebne obravnave, saj mnogi ne vedo, ali ne pomnijo za kaj pravzaprav ravno tastatura.

Naš član Hišnik je pred časom napisal, da ni aktiven, ker da čisti tastaturo in da je med drugim našel notri kocine.  No, posnemal sem ga in za vraga, tudi sam sem poleg drobtin, nohtov, praha našel enako kot on.   Torej. Vsi, ki kocine še imate ali ne. Počistite si tipkovnico in poročajte kako zanemarjeno ali nezanemarjeno je vaše delovno mesto..

Helena.  Gledam notri in začuda, zdi se mi zelo čista.  Kot vem si tudi ti tipkala tule ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #244 on: May 22, 2007, 11:06:55 PM »
O ne. Kar tako pa ne zabrišem sledi tistih ki z mojo miško vozijo. ;D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #245 on: May 23, 2007, 06:52:47 AM »
No, jaz sem med tednom tukaj. Za vikende sem si izborila frej, konec koncev imam pomočnico, lahko pa tud čistilka mal pospravi po sobah.  ;D :P

Andres, po moje nujno rabimo en jakuzzi in savno, pa seveda kopališkega mojstra. Se da to nekako spravit skozi proračun  ???
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #246 on: May 23, 2007, 03:27:21 PM »
Tea. O tem smo govorili že predhodno kot vem zato še kot večja zanimivost.  Savna bi šla skozi v tem proračunu, medtem kaj pomeni jakuzzi, se mi niti sanja ne. 
Mislim, da si si pošteno izborila tvoj dopust sedaj za vikend.

Helena.  Resnično je razlog nekje drugje. ;D
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #247 on: May 23, 2007, 08:09:47 PM »
Portirnica ima posebno mesto na tem svetu in v okviru našega hotela le ta velja kot Vatikan v svetovnem merilu.   To vse pomeni, da je portirnica dostopna vsakomur, jota se resda dela, ne more pa vsakdo tod okoli brisati prahu.  Naj samo pripišem, da imam že kar nekaj časa pod tipkovnico koverto s 300€ in kreditno kartico.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #248 on: May 24, 2007, 05:58:55 AM »
Tea. O tem smo govorili že predhodno kot vem zato še kot večja zanimivost.  Savna bi šla skozi v tem proračunu, medtem kaj pomeni jakuzzi, se mi niti sanja ne. 
Mislim, da si si pošteno izborila tvoj dopust sedaj za vikend.

Helena.  Resnično je razlog nekje drugje. ;D

Jah Andres, priprave na tvoj prihod tečejo. Bo pa eno veliko presenečenje in fotoaparat prinesi s sabo. Najbrž bi bilo dobro, da kakšno skupno fotko prilimamo na forum.  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #249 on: June 08, 2007, 03:18:07 AM »
Kot Portir na dopustu sem se odločil pogledati situacijo v našem hotelu. Za čuda, miši, niti mačke ne plešejo, kar me še posebej veseli. Pravzaprav, če ste vsi v podobnem razpoloženju kot midva z Barmanko Heleno, drugače niti ne.  Še pomnim, da mi je včeraj ob 23:30 skuhala resnično dobro kavo, nočem pa zaostati, in tačas sem pristavil že za naslednjo.  A kdo bo spal ste vprašali?  Hmmm.  ;D Midva z Barmanko kajpak, saj ure minejo kar hitro.  Jutri popoldan nameravava v Ljubljano, zato, če kdo iz našega plemenitega hotela želi okusiti njeno Radensko,  naj le pokliče v popoldanskih urah.  Na tem mestu nebi želel objaviti trenutne mobilne številke, lahko pa se naju sredi Ljubljane dobi tudi prek mesidža. 00 354 862 4200

Vaš Portir:  Andres   

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #250 on: June 13, 2007, 01:53:53 PM »
Helou!

Kako ste? Vse poteka po pricakovanjih? Torej sedite v baru in pijete koktejle? Lenarite na vrtu- pod marelo seveda ;D Lepo, me veseli, da znate uzivati, ko portir ni na svojem mestu :D

No, jaz sem imela malo problemov s tem mojim polzem racunalniskim in naj bi sedaj kolikor toliko hitro delal. Po mnenju kolega racunalnicarja je bil ze pred leti cas, da bi ga zamenjala :-[

Andres, kako kaj tvoj obisk v Sloveniji? Si opazil kaksno spremembo? Kot recimo sedaj bos odletel z letalisca Joze Pucnik :) Se kaj? :D

Uzivajte vsi, macka in misi, ki ga zurajo, ko macke ni ;D

apemaya

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #251 on: June 14, 2007, 11:56:58 AM »
Jutro! oz za ene ze Dober dan, a ne Helena ;D

Ce bos imela kaj drv odvec, se priporocam. Nikoli ne ves kaksna bo zima ;D

Nekaj sva se s portirjem pogovarjala o srecanju v sloveniji, vendar potem nisva nic dorekla. Sicer pa ce imate cas naslednji teden, bi se lahko kaj dobili v LJ. Lahko dopoldne, saj popoldne nimam obveznosti v LJ. No, ce zjutraj ne bi imela casa, bi bila pripravljena priti tudi popoldne.

No, zmenita se s portirjem, pa sporocita kateri datum vama ustreza. Pa se to: Vec nas je lepse bo.

lp

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #252 on: June 14, 2007, 01:39:36 PM »
Dobro jutro.  Vesel sem, da miši ne plešejo, ko mačka spi. :)  Res sva se dogovarjala o srečanju v tem času, toda kaj morem, za organizacijo se in prijavil nihče.  Zase vem le, da bom čez vikend zaseden, danes greva z barmanko na drink v Ljubljano zato upam, da bo do večera tudi kaj konkretnega namiksala. :)  Drugi teden Apemaya bi šlo, vendar ne prej kot v torek. Dopoldne pa tudi meni preveč ne ustreza, ker preprosto spim dlje kot ostali. :)

Tvoj portir:  Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #253 on: June 15, 2007, 12:44:32 PM »
zivijo!

naj ti bo Andres, se bomo pa dobili popoldne ;D

Je vceraj barmanka namiksala kaksen dober koktejl?

lp apemaya

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #254 on: June 15, 2007, 01:33:59 PM »
:)  No, lepo Amemaya. Problema kot vidim ni, zato se bomo dogovorili za en dan v naslednjem tednu.  Barmanka zadnje čase ne miksa tako hudo, saj koktejli so že pripravljeni in tako kot nalašč pridobiva na zdravju brez posebnega truda. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858