Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo

Hotel Spletni simbol II.

<< < (41/69) > >>

Tejka:
Tejka za šankom. Samo ne vem, če ni nevarnosti, da začnem utapljati svojo depresijo v alkoholu in bom kaj kmalu pod njim  :P
lp
T.

Andres:
Nevarnosti absolutno ni. V tem primeru bi bila depresivna ravno Helena, a tega ženskega, recimo mu že pravila, nekako ne opažam.   Torej Tejka. Pogumno naprej z obračanjem flaš in miksanjem tebi priljubljenega koktejla ;D.

Andres

Andres:
Po krajšem premoru me zanima kako kaj naš hotel stoji?   Daljnogled tu seveda je,  slabo pa je videti vse zaposlene.  Za natakarico Heleno vemo, da je na dopustu, tudi rože so sveže dekorirane celo na pultu malem pultu ob portirnici, tako da vse to kaže, da nekaj živeža kljub semu v hotelu še je.

Vaš Portir:

Andres

Andres:

--- Quote from: Tejka on April 13, 2007, 05:01:42 PM ---Ja, sem že mislila, da moje računalo "štrajka". Prav panično sem pogrešala hotel ;)
lp
T.

--- End quote ---

Tejka.  Tvoja delovna vnema je v času nadomeščanja izredno visoka. Takih stvari Portir seveda ne more pozabiti in želel bi da bi v kratkem prišla na četudi erotično masažo. Ali celo več kot to.  Moja osebna negovalka bi te lahko upedenala, če čutiš potrebo za tem. :)

Andres

Tejka:
Bom ob priliki sprejela povabilo. Imam kar veliko dela, čeprav je danes hotel kar nekam prazen.
lp
T.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version