Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Hotel Spletni simbol II.
apemaya:
No, no tole me pa res veseli, g.Portir, da tudi moski kuhajo.
Se mi pa poraja vprasanje, ko gledam tole Joto: Meni se zdi tale jota prevec rdeca. In sedaj se sprasujem, le kaj sta delala, da je postala tako rdeca. Dobila sem obcutek, da sta oba precej mezge notri stisnila in ne samo kelnarca. :o
Saj pozata tisti rek: Too many cooks spoil the broth ;D
No, saj ce je bila vseeno dobra, potem se toliko bolje ;)
lep pozdrav obema!
Andres:
Brez jote si kelnarca še dopusta nebi privoščila, kar pomeni, da je bila slednja le dobra vaba za še boljšo medsebojno mezgo. :) Da pa jo je za malenkost malo preveč v joti priznam, kar ne pomeni, da gre za to kriviti moško kuharsko roko, temveč bolj kot to, praznenje zadnjih zalog mezge. :)
Portir
apemaya:
in kdaj ti prides malo na obisk, da bomo vsi poskusili tvojo specialiteto? A te bo kelnarca, kaj nagnala v nase kraje?
LP :D
Andres:
Apemaya. Na obisk pridem kaj kmalu. Čez mesec dni bom že seznam za potovalne potrebščine delal. Specialitete a la Jota nebi rad trosil naokoli, naj le ta ostane samo za moje goste. :) Kelnarca me je sicer poskušala nagnati v naše kraje, toda preprosto sem ji povedal, da "naši" kraji še niso "naši" :) in da mi ustreza tako kot je. :)
Andres
apemaya:
Dom je tam, kjer se pocutis doma :)
V "nase kraje" je samo sinonim za Slovenijo, kjer se nahaja vecina forumasev- vsaj tako predvidevam. ???
Torej upam, da nas kmalu obisces v Sloveniji!!
Lahko bi naredili en JOTA PIKNIK ;D- kjer bi se vsi preizkusali v pripravi jote, jaz bi jo pa pokusala ;D in nato ocenjevala. Kaj pravis?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version