Namenjeno članom, torej vam in nam. > Prostor za razvedrilo
Hotel Spletni simbol II.
Andres:
Razpisov za dopust načeloma ni, pač svobodna volja. Edina obveza, ki jo mora posamezni uslužbenec je menjava za delovno mesto. No vidiš. Iz tega razloga grem jaz včasih na nekajdnevni dopust, tako da Karibi me še čakajo, ko bo moja funkcija manj zahtevna. :)
Najina simboličnost je bržkone čiščenje kocin tja pozno v noč. Sinoči nisem imel kaj čistiti, to priznam, je pa res, da sem se čiščenja kopalnice, kocin in s tem vodnega kamna lotil že ob dveh ponoči.
Portir
apemaya:
Ce pa niso vsi na dopustih potem pa sigurno vsi pridno delajo. Sem zadnjic videla eno, ki je lezla po fasadi, da bi od zunaj pocistila okna :o
kdaj pa kaj kelnarca pride domov? Bi jo vprasala za nasvet, ali priporoca dopust na "Karibih" v tem letnem casu? ;D
lp
Regina:
Vprašanje je, če se sploh vrne. :D
apemaya:
Torej ugotavljamo:
- kelnarca ga zura
- kelnarca je nasla novo sluzbo/bar
- kelnarca se nic ne javi 8)- le kaj dela???
- sedaj se pojavlja celo vprasanje: ali se bo sploh kdaj vrnila ???
ne smemo biti tako crnogledi, verjetno bojuje tezke bitke s portirjem, ker ji noce nakazat place se za nas ;D oz. morda je prepocasen pri nakazovanju >:(
Bom ustanovila sindikat, ce place kmalu ne bo!!!! Bo portir dobil cel autobus jeznih zaposlenih, ki bodo zahtevale pravicno placo!!! >:(
Portir to je bilo zadnje opozorilo!! >:(
Andres:
Apemaya.
Tole sem sicer videl že zadnjič, vendar tačas računalnik delim s kelnarco, kar posledično pomeni, da nisem toliko gor.
Kelnarca se bo seveda vrnila, vedno smo govorili le o njenem dopustu s čimer je med drugim povezan tudi regres. :) Kaj mastno ga žura ne, res pa je, da zelo zgodaj že kavo pije, kar pomeni, da ne hodi ravno pozno spati. :)
Seveda pa moram tu napisati še nekaj, kar mnogi, morda vsi zaposleni v hotelu niti ne vedo. Kelnarca ima brez dvoma izredno dobro kuharsko roko, torej govorimo o kelnarci kuharci. Vsak dan svojemu portirju ožame limono in mi jo postreže s čajem. Mimogrede. Tudi to je del kuharije in strežbe.
Nekateri bržkone tudi ne vedo, da sem kelnarco povabil na cigansko hrano Joto. In ker je hotela poskusiti to plemenito hrano sem ji jo ravno danes tudi skuhal. Res da je mezgo stresla notri sama, toda okus ni bil nič slabši kot takrat, koj o naredim jaz 8).
Naj slike povedo svoje.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version